Lassan úgy gondoljuk, közel negyven hozzászólás megfelelő mértékben ki tudta meríteni mindkét oldalon állók érvrendszerét, ezért kérjük, az szóljon hozzá a továbbiakban a témához, akinek érdemi mondanivalója van, ellenkező esetben nem közöljük hozzászólását. Ha pedig ez történik, lehetőleg ne derítse ki, hogy ez bizonyítja, hogy összeesküvő zsidó ügynökök vagyunk.
Másik megjegyzésünk: nem szoktunk cenzúrázni, átírni sem (helyesírási és fogalmazási hibák javítását kivéve), most azonban több írásba is bele kellett nyúlnunk, hogy finomítsuk azon részeket, melyek erőszakra való felhívásként is értelmezhetők vagy egyenesen azok. Úgy gondoljuk, mindannyiunk érdeke elkerülni, hogy ismét lekapcsolják oldalunkat. Kérjük tehát olvasóinkat, a jövőben is kerüljék az ebbe a kategóriába illő szóhasználatot, a lényeget el lehet mondani másként is, elég gazdag ahhoz a magyar nyelv.
Köszönettel,
Tisztelt Kuruc.info!

Blogin javaslatára szeretnék reagálni. Szerintem logikus, amit írt, ne hagyjuk magunkat provokálni a zsidó és cigány csürhe javára.
Gyurcsánynak már nincs vesztenivalója, és egy esetleges zavargás 20-án biztos, hogy az ő malmára hajtaná a vizet. Egyértelmű, hogy pogromot akar kiprovokálni, utána meg a cigányok megmentőjének állítaná be magát.
Ha 20-án felülünk ennek, akkor nekik segítünk. Ezt nem azért mondom, mert gyáva vagyok, eddig mindig kint voltam, ha harcolni kellett, a buzifelvonulás óta pedig büntetőeljárás folyik ellenem, tehát bajtársaim, fontoljuk meg Blogin javaslatát !
 
HCS

Kedves Blogin!
 
Vitát akartál, hát legyen akaratod szerint. Ötleted, felvetésed egy kulturált népcsoporttal szemben elfogadható, mi több, szellemesnek is mondható lenne...

 
De a hangsúly a lennén van jelen esetben!
 
Mert véleményem szerint kivitelezhetetlen!
 
Nagyon-nagyon sokan érzünk úgy e hazában, köztük te is (remélem), hogy legyen már elég ebből a hazug korrupt színjátékból, és oldjuk végre meg a problémáinkat egyszer és mindenkorra.
Szerencsés esetben a problémáink jó része a kérdéses napon az utcán lesz!
Remélem, mi is!
Lásd be, a cigánysággal, illetve a korrupt, idegen érdekeket kiszolgáló hatalommal szemben nincs helye a finom kéz politikájának!
 
Teljesen igazad van, hogy felesleges hangoskodni, hőbörögni, mert a média ezt úgyis ellenünk fordítja. Abban ne legyen kétséged, hogy a te verziódat is.
Ameddig a média hatalma vissza nem kerül jogos tulajdonosához, addig mindent ellenünk fordítanak, vagy legfeljebb nem tudósítanak róla! Lásd pl. kurultáj rendezvényt! Egyébként úgyis lesz kint ellentüntető a mi oldalunkról, vagy, ha mégse, akkor az NBH részéről, egyre megy, lényeg, hogy hírértéke legyen...
 
Véleményem szerint igenis ki kell mennünk, és, ha kell, farkasszemet nézni velük, ha kell, szervezetten erőt mutatni ellenük! Legyen már elég abból, hogy pár ezer cigány sakkban tart egy egész társadalmat, miközben más vallású uraik elégedetten mosolyognak a hátuk mögül, lopós kisebbségünk vállai felett  kajánul átsandítva!
Ha pedig az események olyan fordulatot vesznek, ami több egy tüntetésnél, az csak jó nekünk! Ha nem, akkor is megláthatják, sőt, meg is érezhetik, hogy mi nem félünk tőlük! A többségi társadalom a felmérések tükrében még hálás is lesz, hogy valaki megmutatta a cigánybűnözőknek!
 
Ne tespedjünk a Fidesz - „kulturáltan megmutatjuk nekik” - posványába! Ebben az országban az emberek a szavakból már nem értenek, máskülönben nem érdekli őket semmi! Tisztelet a kivételnek, például neked.
 
Vegyük észre, ezeket a problémákat nekünk kell megoldani a többségi társadalom helyett, mégpedig most, mert holnap már mindnyájunknak túl késő lehet!
 
Szebb jövőt,
Sly

Tisztelt Kurucok és Kedves Honfitársaim!
Blogin felvetésére szeretnék reagálni én is. Olvastam pro és kontra véleményeket. Szerintem a kettő ötvözéséből alakulhatna ki a megoldás.
Teljesen egyetértek Bloginnal abban, hogy nekünk is taktikázni kell. Viszont az sem jó, ha pont most futamodunk meg. Véleményem szerint ha mécsesekkel és transzparensekkel (91%,  Olaszliszka, Gadna, stb. és az áldozatok nevével) emlékeznénk meg a cigánybűnözés áldozatairól, az lenne a mellbevágó a rezsimnek.
Biztos ferdíteni fog így is a média, de ha felülünk a provokációnak, akkor még rosszabb a helyzet. Két legyet akarnak ütni egy csapásra. Október 23-a előtt "fárasztani" minket, és ideológiai támadásnak akarják beállítani az ellentüntetést a jól bevált fasisztázással! Ne üssük most le ezt a labdát. Én sem félelemből mondom, mert ott szoktam lenni én is, ha kell.
Átgondolt döntésetekben bízva!
B.L.

Tisztelt Kuruc.info!
Blogin ötlete szerintem abszolút jogos és igenis kivitelezhető.
Arra kéne végre rájönniük azoknak, akik csakazértis neki akarnak ugrani a cigányfelvonulóknak (ha valakinek, akkor nekem is lenne rá okom), hogy nem fognak tudni. A rendőrök nagy erővel fogják őket védeni, ki tudja milyen felszereléssel... Ezért én is azt mondom, hogy nem a cigányokkal lenne az összecsapás, hanem a rendőrökkel, és akkor ugyanúgy meg lennénk bélyegezve, mint más esetekben is: "...a szélsőjobboldali, fasiszta csőcselék megint szétverte fél Budapestet, és a rendőrökre támadt!" stb.
Úgy gondolom, hogy akármennyire is csábító, mégsem most jött el a pillanat, hogy el legyen rendezve a cigánykérdés. Addig, ameddig ez a szélsőbal bagázs van kormányon, esély sincs arra, hogy a magyarok győztesen kerüljenek ki. Lesz még bőven alkalom, de ez Gyurcsányék csapdája!
Ezért megkérek én is minden MAGYAR NEMZETI érzelmű fiatalt és időset, férfit és nőt, hogy most kivételesen ne a szívére hallgasson, hanem az eszére!
(Ennél csak) szebb jövőt!
A.Z.

Kitartás, Kurucok!
 
Sly gondolataihoz szeretnék hozzáfűzni néhányat! Előrebocsátom, egyetértek Blogin ötletével, mert szerintem „ideje van a szólásnak, és ideje a hallgatásnak”!


A jelenlegi pattanásig feszült helyzetben, nem kell más a „statárium” bevezetéséhez, mint ez a 20-i „balhé”, ha most az egyébként helyesen és főleg jogosan harcias testvéreink nekimennek a cigány és cionista csürhének, elfelejthetjük a valódi változást! Határozatlan ideig fenntarthatják a jelenleg hatalmon lévők a „statáriumot”, ha kell, önmerényletekkel… Hívhatnak idegen csapatokat az országba a „náciveszély” megfékezésére, visíthatnak a nemzetközi nyilvánosság előtt!

De! Tegyük fel, rommá verjük a megjelent ellenoldaliakat, akkor mi történt?? Semmi, majd mutogatja a média a szegíííny romákokat, akiket az a sok csúnya barna (Tomcat-) pólós újfasisztairredentahomofóbárpádsávosmagyargárdás csőcselék bántalmazott… Bevisznek megint néhány bajtársat, kivonnak a forgalomból jó sok tettre kész hazafit…

Szóval, ahogy azt nagyapám mondta nekem, amikor kisgyerekként panaszkodtam neki, hogy piszkálnak, csúfolnak a többiek: Ne vedd észre, fiam! Annál jobban nem fáj az olyannak semmi, mint az, ha semmibe veszed! Mert pont azért teszi, hogy bosszantson, bántson, ha nem bosszankodsz, nem sírsz, nem ütsz vissza, akkor nem érte el a célját! De akkor vágj vissza, amikor a legkevésbé számít rá!!

Kerecsen

Kedves Kurucok!
Én vagyok az a nagymama, aki a szept. 20-i megmozduláson biztosan nem veszek részt, melynek legnyomósabb oka a távolság, másik ok, hogy teljesen egyetértek Blogin felvetésével.
Szeretnélek óvni benneteket a fiatalos hevülettől! Kérlek, vegyétek elő józan eszeteket, gondoljátok végig, hogy a hatalom kezében komoly fegyverek vannak, melyeket nem fog átallani bevetni!
Világos, hogy egyetlen céljuk polgárháború kirobbantása a cigányok és köztünk. Mindannyiunkat (beleértve őket is!) irritál a cigányság elpofátlanodása, de látnunk kell, hogy a cigányságot is "csak" eszközként használja a qrmányfő és bandája, akiknek most igazán jól jönne egy hatalmas zavargás, hogy előre menekülhessenek.  
Most "többet ésszel, mint erővel"!  
Isten áldjon Benneteket: Lívia

Tisztelt Kurucok és Honfitársaim!
Nem értem a "békés" többség gondolkodásmódját. A cigányoknak már mindent szabad az országban?
Igenis most kell kiállni és, ha kell, harcolni a bűnözés ellen. Nem nézhetjük tétlenül azt, hogy fiankat gyilkolják cigány hordák. Lefasisztáz a média? És akkor? Megszoktuk már. Mit értek el vele? Maximum az elbutíott kommunista (meggyőzhetetlen) réteg hinne nekik. Aztán ha tényleg fasiszták lennénk? Mi a gond? Aztán csak vádaskodjanak tovább, kezdődhetnek a perek.

Elég ebből, a cigányok még azt gondolnák, hogy a magyarok félnek, majd Kolompár - fogadni mernék - ilyeneket mondana: "A mai nap győzelem a cigányság számára, akik megvédték magukat, egy szélsőséges sem mert jönni".
Zsideszesek vagyunk? A meggyilkolt áldozatok rokonai helyében ti is ülnétek és azzal foglalkoznátok, hogy majd a média mi lesz ha fasisztáz? Nekem és nagyon sok nemzettestvéremnek ebből már elegünk van. Mi tenni akarunk és tenni is fogunk a cigánybűnözés ellen. Igen! Ki kell menni, nem tűrhetjük ezt már el!
Szebb jövőt!
Egy magyar hazafi

Tisztelt Magyarszívű Honfitársaim!
Egy magyar hazafi és hozzá hasonlóan gondolkodók felháborodása jogos, szándékuk nemes.

Ezzel együtt bárhogy is reagálunk a nyílt provokációra, mindenképpen ellenünk fordítja a média. Mindegy is, hogy gyávának, vagy rasszistának állítanak be, attól függően, hogy felvesszük a kesztyűt, vagy otthon maradunk. A cigánykérdést csak törvényváltoztatás oldja meg, nem az, ha megmutatjuk, hogy nem félünk. Kolompárék és a kormány is tudja, hogy nem félünk, hogy elegünk van.

Kolompár régóta hangoztatja, hogy már nem sokáig tudja visszatartani a bandáját, eddig mégsem demonstráltak. Vajon miért csak most mennek, amikor a hatalom érdekeivel egybeeső időpontban engedélyt, sőt biztatást kaptak erre? Szerintem többet árt nekünk, mint használ, ha most megyünk, amikor ez nekik a leginkább megfelel. Saját hatalmi játszmáik érdekében használják a cigányfelvonulást. Egyértelműen csapda! Kerecsen nagyapa bölcsességét kell megszívlelnünk, "...akkor vágj vissza, amikor a legkevésbé számít rá!"
K. Gergely
 
Tisztelt szerkesztőség!
Gondolom már sok ilyen levelet kaptatok, de szeretném elmondani: én is Bloginnal értek egyet és egyben kérni szeretnék mindenkit arra, hogy higgadtan, nyugodtan cselekedjen. Gondolja csak végig mindenki.

Szerintetek Kolompár azokat a felheccelt cigányokat viszi ki a pesti tüntetésre is, akiket a Gárda toborzásaira is szokott? Nem, ez egész biztos. Mert, hogy mutatna az ilyen a médiában? Hogy mutatna az, ha a kigyúrt, kopasz, agresszív külsejű cigányt a földön rugdosna egy-két "szélsőséges"? Ez esetleg még szimpátiát is váltana ki néhány nézőben.

Éppen ezért a hatalom és a cigányvezérek várhatóan néhány szerencsétlen, gondolkodni alig tudó fizetett vagy megfenyegetett ártatlanképű cigányt visz majd ki. Valószínűleg nem ők a cigánybűnözők, nem nekik kell megmutatni, hogy ki az erősebb, mert ők azt sem fogják tudni, hol és miért vannak. Aki cigánybűnözőt akar, az menjen el egy vidéki Gárda toborzásra vagy várja meg Kolompár beígért "cigány miliciáját".

Egyetértek Kerecsennel, aki "statárium" bevezetéséről beszélt, az is valószínű, hogy egy ilyen után mindenféle korlátozó törvények tömkelege születne ellenünk, nem beszélve arról, hogy akik már megunták az unalomig elhasznált rasszistákkal való ijesztgetéseket, azok most ismét elgondolkodnának ezen. Tehát véleményem szerint Blogin ötlete minden erőszakos cselekedetnél nagyobbat ütne és ez most valóban egy kultúrált és nagyon szimpatikus megoldás, nem pedig fideszes falsh duma.
Üdvözlettel: Daniel B
 
Tisztelt Pató Páljaim az Úrban!
 
Igazatok van. Maradjon mindenki otthon, vagy rakjunk ki transzparenseket, mert majd szeptemberben megcsináljuk. 
Esetleg mert a mi okos és szellemes viselkedésnormáink egy új világképet fognak felvázolni kisebbségeink elé követendő útnak! Netalántán az eddig ránk haragvó baloldali eszmeiséget képviselő honfitársaink önszántukból fognak tanulságokat levonni a történtekből, és megtérnek keresztény értékrendünk alá.
 
Vagy nem, de az legalább biztos, hogy elmondhatjuk: valamiben megint nem értünk egyet, pedig mind egyetértünk a valami alatt...
 
Ui.: Azért ha mégis kint lesztek, lehet, hogy ott találkozunk.
 
Szebb jövőt,
Sly
 
Kedves Kurucok!
 
Látom, sok olvasót komoly dilemma elé állít a szeptember 20-i Kolompár-Gyurcsány dzsemborin történő részvétel.
Némi adalék-információval szívesen szolgálok a kedves olvasóknak, hátha könnyebben átlátják a helyzetet.
 
Szóval.
MC Főkolompár (magyarul Főkolompár ceremóniamester) és Gyurcsányi Fletó nagyszerűen egymásra találtak.

A két hülye egy pár - szolid hasonlat.
Inkább a bolond udvari bolondja, Stan és Pan, vagy a képregényekből ismert Dalton fivérek (négy különböző magasságú balfácán bűnöző) jut az ember eszébe róluk.
 
Szimbiózisban élnek, azaz mindkettőnek szüksége van a másikra.
Az ÁFA-csaló Főkolompár már jóideje kerülgeti a börtönt némi politikusi hátszéllel, Fletónak pedig úgy kell a törpe, mint egy falat kenyér, különben kit küldözgetne szervezett formában rendet bontani a Magyar Gárda és a Jobbik rendezvényeire?
 
Fletó az Év Partyjának megrendezését tehát erre a hordozható méretű füstös mikiegérre bízta.
Nem tudja szegény, hogy a törpe már nem sok befolyással bír cigány körökben.
 
Az általa kezdetben piáltatással és mindenféle mesékkel a nemzeti rendezvényekre rendbontónak nagy nehezen összetrombitált egy-két busznyi mozdonyszőke szerencsétlen mostanában már nem hajlandó kiröhögtetni magát egy kisdobos méretű agitátorral az élen.
 
Magára kicsit is adó színesfémtolvaj, lincselő vagy uzsorás fejében pedig valószínűleg soha meg sem fordult komolyan az a gondolat, hogy egy öltönyös óvodás mögött masírozzon be két rendőrsorfal közé.
 
A legutóbbi fiaskója MC Főkolompárnak a kiskunfélegyházi gárdatoborzó volt.
Megfenyegette a Gárdát, hogy 300 cigányt visz a toborzás megzavarására. A Gárdát ez nem igazán rettentette el.
Eljött a rendezvény időpontja, és Főkolompár barátunk mindössze huszadmagával nézte végig a toborzást a számára meghúzott vonal mögött.
Novák Előd beszéde alatt pedig csak suttogva mert beszélni - amint azt a mellékelt képek is tanúsítják.
Érdemes azt is végignézni, milyen ütőképes hadsereget toborzott maga köré a "nagy" mókamester...


Ismerve a cigánybűnözők fegyelmét (a magukat tisztességesnek tartó cigányok nem tüntetnek, hanem a gáton együtt pakolják a homokzsákot a Magyar Gárda tagjaival), valamint azt a tényt, hogy Főkolompár gyenge támogatottságnak örvend immár cigány körökben is, valószínűleg egy-két száz harcos antifasiszta nyugdíjas és buzeráns mellett mindössze néhány tucat füstösképű, nyeszlett zsebtolvaj fog kb. 5000 rendőr kíséretében ácsorogni szeptember 20-án.
 
Javaslatom tehát, hogy aki kimegy megnézni ezt a díszes társaságot, az ne ellentüntessen, hanem vigyen ki fényképezőgépet, hogy a Móricka vicclap részére a következő számához elegendő nyersanyagot tudjon küldeni.
 
Fontos: pénztárcákat otthon hagyni, a fényképezőgépeket pedig jó erősen fogni, nehogy ellopják a demonstrálók...
 
Polat Alemdar
 
Kedves Honfitársaim, Testvéreim!
Bloginnak igaza van szerintem annyiban, hogy nem szabad felülni ennek a provokációnak. Ha rájuk támadnánk, valószínűleg megint elvernének pár embert a rendőrök, aztán bíróság, miegymás. Az erről készült felvételek bejárnák egész Európát, biztos találnának egy-két megvert cigányt is (ott, ahol sokan vannak, nem nehéz találni), akiket a "fasiszták" vertek meg.
 De nem értek egyet a másik véglettel sem. Nem lenne szabad átengedni nekik a terepet. A bábukat elviszik a rendőrök, a cigányok vonulnának, a szimpatizánsaik meg biztatnák őket és az erről készült felvételek ugyancsak eljutnának sok emberhez.
És mi jönne le az egészből? Hát az, hogy megijedtünk tőlük és azért maradtunk távol, vagy azért nem vagyunk ott, mert "beláttuk, hogy nekik van igazuk", vagy azért, mert nem érdekel senkit az ország ügye. Vagy egyszerre mindhárom.
Mindegy, hogy az előbbi vagy az utóbbi módon reagálunk, azzal csak felbátorítjuk őket. Az én javaslatom az, hogy menjünk ki, legyünk ott. Foglaljuk el a legjobb helyeket a kordon mellett, álljunk ott erélyesen és békésen, egy tapodtat nem mozdulva, oda nem engedve a tüntetők szimpatizánsait. Végülis őket egy csomó ember fogja képviselni, minek még nekik is ott lenni. És ha már ott vagyunk, mondjuk el mi is, hogy miért mentünk, fogalmazzuk meg, hogy mit szeretnénk, ne azt, hogy mi nem jó most.
 És a legfontosabb, ami a legemberpróbálóbb, amit a legnehezebb lesz megcsinálni: ne gyűlölettel, haraggal a szívünkben menjünk oda. Ne erősítsük őket még ezzel is. Jézus is erre mondta azt: Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel! (De az a kenyér legalább kéthetes legyen – szokta hozzátenni hazánk egyik legkiválóbb borásza, szerk. megj.) Ők kővel dobálnak minket, de ha mi visszadobjuk, ők egyre nagyobb köveket fognak dobálni egyre erősebben, és ezzel csak magunknak ártunk.
 Ha sikerülne megcsinálni, akkor ezzel a Magyarország aranykora felé vezető útra lépnénk rá. Úgy érzem.
 Áldjon meg az Isten minden jó szándékú embert és adjon Szebb Jövőt.
Üdvözlettel
 Bence
 
Tisztelt Hazafiak!
A cigányfelvonulás megtörténtének esélye minimális - ezek többnyire hanglények, de ha mégis megtörténik, akkor szerintem most nem szabad beavatkozni, mivel az egésznek provokációszaga van. Miért esik egybe a bolsi-zsidó horda(charta) rendezvényével? Ez elgondolkodtató.
Elgondolkodtató az is, mennyire takargatja a judeo-bolsevik média a kolompár niggereinek bűneit.
Nézzétek, a cigók és vezetői primitív agyukkal azt látják és regisztrálják, hogy a fennálló rezsim, ha kell, közénk lövethet, ha kell, büntetlenül ellophat 2000 vagont, ha kell, hetente módosítja a négyes fantom-metró költségeit az ég felé.
Gondoljatok bele, mekkora a baj az országban! Qurcsány és bandája saját sírjukban állnak, és attól rettegnek, mikor fogjuk betemetni őket elevenen! A rettegés és a félelem viszont nagy úr! A túlélésért semmi sem drága! Gondoljatok bele, hogy egy magyar-nigger feszültség mekkora hír- és elterelés-értékű lenne a bűnöző akcióikról!
Gondoljátok csak végig, a buzifelvonulásról még mindig ájvékol a zsidó és komcsi média. Egy ilyen megmozduláson egy atrocitás olyan fegyvert adna a kezükbe, melyet ellenünk tudnak fordítani. Hagyni kell a  csürhét vonulni, és ha nincs ellenreakció, saját vizeletükben és székletükben maradnak.
Nekünk az erő a népgyilkos gengszterek ellen kell őszre – arra gyűjtsetek. Csürhére most ne pazaroljunk, mert ahogy Elquróék tartják, amiről nem beszélünk, az nincs - ezt kell most megcselekednünk, azzal, hogy nem cselekszünk, csak szemléljük a horda vonulását.
Ha egyáltalán lesz...
Szebb jövőt : Hazafi
 
Sziasztok Kurucok, Üdvözletem Magyar honfitársaim!
Többen megfogalmazták előttem, amit gondolok, csak nem bontották ki az összes részletet, hogy Ferenc testvér bölcs szavait elevenítsem fel.
Ez egy csapda. Ez tény. De nem akármilyen. Itt talán nem csak arról van szó, hogy a lakájmédia által milyen propagandát lehet letuszkolni a nép torkán, vagy hogy milyen politikai előnyt lehet kovácsolni néhány jól megvágott képsorozattal. Itt talán többről van szó.
Miről is beszélnek egyre többen? Mi az a kifejezés, ami mostanában újra előkerült a kalapból?
Az előrehozott választás. Egyre inkább nem megy a megegyezés, egyre jobban szorul a hurok, a politikai csatározások a zárt ajtók mögött egyre hevesebbek. Ferenc érzi, közel a vég, és bizony nincs veszélyesebb a sarokba szorított vadnál...
Az előrehozott választáshoz szinte nélkülözhetetlen, hogy a parlament feloszlassa önmagát.
Van azonban egy helyzet, amikor ez nem lehetséges. Ez pedig a rendkívüli állapot, vagy a szükségállapot. És mi lenne alkalmasabb a szükségállapot kihirdetésére, mint egy vértől tocsogó, több napos utcai harc, rengeteg sérülttel, halottakkal, amit a rendőrség nem akar, képtelen kontrollálni, és amihez képest október 23 egy családi piknik volt.
Ismerjük a cigány mentalitást, biztos lesz bozótvágó, kasza és vasvilla gazdagon a zsigulik csomagtartójában, tehát ha harcra kerül sor, nem ugyanaz lesz, mint a buziparádén.
A szükségállapot meg olyan, mint a Kossuth téri kordon...
Ugye azt sem lehetett volna, mégis ott volt hónapokig. Mennyi időt nyerhet ezzel Furcsány és bandája. Bizony hosszú hónapokat.
Nem, barátaim, le kell nyelni a békát, bármennyire szar is, nem szabad felülni a provokációnak, ez nem az az időpont. Ha most kimegyünk, saját magunkat taszítjuk a mélybe.
Ezen gondolkodjon el mindenki, és tegyük félre az indulatokat, most az ész legyen a fegyver!
Szebb jövőt!
Leon 
 
Blogin ötletét bár zseniálisnak tartom,  nem teljesen értek egyet vele.
Azt mondja: "Ezen a napon, a cigányok felvonulásával azonos időben menjen táborunk egy templomba, és egy ökumenikus gyászmise keretében emlékezzünk meg a cigányterror áldozatairól."
Igen és nem. A gyászmise egy megrendelhető egyházi szolgáltatás.
Indítsunk mozgalmat: ezen a napon, a cigányok felvonulásával azonos időben országszerte minél több templomban gyászmise keretében emlékezzünk meg a cigányterror áldozatairól.
Természetesen a Blogin által javasolt központi gyászmise mellett.
bajai
 
Szia Mindenkinek!
 
Délutános műszakomból hazatérve - tudom, néhány olvasó számára ez ismeretlen fogalom -, elgondolkodtam Blogin írásán.
Miért is menjünk tüntetni  bárhová is?
ZÉRÓ értelme.
 
Cigány-zsidó értelem szülte a vélt (valós?) ellentüntetés lehetséges eszméjét.
 
SENKI NE MENJEN TÜNTETNI !!!!
 
Ha igazán szeretnéd célod elérni,otthon fogsz röhögni a c-zs felvonulás véd- és dacszövetségén.
 
F.F. és K.O., egymást átkarolva, kísérjék csak egymást a „szent körmeneten.”
 
NSZ
 
Kedves Kurucok!
A liberálisok terve a régi, számukra még mindig jól bevált Cion bölcseinek jegyzőkönyvén alapul.
A liberalizmus eszméjének talaján kialakult anarchiát felszámoló diktatúra kialakítására törekszenek, csak még nem elég nagy számukra az anarchia, ezért provokálnak. 
Először 2008. július 5-én bevetették a buzikat, nagy sajnálatukra egyet sem lőttünk agyon, annál több rendőr sérült meg, de hát azok is csak eszközök hatalmi törekvéseik megvalósításához. Az Andrássy úti  lakásban nem voltak Molotov-koktélok, mégis az illetéktelen rendőri behatolást követően nyomban megjelentek a Zsindexen, majd a Cion 1-en az ismeretlen eredetű vegyi anyagokról és Molotov-koktélokról szóló hírek. Mindez pár bűzös tojás és a halcsalinak használt vajsav miatt. Nem baj, így is egy másik akció keretén belül el lettek bűzösítve a buzik. Akkor már megemlítettem, hogy szerintem legközelebb a cigányokat vetik be és a Hét Vezér árnyékában cigány ajvékolást rendeznek.
A gondolataim már ráhangolódtak  a mocskos liberálisok  agytekervényire, és Kolompár már a szeptember 6-ra meghirdetett chartás uszításra kirendelte kolompárjait, sztolykáit, orsósait. Előre tudható, hogy komoly szúró-, vágóeszközökkel felszerelt provokátorokat vegyítenek a horda közé, amelyet a hazafiak nem hagyhatnak válasz nélkül, aztán jöhet a média, majd másnap már ki lehet vezényelni a cigányokat az utcára szerte az országban.
Már mindent megtettek annak érdekében, hogy a magyarokat felhergeljék a cigányok ellen: évek óta szemet hunynak a magyarokat terrorizáló cigányhordák által elkövetett bűncselekmények felett, a cigányok büntetlenül dézsmálhatják a magyarok terményeit, rabolhatnak, lophatnak, iskoláinkba kellő zűrzavart okozva putris cigányokat telepítettek, ezzel is elűzve a magyarságot falvaikból.
Az utóbbi időben a cigányok házaira lövöldözőkről kiderült, hogy uzsorások, pedig már mindenhol szélsőjobboldali terrort vizionáltak.
Szóval ez még mind kevés volt a birka magyarnak, még mindig nem akar cigány putrikat lángba borítani? A liberálisok végső elkeseredésükben utcai harcban vetnék be a cigányságot.
Ennek ne dőljünk be! Most harcoljunk a magyarság fő ellensége, a cigányságot mint biológiai fegyvert mértéktelenül  felszaporító cionista banda ellen.
Üdv,
Gyilkosgalóca 
 
Kedves Magyar Testvéreim!
 
Végigolvasva az összes kommentet, meg kell állapítanom hogy még mindig nagyon sok emberből a félelem beszél, és makacsul nem akar tudomást venni a realitásokról, inkább ideológiát gyárt magának, hogy miért ne cselekedjen…
Természetesen ez a vita nem itt és most fog eldőlni, inkább segítenék abban, hogy helyes döntést hozzunk, és értékelem az előttem szólók jó ötleteit is.
Blogin cikke vitaindítónak jó, de lényeges kérdések felett siklik el.
 
Szeptember 20-án a cigányok és a Chartások demonstrációja TÉRBEN ÉS IDŐBEN különböző helyeken lesz megtartva!
Nem hiszem, hogy az ok, a cionista felbujtók helyett az okozatot, a felbérelt cigányokat kellene támadnunk; de azzal, hogy templomba vonulást javasolsz, egyúttal azt is lehetetlenné tennéd, hogy fellépjünk a valódi főbűnösök: ElQuró és az őt kísérgető magyargyűlölő elittel szemben.
A cigányok csak hadd vonulgassanak, egyetértek azokkal, akik jól látják, az ő menetük úgyis randalírozásba fullad majd, köszönhetően a primitív, kulturálatlan és fegyelmezetlen viselkedésüknek!Csak a félreértések elkerülése végett jelezném, hogy gárdistaként pl. Szikszón láttam Kolompár 500 cigányát, akiket az ország különböző pontjairól, jó pénzért (kormánypénzen) utaztatott oda, IGEN, ezek azok a kigyúrt, bűnöző kancigányok, akik minden bizonnyal „erőt mutató” felvonulást fognak majd tartani,és nem a díszcigányok lesznek ott!!!
Mi menjünk rá a diktátorra és a tolvajelitre, a cigányokkal szemben ráérünk később, a randalírozásuk után a város védelmezőiként fellépni!
 
Pár adalék a gondolatmenethez, válasz sokaknak, akik nem hajlandóak tudomásul venni a tényeket:
 
- A Vár egy nagy csapda, könnyen lezárható a néhány menekülési útvonal
- A rendőrségi erők megosztottak lesznek, amennyiben a két menetet egyszerre kell védeniük, vagy fáradtak, ha nekik is vonulniuk kell egyik helyszínről a másikra
- A papírbábuk megvalósíthatatlanok, azonban egy kisebb, békés ellentüntetés a buckalakók vonulása mentén az áldozatok képeivel és transzparensekkel jó ötlet lehet
- A média a teljesen cionista ellenőrzés alatt áll, mindig azt mutatja, amit mutatni akar a hatalom, következésképp mindenképpen lesz támadás a cigányokkal szemben, még ha azt az NBH-nak is kell kiprovokálnia, és lesz fasisztázás, csőcselékezés, viszont meglepő, hogy ennyiszer ismételni kell: a SZÁMUNKRA KEDVEZŐ HÍREKET A SAJTÓ SOHASEM FOGJA BEMUTATNI !
Vagy elferdítik, vagy meghamisítják, vagy, ha egyértelműen pozitív: egyszerűen elhallgatják, mint pl. a 200 ezres Kurultájt vagy a Magyar Szigetet.
Ezért butaság abban reménykedni, hogy majd pozitív színben tűnhetünk fel a békés szentmisénkkel…
- Bármi is történik a cigányokkal, a többség vidéken ki van téve a cigánybűnözésnek és terrornak, ezért nem fog hinni a fasisztázásnak
- Ha a hatalom polgárháborút akar, akkor polgárháború lesz, mert ránk uszítja a befolyásolható és ostoba cigánycsürhét!
- A hatalom, ha akar, bármikor bevezethet rendkívüli vagy szükségállapotot, simán kreál hozzá helyzetet, ehhez mi nem kellünk, az Alkotmány jó része jelenleg is fel van függesztve diktatúrában élünk, ÉBRESZTŐ!!!
- És végül: a Jobbik erősödésének oka a Gárda megalapítása és annak a cigánybűnözés elleni bátor fellépése, mivel ezzel reményt és erőt mutatott fel. Ezt csak azzal ronthatjuk el, ha elbizonytalanodunk, és erőt vesz rajtunk az ostoba és gyáva megfelelési kényszer!
 
vfec
 
Tisztelt Kurucok, Blogin!
 
Bár a Te ötletedből kiindulva, de úgy gondolom, nekem egy sokkal jobb terv fogalmazódott meg a fejemben.

 
Íme.
 
Szeptember 20-án a cigányok tüntetni fognak. Provokálni akarnak minket. Azonban ne legyenek kétségeink. A rendőrök, akik minket soha nem védenek, őket fokozott védelemben fogják részesíteni. Ennek az egésznek pedig a Maszop és a Zsidesz lesz a nyertese. A Maszop azáltal, hogy Gyurcsány majd a cigányok dicső védőjeként fog díszelegni, és ezzel nyer egy rakás szavazatot (ne felejtsük el, hogy kb. 1 millió cigány élősködik ma hazánkban, akik velünk egyenértékű szavazattal rendelkeznek), a Zsidesz pedig kap majd az alkalmon, és szépen elhatárolódik a „csürhétől", előtérbe tolja Farkas Flóriánt, és a Maszoppal karöltve fasisztáz majd szépen. Ne adj' Isten, ebben a nagy fasisztázásban annyira egymásra találnak, hogy megalakítják az antifasiszta szakértői kormányt, amelynek aztán 2/3-os többséget biztosítanak a parlamentben, és akkor cseszhetjük.
Ez eddig csak egy opció volt. Azonban azt se feledjük el, hogy édesvizünk miatt a zsidók kiszemelt pontja Magyarország. Ha már a magyart sikerülne kiűzniük, akkor utána mit csinálnának a cigányokkal? Sokkal egyszerűbb nekik, ha kirobbantanak egy polgárháborút, amiben a két nép (ki)irtja egymást. Ez nagyon durvának hangzik, de ha tudjuk (márpedig tudjuk) azt, hogy a zsidók ide akarnak telepedni, akkor teljesen világos az eset.
 
No de a lényeg. Hogyan tudjuk mi ezt megakadályozni? Balhét akarnak? Ne kapják meg! Igaza van Bloginnak, ne ők diktáljanak! Azt akarják, hogy a cigányokról zengjen a sajtó? Még csak erre se adjunk nekik lehetőséget! Tartsunk egy óriásgyűlést! De EGÉSZEN MÁS TÉMÁRÓL, EGÉSZEN MÁS HELYSZÍNEN! Köze ne legyen a cigányokhoz. Tartsunk tüntetést például a magyar sport mellett! Ami mellesleg aktuális téma. Szóljon arról, hogy hogyan vesztettünk el 4 év alatt 5aranyat? Hogyan akarják a sporton keresztül elérni a nemzet földbetiprását (ugyanis köztudott, hogy hiába mennek egy országban esetleg rosszul a dolgok, ha a sportok terén sikeres, akkor a nemzet él és virul, hiszen az emberek büszkék lesznek származásukra – így teljesen világos, hogy miért építik le a különböző sportágakat hazánkban; teljesen világos, miért kellett a Fradit kizárni az első osztályból, teljesen világos, hogy miért áll csőd szélén a Dunaferr kézilabda csapata, stb.).
 
Az egész herce-hurca végén nekik úgy kell érezniük, hogy ők LE VANNAK SZARVA. Mint ahogy le is vannak szarva. Nem csak a cigányok, a zsidók is. Tüntessünk ellenük? A nagy fenéket! Mi akkor tüntetünk ellenük, amikor akarunk. Azt sem tartom jó ötletnek, hogy aznap emlékezzünk meg a meggyilkoltakról, amikor ők diktálják! Az elhunytakról békességben, tisztességben, emelkedett hangulatban kell megemlékezni, olyankor, amikor nem zavarja aljas söpredék. Ők a mi halottaink, ne akkor tisztelegjünk előttük, amikor a zsidók szeretnék!
 
Viszont ha egy teljesen más témájú tüntetést tartunk, teljesen más hangulatban, tőlük egyáltalán nem zavartatva, akkor őket nevetség tárgyává tesszük, arcul köpjük. Egy életre elmegy majd a kedvük attól, hogy utcára vonuljanak a szaros kreált problémáikkal. Nem mellesleg ezek után alaptalanul fasisztázgatnak majd. Ha mégis megteszik, akkor megint csak ki lesznek röhögve.
 
Amiről még nem esett szó, de rendkívül fontos. Ha Pesten szeptember 20-án a cigányokra támadunk, és ne adj' Isten valamelyik elpusztul, akkor annak vidéken rengeteg tisztességes, szegény magyar ember issza majd meg a levét. Rajtuk fognak bosszút állni. Hordákban fognak vadászni a vidéki magyarokra, és nagyon sok áldozat lesz. És ebből nagyon könnyen lehet polgárháború, amelyből végül a nevető harmadik, a zsidó jön ki győztesen.
 
Gy. K.
 
Kedves Kurucok,
 
Blogin javaslatára szeretnék reagálni én is. Teljesen egyetértek Dabiel B-vel. Olyanok lesznek csak kint, mint például az "áramos" kerítés által agyonvágott retek családja, meg még hasonló "félelemben élő" romák.
Ártatlan arc... Táblák a kezükben: "Mi csak munkát akarunk, és nem félünk" vagy "Nem tehetek róla, hogy cigány vagyok" , esetleg "Mi is magyarok vagyunk". Na szóval szerintem is mindenképp valami nagyon okosat kéne kitalálni bármiféle erőszak helyett, mert akkor szerintem tényleg nagy gáz lesz.
Lehetne néhány embernél olyan transzparens, hogy "romát alkalmaznék" vagy "roma nyelvtanárt keresek" vagy hasonló. Szerintem amúgy teljesen mindegy, mit is szeretnénk, mert úgyis lesznek provokátorok... Lesz 1-2 csöves, aki kapott valakitől egy-két ezrest, hogy tojást dobáljon meg obégasson, ezt nem lehet kivédeni, és véleményem szerint az pont benne is lesz a médiában majd, úgyhogy mindegy is igazából, de Blogin ötlete jó, csak talán kicsit csiszolhatnánk, talán egy kis cinizmus jó lenne.
 
Üdv.
twoamigos
 
Tisztelt Szerkesztőség, Kurucok, Testvéreim!
 
Ne üljünk fel a provokációnak! Alapvetően egyetértek azokkal, akik az utcára vonulnának harcolni, de ezegyszer próbáljunk meg egy békés ellenlépést!A Blogin által javasolt megemlékezés a cigányterror áldozataira egyébként is fontosabb, és nem utolsósorban időszerű.
Javaslom tehát, hogy szeptember 20-án a habzószájú, magyargyűlölő cigányhorda provokálása helyett BÉKÉSEN emlékezzünk meg azokra, akik e parazita népség kezei között lelték halálukat!
Az összecsapás természetesen ne menjen a süllyesztőbe, csak halasztódjon egy későbbi időpontra. Nem szabad rögtön az első provokációra ugrani!
Tisztában vagyok vele, hogy az ilyen és ehhez hasonló magyarok elleni szervezkedést csírájában kell elfojtani, de a pillanatnyi pattanásig feszült belpolitikai helyzet miatt félő, hogy rosszul sülne el az azonnali válaszcsapás.
Úgyhogy nyugalomra intelek benneteket, Testvéreim, és ismételten javaslom, hogy álljatok Blogin kezdeményezése mögé!
Emlékezzünk méltón szeptember 20-án az áldozatokra!
 
Üdvözlettel: ombre (egy gyárlakó)


Tisztelt Kurucok, Hazámfiai!
Blogin felvetésére és a hozzászólásokra szeretnék reagálni!
Van, aki ide menne, van, aki oda menne! Az eredmény az lesz, hogy Y ezren voltunk megemlékezni, és X ezren voltunk farkasszemet nézni velük (vagy éppen elégtételt venni rajtuk)???
Szívem szerint én az egyik oldal mellé sorakoznék fel, de az én véleményem nem számít, maximum N+1 lesz.
Nem érdekel, hogy mit mond majd a csótány 20-a után, vagy mit mond majd a Fidesz, vagy mit mond majd a kormányadó híradója! Most azonban nem hallgathatok a szívemre sem, mert sokkal több forog kockán, a kimenetelen nagyon sok múlik! Nagy a baj! Hát nem támadhatunk hatan hatfelé, hatféleképpen! Van olyan ember, vannak olyan emberek, akik mögé felsorakoznék, bárhová is indulnánk bárki ellen! Kérdezzük meg őket. El merjük fogadni, bármit mondanak is?
Testvéreim! Katonák vagyunk! Vannak vezéreink! Csak úgy győzhetünk hosszú távon (nem szept. 20-ról van szó, nem egy csatáról, hanem egy háborúról ), csak úgy nyerhetjük meg a háborút, ha a vezéreink bízhatnak bennünk, hogy bármit mondanak, követjük őket!
Szóljanak Ők szept. 20-ával kapcsolatban!
Kérem a Kurucokat, továbbítsák feléjük!
Testvéretek és bajtársatok!
Tenkes


Kedves Kurucok!
Blogin ötletével értek egyet, habár a templomot kihagyom, politikát a tévében szeretem hallgatni, ugyanis megszoktam, hogy a doboz hazudik. 
Ezért jó a kuruc.info, HITELES! Eddig még nem tapasztaltam, hogy valótlant állítottatok volna, remélem, ez mindig így is lesz. EZÉRT utasítja maga mögé valamennyi sajtóorgánumot.
Mi lenne ha elindítanátok gyorsan egy szavazást, hogy kiderüljön a nemzeti oldal álláspontja:
1. Otthonmaradunk
2. Templomba megyünk (transzparensekkel)
3. Tüntetünk (transzparensekkel)
Transzparensjavaslat:
====================
MEGEMLÉKEZÜNK
Évszám: 2000
Helyszín: TELEPÜLÉS
Bűntény: (gyilkosság, erőszak, rablás, lopás)
Elkövető: roma
====================
Ha egy fekvő A4 lapra kinyomtatna mindenki 1-1 példányt, akkor simán feltűzhetné a pólóra, így nem vehetnének mást az operatőrök.
Imi


Kedves Magyar Testvérek, Kurucok!
 
A harcnak HARC-nak kell lennie. Most vagy a templom és a gyászmise, vagy kard ki kard! A mai fogalmak szerint.
Erre nincs még lehetőség, akkor szerintem a templom és a gyászmise, bár ez kétséges a mai klérus javát ismerve.
Lehet, hogy - mert áldozatokról, mi több, a cigók áldozatairól emlékeznénk meg -, a pap nem merné vállalni félelemből és „tolerancia” okán. Mint ahogy ez ma divat.
De jobb ma még egy templomi megemlékezés, mint egy Gyurcsányt szolgáló összecsapás. Nem elemezném itt, hogy mit kellene tenni, ha lenne rá elég megbízható ember, pénz és fegyver, de értitek.
Most e kivonulás, az ellentüntetés ostobaságra vall! Gyűjtsünk, szervezkedjünk és majd lépjünk... nagyot... de ne most!
 
Szebb jövőt!
S. György

Tisztelt Kurucok!
Én is osztom Blogin javaslatát, frappáns válasz lenne idiótáéknak.
Viszont egy dolgot nagyon meg kell fontolni, de inkább kettőt:
1. Vigyázni kell a provokátorokra. Egy ember elkezd dobálni, akkor többen is, ez értelemszerű.
2. Tetszik ez az Árpád-sávos bábu megoldás, de mi van akkor, ha a cigányok nekimennek annak a húsz embernek? A rendőrök megvédik őket? Szóval én úgy érzem, hogy kicsit koncnak odadobunk húsz embert. Vigyázni kell rájuk. Ráadásul ha a cigányok nekimennek a húsz embernek (túlerőben bátrak) a média úgy fogja lehozni, hogy szélsőjobbosok provokáltak és megint mi leszünk a hibásak.
Ezeken el kell gondolkozni, de amúgy az ötlet jó és megvalósítható, viszont megfelelő nyugodtság kell hozzá annak a húsz embernek, akik a cigányokhoz mennek.
Kitartás!
Bertie


Tisztelt Címzettek!
Értelmes, okos, előrelátó, részemről támogatandó Blogin terve. Az utcai harcok (világos nappal nem taktikusak), ellentüntetések (a provokáció veszélyét hordozzák egyesek fegyelmezetlensége miatt) csak a hatalom a hazai és nemzetközi propaganda malmára hajtják a vizet.
Az összecsapásokról készült beszámolók a hazug médiából tájékozódó tömegek számára vállalhatatlannak, elutasítandónak állítják be a nemzeti radikalizmust.
Igazolást, ürügyet ad a globalisták számára, hogy szükségük van a szigorú törvényi szabályozások meghozatalára.

Nem kell, nem szabad ürügyet alkalmat és lehetőséget adni a hazai és nemzetközi hitvány hatalom számára.
A szebb jövő reményében: Gőbl Gyuri

Kedves Kurucok!
Mindamellett, hogy Blogint kedvelem és javaslatát politikusnak tartom, volna néhány ellenvetésem (ha vita, hát legyen vita).
Az első kérdésem az, hogy valójában elkerülhető-e a polgárháború, és ha igen, akkor hogyan?

A cigányok változni nem fognak, mert nem tudnak, sajnos nem ütik meg közülük jónéhányan a "human beeing" kritériumait. (Megverik a mentésükre érkező mentőorvost, meglopják a házukat oltó tűzoltókat stb...) A "bunkót" a szabadrablás lehetősége csak felbátorítja, egyre bátrabb lesz, egyre több gondunk lesz vele.
Nem lesz más lehetőség, - amíg felül nem kerekednek rajtunk -, minthogy megálljt parancsoljunk nekik.

Ezt már Szögi tanár úr esetében meg kellett volna tenni, talán ezek után nem merte volna felgyújtani Henit az a cinikus tetű, és nem történt volna meg sok más gyilkosság és rablás. Igaza van Bloginnak, hogy jobboldal-ellenes tőkét kovácsolnának egy esetleges összecsapásból, de sajnos anélkül is megteszik, tehát ez nem igazán jó érv.
Azzal, hogy nem vesszük fel a kesztyűt az ellenséggel szemben, az ellenség nem állítható meg. (Gondoljunk csak a környező agresszív népekre, akik elrabolták hazánk nagy részét, akikkel szemben soha nem voltunk kemények.)
Én sajnos néha arra gondolok, (ne vegye magára senki, akit nem érint!!) hogy puhány és gyáva nemzet vagyunk, ezért talál sok-sok megértő fülre Blogin javaslata. Egy szó, mint száz, ha nem mutatjuk meg ezeknek a gyilkos mocsadékoknak, hogy meddig tart a homokozójuk, akkor elvesztünk.

Lehet, hogy ezt nem most kell kezdeni szeptember 20-án. Csak azt nem tudom, hogy vajon mikor? Mert miről beszél a "jobboldali" Echo TV tulajdonosa, Széles Gábor? Miről beszél a Fidesz szakpolitikusa, Balog Zoltán? Miről beszél a Fideszes díszcigány Farkas Flórián? Vagyis semmit sem várhatunk a Fidesztől sem ezügyben.
Tudomásul kell vennünk, hogy a magyar etnikum egyetlen támasza a saját ökle.


T. Szerkesztő!
Elolvasva a hozzászólásokat, egyetértek azokkal, akik a "békés megoldás" mellett törnek pálcát. Ez most nem az a pillanat, hogy erőszaknak helye lenne.
Árgus szemmel fogja figyelni az eseményeket mindenki, aki hasznot remél belőle – politikusok, cigányseggnyalók, mindenki, akinek érdeke származik, ha megosztanak minket és felhasználnak a niggerek ellen, akikkel ők nem tudnak, vagy nem akarnak bírni.
A mondás szerint verekedő pásztorok közt jó dolga van a farkasnak. Egyszóval észnél lenni, nem venni fel a kesztyűt – most. Ha harcolunk, annak a helyét majd MI választjuk ki, amikor a csürhe nem számít rá. De azért egy apró ötletem lenne. A hazafiak kimehetnek megnézni a kolompárkompániát, lehetne néhány nagy transzparens - Szögi Lajos és más áldozatok képével, cigóbűncselekményekkel – és ha arra ér a "dísszázad", egyszerűen némán hátat fordítani a szemét csürhének meg az őket istenítő buzeráns politikusoknak. Hadd lássák ők is, hol a helyük, és mi róluk a vélemény.
Higgyétek el, barátaim, ez fájdalmasabb sebet ütne bármilyen utcakőnél. Ráadásul valószínű, hogy a külföldi média számára nagyobb hírértéke lenne bármilyen zavargásnál, hiszen ilyet még nem látott a világ. Ráadásul mivel ez lesz az aznapi médiatéma, nem tudják agyonhallgatni, ha nem jön be a számításuk, és nem lesz balhé - mert ők erre készülnek.
Gondolkodjunk el ezen, és cselekedjünk józanul, még ha mást is szeretnénk. Egy ilyen cselekmény több szimpatizánst tud mellénk állítani,mint egy pár rühös elnáspángolása – ami késik, nem múlik.
Szóval hazafiak, fogjunk össze, és mi így mutassuk meg, hogy mennyire tartjuk őket.
Mindenkinek szebb jövőt, a szerkesztőségnek további sikeres munkát kívánok.
Tisztelettel: Hevesi László


Tisztelt Kurucok!
Aki a templomba menés mellett érvel, árulja már el, mikor lehetne úgy farkasszemet nézni a svédekkel, hogy a hatalom ne használná ki saját céljaira. Soha. Tehát ne legyen soha megtisztulás?
Itt az idő (vagy várunk, de szerintem csak romlik a helyzet), szembe kell nézni a problémával. Minél tovább várunk, annál nehezebb és rosszabb lesz. Ez természetesen csak egy vélemény, sajnos nem látok a jövőbe.
üdv mindenkinek

Kedves Blogin!
Mint tudod, most 1956 szeptemberét írjuk. Én mint egy szegény, végsőkig kizsigerelt, lekulákozott, lerabolt, átvert, megalázott és becsapott csepeli munkásember, azt javaslom, ne menjünk ki októberben az utcára felvonulni!
Még csak eszünkbe se jusson Rákosit, Gerőt és a rendszert a pokolba kívánni! A Rádióhoz pedig aztán végképp ne menjünk, és ha belénk lőnek a zsidó ávéhások, eszünkbe ne jusson fegyverrel viszonozni a tüzet. Mert akkor aztán majd jogalapot adunk nekik mindenfajta statáriumra, és akkor aztán végünk lesz ám, hiszen "torzarcú gonosz fasisztáknak" neveznek azután bennünket!
Ehelyett szépen, kussban menjünk el egy gyászmisére a sztálinizmus sokmillió megnyomoritott áldozatáért, és tűrjünk tovább, mint a birkák!
Ezzel az 56-ot idéző hasonlattal szeretnék reagálni Blogin jóindulatú marhaságára. Ha az elmúlt ezer évben Dobó István, Zrinyi Miklós, Bocskai István, Bethlen Gábor stb. így reagáltak volna a nemzetünket fenyegető idegenek támadásaira, hol lennénk most mi, mai magyarok????
Igenis, igaza van Bocskainak: ideje van most a vagdalkozásnak!!! Ez a magyargyűlölő cigánycsürhe olyan, mint egykor a tatár, a török, a császári zsoldos, a szovjet megszálló stb. idegenek, akik az életünkre törnek!
Csendben, ájtatosan misézve nem lehet ellenük hatékonyan fellépni. Én nem bánom, ha Blogin Zoli misére megy, ám tegye ezt egyedül, mert most aztán igazán nem erre van szükség...
Ébresztő, magyarok!!!!


Tisztelt Mindenki!
Miután elolvastam Blogin ötletét és 25 hozzászólást a témához, még mindig azt kell mondjam, hogy egyetértek a bombagyáros hazánkfiával.
Ugyanis én is szívesen mennék halmozottan hátrányos helyzetűeket jobb belátásra bírni, de ez most aztán tényleg egy hatalmas csapda, de akkora, amekkorát talán ez a rezsim még talán sosem állított. Egyetértek Leonnal, ez az egész zsidajkartás-rétiniggerfelvonulásos dolog az előrehozott választással van összefüggésben. Ha most balhé lesz, az továbbgyűrűzik, és az árad majd a médiából, hogy "ha ezek a fasiszta radikálisok nem hőbörögtek volna 20-án, akkor nem lenne ez az egész, és még mindig béke lenne!" Persze nagyrészt a plasztikázottpéniszűek provokálták ki a nagy balhét, de ezt a sok birkamagyar nem értené, nem jönne rá. Ha tehát most a szívünkre hallgatunk, akkor két lehetőség van:
1. Tehát kimegyünk a zsidócigány (rokoni) dzsemborira rabszolgatartóinkkal és biológiai fegyverükkel találjuk szembe magunkat. Ebből példátlanul nagy balhé lesz, külföldön megint elindul a "Hángriban tombol a fasizmus" cionbaromság, nálunk meg rendkívüli állapotot rendelnek el, és itt a polgárháborús helyzet, amelyből - mint már előttem egy páran megírták - nevető harmadikként a zsidók kerülnek ki. Nemzetünk megítélésének annyi, a birkamagyarok sötétszürke agya örök időkre teljesen elsötétedik a médiának "köszönhetően".
2. Kimegyünk, de nem csinálunk semmi "fasisztásat", jöhetnek a papírfigurák, a megemlékezős transzparensek, és a néhány provokátort kivéve senki nem erőszakoskodik. Ezt a média, meg a rezsim még mindig fel tudja használni ellenünk. (Nem kell azt hinni, hogy ezek hülyék.) Kiprovokálják, hogy néhány forrófejűbb hazafinál elszakadjon a cérna, tömegoszlatások, satöbbi, és még ha a városon belül más-más helyszínen vagyunk is, összeterelik a két felbőszített tömeget, amiből gyakorlatilag ugyanaz következik, mint az 1-es esetben. Ezzel úgyszintén a tetűhintások malmára hajtjuk a vizet.
És most jön a harmadik megoldás, ami szerintem a legnagyobb pofára esés lenne zsidaink számára. KÉREM, HOGY MINDENKI GONDOLJA MEG A KÖVETKEZŐKET, ÉS ENNEK FÉNYÉBEN DÖNTSÖN ARRÓL, HOGY MIT TESZ!!!
3. Ki sem megyünk, sehová sem. Semmi megemlékezés, semmi máshol tüntetés, egyszerűen semmi. A judapesti féregfelvonuláson a hatalom max a pár tucat fizetett provokátort tudja mutatni, mint rasszista "tömeget". Nincs kit felbőszíteni, nincs kit rátolni a cigány tömegre, nem lehet oszlatni! Egyszóval diktátoraink kezében nem lesz elegendő eszköz ahhoz, hogy polgárháborút, vagy bármilyen komolyabb balhét idézzen elő. Ezáltal nem tudja sem az ország, sem a világ közvéleményének bemutatni a hazai tomboló náciveszélyt, sem azt, hogy ezen álveszedelemtől csak ők tudják megmenteni az országot és Európát.
És amit még akartam: Ezúton kérem a kuruc.infót, meg mindenkit, kicsiket-nagyokat a nemzeti oldalon, Bombagyárékat, Hunnia vezéreit, harcosainkat, és tényleg mindenkit: Ebben a kérdésben közösen kell dönteni. Igen, DÖNTENI! Ezt nem szabad senkire sem rábízni, hogy maga döntsön, mert ez egy csapda, ha itt elkúrjuk, az az egész mozgalmunk, egész eszmerendszerünk, vele pedig nemzetünk hosszútávú, talán végleges bukását okozhatja. Ki kell alakítani ezúttal egy közös cselekvési tervet, vagy mindenki legyen kint, és már érlelhetjük is azokat a kenyereket, vagy SENKI ne menjen ki. Ezt meg kell tárgyalni, és a végső döntést állandóan a főoldalon lévő felhívásként ki kell tenni a nemzetiek lapjaira. Ezért arra kérem a kuruc.info-t, hogy beszéljen a nagyokkal, ők mit gondolnak. Ők viszont vegyék figyelembe a mi ötleteinket! Aztán az egységes döntést mint szent és sérthetetlent írják ki mindenhová! Én személy szerint a "nagyokra" bízom a végső döntést.
És ezzel kapcsolatban üzenem mindenkinek: Bármi is legyen a végleges döntés, senki ne kezdjen árulózni! Ha a kuruc.info-ra végső döntésként az kerül ki, hogy NEM megyünk ki, akkor harciasabb honfitársaink ne kezdjék el gyávának nevezni a szerkesztőséget. Békésebb nemzettársaink pedig ne provokátorozzanak, ha esetleg az IGEN lesz a döntés.
Ennyit akartam, kérem, hogy mindenki ésszel gondolkozzon, nem hiszem, hogy csak a zsidók képesek erre!
Szebb jövőt!
AntiKommunista-47



Kedves Honfitársaim !

Ellentüntetésre szükség van, de békésre, és nem kell sok ember.


A lényeg: a romákokhoz a lehető legközelebb legyen egy szónoki emelvény, ahol az áldozatok elmondhatják, hogy mit tettek velük a cigány úriemberek. Véleményem szerint ez ütősebb, mint egy-két pofon. A napjainkban alkalmazható „végső megoldás" sajnos csak a segélyek teljes megvonása (és az ebből adódó helyzet szakszerű kezelése) lehet a későbbiek során.

Ezt a tüntetést meg lehet ismételni hetente (de legalább a holokamu szeánszok rendszerességével) a Sándor-palota előtt, újabb és újabb „szórakoztató" történetekkel frissítve, a legdurvábbakat csokorba gyűjteni, rendszeresen kiadni magyar és angol nyelven, és minél több emberhez eljuttatni, mint ahogy kedves (c)h(i)onfitársaink is gyaláznak minket nap mint nap.

Szebb jövőt !

V.O.


Egyetértek, nem kell felülni a provokációnak.
De ellenzem a templomi akciót, egyrészt, mert a templom nem arra való, másrészt mert minek valahova elbújni, az utcán kellene demonstrálni, valahol a belvárosban.
Ha emlékeztek rá, idén év eleje körül négy cigány vadállat halálra verte a 18 éves szakmunkástanulót, M. Rolandot. A támadókat még csak előzetesbe sem helyezték, nem tudni, mi van azóta az üggyel.
Ez Budapesten, a VIII. kerületi Vas utcában történt, az Astoria és a Blaha Lujza tér között.
Megjegyzem, szeptember 20-a kapcsán a Blaha Lujza tér közelsége a két évvel ezelőtti rendőri terrorcselekmények, és a késelős Maugli miatt is szempont lehet.
Javaslatom, hogy a Deák téren gyülekezve a Blahára vonulással legyen gyertyagyújtás a Vas utcánál. Közben még van templom és zsinagóga is, aki akar, ott is megállhat.
Pali

Kedves Kurucok!
Végigolvastam valamennyi hozzászólást, és nekem is lenne pár soros mondanivalóm.
Ha a cigányok tüntetnek, és arra várnak Ferkóék, hogy összetűzés lesz, rendezhetünk más helyszínen transzparensekkel megemlékezést. Ha felrendeli vidékről a cigányait, vidéken ugyancsak lehet megemlékezni az áldozatokról.
Ha az ország nagyvárosaiban mindenütt áldozatokról tartanak megemlékezést, azt nem tudják a médiában elhallgatni.
Ha a cigány látja, hogy nem ugyanazon a helyszínen demonstrálnak ellenük, és balhét akarnak, meg kell osztani a csürhét. Így a rendőröknek is ketté kell válni.
Példák plakátokra: Emlékezzetek Olaszliszkára!, Dolgozó romáké a jövő!, Ne bántsd a magyart!, stb.
Gyanús kell hogy legyen mindenki számára, hogy ezt a kormány tudtával merik végrehajtani. Ne gondolja senki, hogy a rendőrök boldogan mennek kordont állni, mikor ők is nagyon jól ismerik a cigányok gátlástalan viselkedését. Szerintem is tudatosan csapdába akarnak húzni bennünket.
Szebb jövőt mindenkinek.
szimat


Magyarok!

Egyetértek Blogin felvetésével és sok hozzászóló véleményével, hogy ez egy óriási csapda, és ne a szívünkre hallgassunk. Viszont megfogott Anti-Kommunista-47 felvetése is.
Itt az ideje, hogy összefogjunk és egységesen lépjünk fel, itt az ideje hogy néhány arra alkalmas vezető-kvalitású honfitársunk mögé beállva egységben cselekedjünk!
Az is cselekvés lesz, ha nem cselekszünk, de azt is együtt tegyük! Tanuljunk meg végre együtt cselekedni is, ne csak gondolkodni. Most a jövőnkről, a hazánkról van szó!
Én alávetem magam a többség vagy a vezetők akaratának, legyen az bármelyik variáció.
Nyugatisólyom

Kedves Kurucok!

Én teljesen egyetértek Blogin gondolataival, semmiképpen nem szabad felülni a provokációnak!
Ugyanakkor tény, hogy a Hollán Ernő utcában már bizonyítottuk, hogy nem kell feltétlenül félni attól, hogy elszakad a cérna.
A gyászmise helyett én ugyanakkor mást javasolnék. Mondjuk demonstráció a magyar közbiztonságért, este gyertyagyújtás a cigánybűnözés áldozataiért. A hétvégi DVSC-FTC kézimeccs mintájára pedig kétrudasokra ki lehetne írni a cigánybűnözés áldozatait, ezeket magasba tartva mindenki láthatja, kiktől is kell félni.
A demonstráció semmiképpen ne legyen a másik kettő közelében. Ugyanis a cigányok vélhetően mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy most elszakadjon az a bizonyos cérna...
Most talán történelmi pillanathoz érkeztünk, hiszen kézzelfogható távolságban az előrehozott választások, én azt sem tartom kizártnak, hogy huszadikán nem lesz semmilyen chartázás, mert akkor már nem Feri lesz a miniszter.

L.T.

Tisztelt Kurucok, magyarok és drága, szeretett hollókoszttagadó zsidóevő neonáci barátaim !
A Blogin által felvetett vitával kapcsolatban: a lehető legrosszabb ha 20-án "Egy magyar hazafi" gondolataival utcára vonulnánk.
Soha ne az motiválja döntéseinket és cselekedeteinket, hogy mikor ki mit fog mondani, gondolni rólunk ("Elég ebből, a cigányok még azt gondolnák..."), mert akkor csak mások bábjai leszünk.
Az motiváljon, hogy mi a célravezető, hogy tudunk a legkevesebb erőforrást, energiát, embert veszíteni és célt érni. Nincs értelme most bevitetni a magunkfajtát istentelen rebiszesekkel október 23-a előtt, az erőt tartogassa mindenki a megfelelő időpontra, ami közeleg. Mi sem bizonyítja jobban az idő közelségét, mint az, hogy a sátán majma, a karvajorrú gyurcsány támogatottsága mélyén ismét előveszi a fasiszta-kártyát. Még csak azt nem vette észre, hogy erre az ajvékolásra a csendes többség közömbös. Erősítsük a csendes többség közönyét a fasisztaveszéllyel szemben és támogassuk közösen Blogin felvetését.

Aki mégis kimegy, ne ellentüntessen, hanem vegyüljön el az antifasiszták között és tegye azt, amit 2006 őszén a provokátorok. Emlékszem egy 40-es éveiben járó ürgére, aki a körülötte álló embereket azzal traktálta folyamatosan ingerült hangon:"Én nem akarok meghalni." Mintha a 2006-os tüntetésnek lehetett volna ilyen végkimenetele, hogy bárki meghal. Aki kimegy, az legyen gyagyás antifasiszta, bomlasszon belülről.
 
 
Figyeljük meg hogyan artikulál, beszél a Liga elnöke és gyakoroljunk tükör előtt, hogy be tudjunk illeszkedni a gyagyás légkörbe. Fejmozgás, szemrángás, óbégatás:"FÉLEK !", "Itt vannak a fasiszták!", "A bokorban láttam egy neonácit!", "Nem akarok meghalni!", "Gáz van, gázt érzek, szaladjunk !" stb.
Üdvözlettel
Sz.T.

Sziasztok!
Azt gondolom, sajnos nincs igazán jó megoldás. Én jónak tartom a templomba vonulást a transzparensekkel, de lehet érdemesebb lenne ezt országosra bővíteni, mivel sok embernek nincs anyagi lehetősége Pestre utazni.
Helyi szervezkedések szinte mindenhol vannak, és vannak velünk gondolkodó papok, lehet így országosan több embernek lenne lehetősége a csatlakozásra.
Erika, Nyíregyházáról