2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Házbizottság: a képviselők önként tartsák be a járványügyi szabályokat! 16:10 Kreml: azonnal jelentenék Putyinnak, ha vegyi fegyvert vetnének be Oroszországban15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés ::

Fadd legrettegettebb cigánybűnözőitől szabadultunk meg a tolnai balesetben - így néz(ett) ki Bácsku

Reklám

Vizsgálja a rendőrség, hogy valóban egy bűncselekmény helyszínéről menekültek-e abban az Audiban, amely frontálisan ütközött augusztus 21-én este a 6-os úton egy Lada Samarával. Az Audiban öten haltak meg, a Ladában egy ember vesztette életét. Több olvasónk szerint közveszélyes cigány maffiózók utaztak az Audiban (akik még felfordulni is csak úgy tudtak, hogy kioltották egy vétlen ember életét).
/A legújabb frissítés a cikk alján található./
Zoom
A túlélésre esélyük sem volt azoknak, akik szerda este a 6-os főúton Tolna megyében egy tragikus karambol résztvevőivé váltak. Egy Audi és egy Lada Samara ütközött frontálisan. Előbbiben öten utaztak: egy húszas éveiben járó férfi és nő, valamint egy 42 éves és egy 39 éves férfi, továbbá egy 41 esztendős asszony. A Lada sofőrje egy ötven év körüli férfi volt, utast nem vitt.
Zoom
– Az Audi Paks irányából haladt Szekszárd felé, amikor meg akarta előzni az előtte haladó járművet. Későn észlelte a sofőr, hogy vele szemben érkezik a Lada. Vissza akart térni a saját sávjába, de elvesztette uralmát a kocsi felett, és a menetirány szerinti bal oldalon frontálisan ütközött a Ladával – ismertette a részleteket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Steinbach Zsolt elmondta: kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége ügyében indítottak eljárást, de miután a baleset négy résztvevője a helyszínen, kettő pedig a kórházban meghalt, valószínűleg nem lesz kit felelősségre vonni.
Bűncselekmény helyszínéről menekültek
A baleset helyszínén készült felvételen látható, hogy az Audi és a Lada Samara a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A szakértők ebből arra következtetnek, hogy az Audival nagyon gyorsan hajtottak. Lapinformációk szerint nem véletlenül: egy bűncselekmény helyszínéről „húzták el a csíkot”.
– A rendőrség vizsgálja, van-e összefüggés az Audiban utazó személyek és egy, a közelben elkövetett bűncselekmény között – mondta a sajtó érdeklődésére Steinbach Zsolt rendőrségi szóvivő, arra a kérdésre azonban egyelőre nem válaszolhatott, milyen bűncselekményről van szó.
A beszámolók szerint a halálos előzésbe kezdő autóban utazók rokoni kapcsolatban álltak, egy neve elhallgatását kérő ismerős az MTI-nek azt állította, egy ötgyermekes házaspár volt közöttük. A Bors megtudta: egy faddi család tagjai az áldozatok.
Tüntetést is szerveztek ellene
A lap úgy tudja, az Audi egyik utasa az a Bácsku becenévre hallgató 42 éves B. Kálmán volt, akinek Faddra költözése miatt korábban még tüntetést is szerveztek a településen. A férfi 37 éves volt, amikor a településre érkezett, s addig összesen 16 évet ült börtönben.
Zoom
A kocsiban halt meg Bácsku Zapi becenevű öccse, unokatestvére, valamint a két fivér élettársa. Bácskut annyira nem várták tárt karokkal Faddon, hogy amikor családjával beköltözött, házukra Molotov-koktélt dobtak. Korábbi lapértesülések szerint Bácsku sem ijedt meg a saját árnyékától, szamurájkarddal érkezett egyik ellenlábasa házához, hogy megfenyegesse.
Bácsku és élettársa öt árvát hagyott hátra - áll a Bors cikkében. (Balog Zoltán cigánykárpótlásügyi miniszter már biztosan készíti az utalást - a szerk..)
Fadd legrettegettebb cigánybűnözője volt
Olvasónk írja: Sok hír volt a balesetről, de arról sehol nem ejtenek szót, hogy cigányokról van szó, és hogy meg nem erősített források szerint Paksról épp egy verekedésből menekültek, 180-nal, és hogy 30000 eurót is találtak náluk.
A híradó is próbálja úgy beállítani az ügyet, mintha egy sajnálnivaló ötgyermekes apuka lenne az "áldozat", és ugye a szegény rokonok...
Az igazság az, hogy Fadd most végre megszabadulhatott legrettegettebb cigánybűnözőjétől, a Bácsku becenévre hallgató maffiózótól. A faddi állapotokról 2008-ban még ti is írtatok, gondolom, emlékeztek az ottani eseményekre. Akkor költözött oda ez a többszörösen büntetett (élete majdnem felét börtönben töltötte) cigány és még a fajtársai sem akarták, hogy ott telepedjen le, ezért aztán mindent megtettek az ügy érdekében. Volt Molotov-koktél dobálás meg minden. Aztán szamurájkardos fenyegetőzések, megerősített rendőri jelenlét, tüntetések stb. Egy kis ízelítő az előéletéből pl. itt.
Mindenki félt tőle a faluban. Volt, hogy a boltban fizetés helyett megfenyegette szamurájkarddal a pénztárost, és elégedetten távozott. Köthetők a nevéhez betörések, lopások, rablások... De bárki találhat róla híreket a neten. Itt az egyik bűnöző facebookos oldala, mellékelünk néhány képet róla, ha esetleg törölnék közben, hadd lássák a kedves olvasók, miféle alakokról van szó:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Zoom

Zoom
Egy fajgyalázással alaposan gyanúsítható fehér kurva
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)
Frissítés: Idős asszonyt vertek meg, mielőtt megdöglöttek
Egy idős nőt bántalmazott a szerdai, tolnai karambol egyik "áldozata" közvetlenül a baleset előtt - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.
Steinbach Zsolt, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken elmondta, hogy a baleset előtt nem sokkal az Audiban ülők közül két "férfi" "verekedésbe keveredett" egy felsőtengelici háznál. Itt egyikük egy idős asszonyt bántalmazott. Ezt követően a cigányok autóba ültek, majd nem sokkal később, kilométerekkel távolabb, a 6-os úton történt a (szegény ladás szempontjából sajnálatos, de másfelől fölöttébb örvendetes) baleset.
A sajtóreferens közölte, hogy a bántalmazás helyszínére a rendőrök szinte percre pontosan akkor érkeztek, amikor a baleset több kilométerre onnan bekövetkezett, minden alapot nélkülöznek tehát az olyan híresztelések, melyek szerint a rendőrök üldözték volna az Audit (gratulálunk nekik - a szerk.).
A helyszínen jelen volt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek, és a mentésben is segédkezett. Ő az Audival szemközti irányból érkezett - közölte a szóvivő.
A halálos balesettel kapcsolatos eljárást - kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétsége megalapozott gyanúja miatt - ismeretlen tettes ellen folytatja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. (Inkább a "gyászoló" rokonságot kellene előzetesbe vágni egy alapos házkutatással párhuzamosan, mert egészen biztos, hogy ők is benne voltak a maffiaügyletekben - a szerk.)
Az MTI értesülését, miszerint jelentős mennyiségű készpénz volt az autóban, a rendőrség egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta (tehát ez is igaz - a szerk.).
(MTI korrigálva)
2. frissítés: 9 millió Ft, arany, plébánostól lopott laptop
Körülbelül kilencmillió forintnak megfelelő eurót, összesen 60 deka aranyat, alkoholt és egy laptopot találtak a rendőrök abban a kocsiban, melynek sofőrje halálba vitte utasait és egy másik autó sofőrjét szerda este Tolna és Paks között. A számítógépet, amely a roncsban lapult, állítólag egy plébánostól lopták el - értesült a Hír24.
Keresték ennek kapcsán a rendőrséget, ám ezt az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a nyomozás jelenlegi szakaszában (tehát ez is igaz - a szerk.).
3. frissítés: Kellemetlen az igazság - levetetnék cikkünket
Két levelet is kaptunk érintettektől, mellyel a fentiek eltüntetését szeretnék elérni.
Elsőként Balogh Gyula felesége írt, gyászával és kisgyerekével sajnáltatva magát. Ő vajon sajnálta azokat az embereket, akiket a férje és bűntársai tönkretettek? Nekik talán nem voltak gyerekeik? Ők ráadásul ártatlanok is voltak, míg mi nem tettünk egyebet, csak megírtuk Baloghék kilétét.
"Nem a múltja miatt kéne elítélni" - írja még, ezzel mintegy elismerve az elkövetett bűncselekményeket. De mégis mi alapján lehetne megítélni az embereket, talán a jövőjük alapján? A bíróságon is azzal jöttek volna, ha netán elkapják őket, hogy a múlt, az elkövetett bűncselekmények nem számítanak?
Az is kiderül, hogy "bemocsoltuk az emlékét"... Szerintünk viszont ő maga mocskolta be, amikor még haláluk előtt is idős asszonyt vertek, és plébánostól loptak laptopot.
És a végére hagytuk a legjobbat: a maffiózó özvegye jogi lépéseket emleget... Íme az első levél:
kuruc info én vagyok szerda estei balesetben elhunyt balogh gyula felesége mélyen megalázo és sértő amiket irtak a baleeströl tájékoztatom önöket jogi utra terelem nem fogom ezt ennyiben hagyni a gyászomal és a fájdalmamal ez elég nagy tragédia nekem egy honapos kis fiam van és önnök be mocckolták a férjem emlékét mielött elkezdenének irkálni ilyen durváa sértö dolgokat gyözödjenek meg a teljes igazságrol és hogy milyen ember volt ö valojában mert nem a multja miatt kéne el itélni az a mult kérem hivjanak mert nem hagyom ennyibe
(A nevet és telefonszámot nem írtuk ki, ennyiben tekintettel vagyunk gyászára - a szerk.)
A fenti levélíró legalább őszinte volt, nem így a "nőtestvére", aki pikáns módon szintén Balogh Gyula ügyében írt. A fehér kurvának nevezett fehér kurváról van szó (aki ugyan P., de nem Krisztina, hanem Dominika), ő jobbikos szimpatizánsnak adta ki magát, így próbálva rávenni bennünket, hogy távolítsuk el a fényképét. Sajnos túlságosan átlátszó módon:
Tisztelt Szerkesztőség!
A tárgyban említett cikkel volna "egy kis" problémám!
Miért kellett Balog Gyulának a létező összes képét közzé tenni a facebookról, főleg amelyeken nem csak ő szerepel! Miért nem lehetett kitakarni azokat a személyeket???
Sőt még adjátok a lovat a nép alá és neki álltok kurvázni! Szégyen!
Ami engem Jobbikos lévén felháborít, alig egy évre a választásoktól!
Most ilyenkor mit gondoljon az ember???
Az eszükbe se jut hogy, vki ismer valakit de annak "piszkos" ügyeit nem, készül egy közös fotó és már rögtön az ember fajgyalázó meg kurva is!
Csalódtam Önökben!
Kérem hogy a személyiségi jogokat sértő képeket vegyék le!
Tisztelettel:
egy Jobbikos
P. Krisztina
4. frissítés: A Blikk cikke:
Adósukkal száguldottak a halálba
Öt embert vitt magával a sírba annak az Audi A8-nak a sofőrje, amelyik szerda éjjel karambolozott egy Lada Samarával a 6-os főúton. Mint kiderült, a karambol nem csak egyszerű baleset volt: információink szerint az Audi egyik utasánál 3,5 millió forintot találtak.
A levitézlett luxusautóban öten utaztak, a sofőr eszeveszett tempóban hajtott, amikor belerohant a szemből érkező piros Ladába. Az Audi szabályosan kettétört, a Lada pedig felismerhetetlenné roncsolódott. Most mindenki arra keresi a választ, miért száguldott a kocsi.
A baleset estéjén a Bácsku néven emlegetett 42 éves B. Kálmán – akinek Faddra költözése miatt korábban tüntetést is szerveztek a településen – testvérével és két nővel együtt jelent meg egy ismerőse házánál Tengelicen. Azért érkeztek, hogy az itt lakó 22 éves fia­talembertől behajtsák korábbi tartozásukat, de az „üzleti ügy" véres vitába csapott át. Bácsku testvére, B. Gyula kést rántott, megvágta vele a fiatal fiú édesanyjának arcát, majd betuszkolták a férfit a kocsiba, és nagy gázzal távoztak.
– Erőszakkal vitték magukkal a férjemet! – zokogta a 22 éves férfi özvegye, aki nem tudja, mit akarhattak párjától B.-ék. A kompánia végül csak a főútig jutott. Előzés közben frontálisan ütköztek a szemből érkező Lada Samarával, amelynek a sofőrje azonnal meghalt. Az Audiban ülőknek sem volt esélyük a túlélésre: B. Gyula és barátnője, valamit a fiatal férfi szörnyethalt, Bácsku és felesége életéért pedig hiába küzdöttek a kórházban, csütörtökön ők is belehaltak sérüléseikbe.
– Gyula (valószínűleg Ártatlan Gyuszika, akinek a felesége levelet írt nekünk, nem zavartatva a ténytől, hogy épp egy kurvával utazgatott - a szerk.), a sofőr be volt drogozva, ráadásul még alkoholt is ivott! 240-nel ment, nem csoda, hogy nem tudott megállni – magyarázta lapunknak az elrabolt férfi bátyja. A Tolna megyei rendőrség arról tájékoztatta lapunkat, hogy az Audi sofőrjének még jogosítványa sem volt.
A Faddon élő B. család hozzátartozói nem akartak nyilatkozni.
– Borzalmas família volt, arra is képesek lennének, hogy a házat is ránk gyújtsák éjszaka – mesélt Bácskuékról Mária, aki a család közelében lakik. Információink szerint az ­Audi­ban talált pénz drogügyletekből származott.
5. frissítés: "A legjobb az autósnak is, ha hallgat, ezek képesek még álmában is rágyújtani a házat az emberre" - hiába keres szemtanúkat a rendőrség
Hiába keres szemtanúkat a rendőrség a szerda esti halálos autóbaleset kapcsán, a helyiek még mindig rettegnek attól a faddi családtól, amelynek öt tagja életét vesztette a karambolban - írja a Vasárnapi Blikk.
Az Audiban a 42 éves "B. Kálmán", a férfi testvére és két másik nő ült, akik a közeli Tengelicen nem sokkal korábban betuszkolták a kocsiba adósukat is, így száguldottak a halálba. A 6-os főúton ütköztek egy Ladával, a balesetben a vétlen autós és az Audi öt utasa meghalt.
Bár a karambolnak több szemtanúja is volt, a nyomozók leginkább egy világos színű autót keresnek, akit Baloghék megelőztek.
– A falubeliek egy szót sem fognak szólni, annyira rettegnek a hozzátartózóktól – mondta a Vasárnapi Blikknek Mária, aki az arcát nem merte felvállalni. Véleményét egy másik szomszéd is osztja. – A legjobb az autósnak is, ha hallgat, ezek képesek még álmában is rágyújtani a házat az emberre – figyelmeztetett a férfi.
A Bácsku néven emlegetett férfi ellen még tüntetést is szerveztek, amikor Faddra költözött. Akkor ezt ő több falubelin meg is torolta, a helyiek állítása szerint több családot megfenyegetett és volt, akit meg is vert.
6. frissítés: Így néz(ett) ki Bácsku
Fénykép Bácskuról eddig sehol nem volt látható, a fenti galéria a Gyula nevű öccséről készült, de még az ő Facebook-oldalán sem lehetett találni képet Kálmán nevű testvéréről. Nos, így fest az az "ártatlan ember", akit a szegény rokonok gyászolnak, s akit a híradók és lapok napokon át sajnáltattak, mondván, öt árvát hagyott hátra. Ami tényleg nagy baj, de nem azért, amiért a híradósok sugallták...

Mellesleg úgy tudjuk, a velük utazó nagydorogi Cs. Veronika nem más, mint a Csillag Születik táncoslábú Csikó Szabijának a nővére. Akit meg nem erősített források szerint prostituáltként "alkalmaztak".
Ez rövid időn belül már a második eset (de persze a közérdek szempontjából naponta szükség lenne hasonlókra, ha már Pintérék nem végzik a munkájukat), korábbi cikkünk: Cigány maffiózók hagyták ott a fogukat az érdi balesetben - újabb részletek: bozótvágó és fenyegetés
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready