2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

Cionista parlamenti képviselők gyülekeznek Budapesten

Cionisták, filoszemiták, zsidóbérencek gyülekeznek Budapesten (pedig van belőlük  itt amúgy is éppen elég): az Izraelt Támogató Parlamenti Képviselők Nemzetközi Alapítványa (IIACF) szervez konferenciát a jobb napokat látott Magyar Tudományos Akadémia székházában. A húsz országból érkezett cionista küldöttek a „közel-keleti békefolyamat” kérdéseit vitatják meg. 
Többek között eszmecserét folytatnak majd „Izrael létezéshez való jogának garanciáiról”, „a közel-keleti vallási és nemzeti kisebbségek védelméről”, „Jeruzsálem státusáról” és a „keresztény kisebbségek jogairól Izraelben és a Palesztin Hatóság területén”. Érdekes módon a „palesztin állam létezési jogának garanciáiról” a megjelentek nem kívánnak beszélgetni, miképpen az sem valószínű, hogy bárki is szóba hozná a konferencián az Izraelben élő „nemzeti és vallási kisebbségek” súlyos elnyomását és hátrányos megkülönböztetését.
A díszes társaságban lesznek amerikai szenátorok, sőt állítólag kormánytagok is, akik a zsidó érdekek melletti lelkes kiállásukkal biztosítani kívánják további politikai karrierjüket. De felvonulnak cionista parlamenti képviselők Kanadából, Olaszországból, Hollandiából, Svédországból, Finnországból, Lengyelországból, Ausztriából, Uruguayból, Dél-Afrikából, Nagy-Britanniából, Szlovákiából, Ukrajnából is. Persze nem lenne kerek a világ, ha Izraelből nem érkeznének „vendégek”. A cionista bandát hétfőn a Parlament Vadásztermében hivatalos találkozó keretében fogadja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki a jelek szerint különösen a szívén viseli a sokat szenvedő és ma is ezernyi veszélynek kitett zsidóság sorsát.
"A budapesti konferencia elsődleges célja, hogy bemutassuk: nem csak az Egyesült Államokban és még néhány más hasonló országban, hanem világméretekben létezik és növekszik egy olyan hálózat, amelynek a tagjai Izraelt támogató parlamenti képviselők és kormányzati politikusok. Ennek a nemzetközi összefogásnak a kiindulópontja az, hogy Jeruzsálemet Izrael egységes és oszthatatlan fővárosaként ismertessék el, ellensúlyozva ezzel az ENSZ-ben jelentkező más irányú kezdeményezéseket" - nyilatkozta az atv.hu magyar nyelvű zsidó hírportálnak Willem Griffioen, a nemzetközi szervezet ügyvezető igazgatója.
Nocsak. Miféle hálózatról beszél ez az ember? Hát nem azt magyarázgatják folyton a hivatalos fórumokon, hogy nincsen semmiféle „nemzetközi zsidó hatalmi törekvés”?  Griffionen hangsúlyozta azt is, hogy budapesti tanácskozás résztvevői szeretnék kifejezni szolidaritásukat Izrael iránt. "Ez a térség korábban nagyon bizonytalan álláspontot képviselt a közel-keleti helyzettel kapcsolatban, és ez a kétértelmű hozzáállás az ENSZ-ben is tetten érhető volt" - jegyezte meg megrovóan. Mostantól fogva azonban valószínűleg minden más lesz, és nem lesz többé semmiféle „kétértelműség”.
De mintha mindez nem lenn elég, Griffioen kinyilvánította azt is, szeretnének új európai országokat bevonni az Izraelt támogató nemzetközi összefogásba. Ennek érdekében a következő hónapokban kezdeményezik új parlamenti együttműködési fórumok kialakítását is. Semmi kétség: amíg a pénzeket és a hatalmi pozíciókat a cionisták osztogatják, mindig tömegesen lesznek olyanok, akik „ki akarják fejezni szolidaritásukat Izrael és a zsidóság iránt”, és részt kívánnak venni „az Izraelt támogató nemzetközi összefogásban”. 
A konferencia médiapartnere természetesen az ATV nevű cionista televíziós-csatorna. Érdemes lesz megfigyelni, hány magyarországi közéleti személyiség fog a vasárnapi értekezleten nyalakodni.  
(ATV nyomán Perge Ottó, Kuruc.info) 

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready