2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tusolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal22:14 Három friss Nobel-díjas sürgette a klímavédelmet Stockholmban21:59 Bátorra itta magát, majd belehajtott a troliba egy Mercedes-sofőr Debrecenben21:42 "Túszokat" cserélt az Egyesült Államok és Irán
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Zsidóbűnözés ::

Cionista parlamenti képviselők gyülekeznek Budapesten

Reklám

Cionisták, filoszemiták, zsidóbérencek gyülekeznek Budapesten (pedig van belőlük  itt amúgy is éppen elég): az Izraelt Támogató Parlamenti Képviselők Nemzetközi Alapítványa (IIACF) szervez konferenciát a jobb napokat látott Magyar Tudományos Akadémia székházában. A húsz országból érkezett cionista küldöttek a „közel-keleti békefolyamat” kérdéseit vitatják meg. 
Többek között eszmecserét folytatnak majd „Izrael létezéshez való jogának garanciáiról”, „a közel-keleti vallási és nemzeti kisebbségek védelméről”, „Jeruzsálem státusáról” és a „keresztény kisebbségek jogairól Izraelben és a Palesztin Hatóság területén”. Érdekes módon a „palesztin állam létezési jogának garanciáiról” a megjelentek nem kívánnak beszélgetni, miképpen az sem valószínű, hogy bárki is szóba hozná a konferencián az Izraelben élő „nemzeti és vallási kisebbségek” súlyos elnyomását és hátrányos megkülönböztetését.
A díszes társaságban lesznek amerikai szenátorok, sőt állítólag kormánytagok is, akik a zsidó érdekek melletti lelkes kiállásukkal biztosítani kívánják további politikai karrierjüket. De felvonulnak cionista parlamenti képviselők Kanadából, Olaszországból, Hollandiából, Svédországból, Finnországból, Lengyelországból, Ausztriából, Uruguayból, Dél-Afrikából, Nagy-Britanniából, Szlovákiából, Ukrajnából is. Persze nem lenne kerek a világ, ha Izraelből nem érkeznének „vendégek”. A cionista bandát hétfőn a Parlament Vadásztermében hivatalos találkozó keretében fogadja Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, aki a jelek szerint különösen a szívén viseli a sokat szenvedő és ma is ezernyi veszélynek kitett zsidóság sorsát.
"A budapesti konferencia elsődleges célja, hogy bemutassuk: nem csak az Egyesült Államokban és még néhány más hasonló országban, hanem világméretekben létezik és növekszik egy olyan hálózat, amelynek a tagjai Izraelt támogató parlamenti képviselők és kormányzati politikusok. Ennek a nemzetközi összefogásnak a kiindulópontja az, hogy Jeruzsálemet Izrael egységes és oszthatatlan fővárosaként ismertessék el, ellensúlyozva ezzel az ENSZ-ben jelentkező más irányú kezdeményezéseket" - nyilatkozta az atv.hu magyar nyelvű zsidó hírportálnak Willem Griffioen, a nemzetközi szervezet ügyvezető igazgatója.
Nocsak. Miféle hálózatról beszél ez az ember? Hát nem azt magyarázgatják folyton a hivatalos fórumokon, hogy nincsen semmiféle „nemzetközi zsidó hatalmi törekvés”?  Griffionen hangsúlyozta azt is, hogy budapesti tanácskozás résztvevői szeretnék kifejezni szolidaritásukat Izrael iránt. "Ez a térség korábban nagyon bizonytalan álláspontot képviselt a közel-keleti helyzettel kapcsolatban, és ez a kétértelmű hozzáállás az ENSZ-ben is tetten érhető volt" - jegyezte meg megrovóan. Mostantól fogva azonban valószínűleg minden más lesz, és nem lesz többé semmiféle „kétértelműség”.
De mintha mindez nem lenn elég, Griffioen kinyilvánította azt is, szeretnének új európai országokat bevonni az Izraelt támogató nemzetközi összefogásba. Ennek érdekében a következő hónapokban kezdeményezik új parlamenti együttműködési fórumok kialakítását is. Semmi kétség: amíg a pénzeket és a hatalmi pozíciókat a cionisták osztogatják, mindig tömegesen lesznek olyanok, akik „ki akarják fejezni szolidaritásukat Izrael és a zsidóság iránt”, és részt kívánnak venni „az Izraelt támogató nemzetközi összefogásban”. 
A konferencia médiapartnere természetesen az ATV nevű cionista televíziós-csatorna. Érdemes lesz megfigyelni, hány magyarországi közéleti személyiség fog a vasárnapi értekezleten nyalakodni.  
(ATV nyomán Perge Ottó, Kuruc.info) 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready