Éjszakai pedofilkapások a cseten. A videón szereplő aberráltak nagykorúak, és abban a tudatban írogattak, hogy egy 13 éves kislány van a net másik végén. Tévedtek. Mi voltunk ott - írja a Pedofilkommandó közleményében. Az egyik pedó neve is látható. Nyomoz-e vajon a buzeránsparádét védő rendőrség?
Jelenleg mi követtünk el bûncselekményt, az aberrált embereket védi a törvény, amíg egy kiskorúhoz nem érnek hozzá, még találkozhatnak is velük. Csak az aktus létrejötténél követnek el bûncselekményt, addig semmit. A rendőrség keze meg van kötve a hatályos törvények miatt - zárja sorait a Pedofilkommandó. De azért a Fakabát Rt., amelyik képes hónapokig benntartani hazafiakat hamis vádakkal, ha akarná, el tudná intézni a netes pedókat. Erre azonban nyilván parancs sincs fentről, a buzero és pedofilkormány irányából, ami persze nem menti a zsarukat.
Alul található a Pedofilkommandó legújabb, harmadik videója. Ébresztő, emberek!
(Elnézést kérünk, amiért rövid ideig nem volt látható az anyag, ennek mindössze technikai okai voltak, a videókat ugyanis a buzi- és pedofilbarát Index által üzemeltetett videómegosztóról töröltették, így kommandósaink átköltöztették a YouTube-ra. Megértésüket köszönjük.)
 
 

(Kuruc.info)

A Kuruc.info antiballib plakátpályázatának győztese. Beterítettük vele Judapestet. Jobb minőségben, monitorra háttérképnek letölthető a magyarmerce.hu/poszter képei közül