Még pár Lewis Hamilton-féle akció, és a Forma-1 nevű versenysportról végérvényesen a térdeplés-hiszti fog mindig eszembe jutni. A "brit" versenyző olyan elszántsággal vetette bele magát a "rasszizmus elleni küzdelembe", hogy lassan túlteljesíti azokat a politikusokat, akik a sokszínűség oltárán naponta feláldozzák az európai kultúra szerény maradékát.
Zoom
Jó tudni, hogy a versenyzés mellett "szabadidős tevékenységekre" is bőven jut ideje a pilótának. Bizalomgerjesztő kép az Új Európából (forrás: thesun.co.uk)
Hamilton kicsit olyan, mint a 300%-os termelést kitűző korabeli kommunisták, akiknek még az sem volt elég, ha a "fasizmus elleni harc jegyében" az egész bányát kitermelted egyetlen nap alatt. Így születhetett meg az a szürreális hír is, miszerint a néger versenyző "kínosnak titulálta" a Magyar Nagydíj előtt történteket (a versenyt múlt hét vasárnap rendezték meg). Az elmúlt hetekhez hasonlóan itt is térdepeltetni szeretett volna mindenkit, aki csak él és mozog, ám többen elkéstek a "ceremóniáról" (azért ez elég beszédes), vagy éppenséggel ugyanúgy nem térdeltek le, mint korábban. Beszédes az is, hogy a Magyar Nagydíjon már csak a boxutcában lehetett "harcolni a rasszizmus ellen", magyarul a rajtrácsról száműzve lett a majomkodás a garázsokhoz. Ezt követően jó BLM-támogató módjára Hamilton több platformon is elégedetlenkedett, vagy éppen versenyzőtársát szapulta, amiért az "háttérbe akarja szorítani a rasszizmus elleni kiállást". „Szerintem a továbbiakat szem előtt tartva beszélnünk kell a Forma-1-gyel a ceremóniát illetően. Jobb munkát kell végezniük” – deklarálta a "rasszizmus elleni internacionális harc" következő haditervét a néger pilóta.
Nem mellesleg Hamilton megnyerte a Magyar Nagydíjat, melyhez ezúton sem gratulálunk. Ez a térdeplős történet Kelet-Európában nem túl népszerű – ezt talán érzékelte ő is – ám innen, az "elmaradott keleti perifériáról" készítettem a "brit" számára egy-két ötletet, hogyan lehetne a Forma-1-et még "sokszínűbbé tenni". Hamilton bizonyára járt már Londonban, onnan is vehet példát, ha az enyémek valamiért nem tetszenének. Lássuk hát!
1. Tűrhetetlen, hogy a Forma-1 (és úgy általában az autó-és motorsportok) mind a mai napig "fehér" sportnak számítanak. Noha egyértelmű, hogy ez kemény rasszizmus, de sokat lehetne tenni azzal, ha minél több fekete érdeklődését felkeltenénk a Forma-1 iránt. Például verseny helyett – vagy közben – véletlenszerűen szét lehetne verni, vagy felgyújtani egy-egy autót a boxutcában. Ezt előre kiválasztott fekete nézők vihetnék végbe, a BLM-tüntetések során ebben már igen nagy gyakorlatot szerezhettek. A legjobban teljesítő néző jutalma egy zacskó banán értékes lapostévé, melyet egy helyi elektronikai üzletből loptak vásároltak. Támogatni kell továbbá a fekete pilótaképzést is. Az sem baj, ha nem tudnak vezetni, de a pilóták 51%-ának minimum illene négernek lennie.
2. Hamilton csapatát ideje feltölteni fekete szakemberekkel, hiszen az csak nem járja, hogy rasszista fehér mérnökök, szerelők, tervezők stb. dolgozzanak egy olyan csapatnál, amely a "sokszínűségért harcol". Az ideális az, ha az összes fehéret megalázóan elbocsájtják, de a legalapvetőbb cél itt is a kvóta bevezetése kell hogy legyen.
3. Igazából a legjobb az lenne, ha a "brit" szerződést bontatna a "náci MercedeSSzel" és végre létrejönne egy olyan csapat, ahol a legutolsó kis alkatrészt is néger mérnök biggyeszti a helyére. A Mercedesnek "túl sötét" múltja van, csak nem képzelik, hogy egy "rasszizmus elleni kampánnyal" – amelyet bizonyára úgysem gondolnak komolyan – majd helyrehozzák a bűnöket? Elkésett békevágy!
Zoom
Kellemetlen... Inkább egy új, teljesen négerekből álló csapatra lenne szükség a "sokszínűség" jegyében! (forrás: Fb)
4. Több szivárványt!
Bízom benne, hogy ezzel a 4 ponttal hozzájárultam a "rasszizmus elleni harchoz", és Hamilton büszke lenne rám!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info