Többször foglalkoztunk már az egyre inkább elcigányfertőződő Rakamazzal (vele kapcsolatban lásd pl. EZT, EZT és EZT). Most megint onnan kaptunk híreket, mégpedig emberrablás és prostitúcióra kényszerítés dolgában. Ha bárki is kételkedett volna abban, hogy kis hazánkban a mokkák a legilletékesebbek ezen ügyekben (is) – lásd EZT és az onnan induló linkeket…

Egy 16 éves lány is tagja volt annak a négytagú bandának, amelyik fogva tartott, és prostitúcióra kényszerített egy fiatal nőt Rakamazon.

Prostitúcióra kényszerítettek egy 18 éves lányt Rakamazon, az ügy négy gyanúsítottját a rendőrség őrizetbe vette, közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lányt két férfi, egy nő és egy 16 éves lány kényszerítette prostitúcióra. Több napig tartották egyikük lakásában, majd végül elengedték. A 18 éves lány viszont csak azután tett feljelentést, hogy a gyanúsítottak szombaton az utcán egy állítólagos tartozás miatt bántalmazták, és elvették a gyűrűjét.

A rendőrség személyi szabadság megsértése, önbíráskodás és kerítés bűntettének megalapozott gyanújával kezdeményezi a négy őrizetben lévő személy előzetes letartóztatását.

A felnőtt korú gyanúsítottak valamennyien többszörösen büntetett előéletűek, a férfiak jelenleg is felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állnak. (Kuruc.info: vesd össze azzal, amit Hell István legújabb cikkének kapcsán írtunk arról, hogy a börtönbe való cigányoknak hány százalékát kasztnizzák be. Ugye, hogy igazunk volt a levezetésünkkel?)
(zsIndex)