Frissítés (20:28): a helyszínelést végző rendőrök ismerősétől úgy értesültünk, hogy, mielőtt agyonverték őket, meg is kínozták, ill. csonkították. Olyan szinten, hogy még a legkeményebb helyszínelők is öklendezve jöttek ki a házból.

Ha ez igaz, akkor azt tudjuk mondani: a cigányok hozták a megszokott formájukat. Hadd utaljunk például a gadnai, szintén hasonló (elevenen csonkoltak, majd csak utána gyilkoltak) mészárlásukra, vagy Dopeman nagypapájának esetére, akinek a karjáról szintén levágták a húst. A cigányok, valamilyen oknál fogva, különösen szeretik csonkolni élő áldozataikat. Ez az a híres, megvédendő cigánykultúra – amely olyan szinten kihúzta minden más országban a gyufát, hogy egyszerűen nincs olyan állam a földkerekségen, amely valamilyen módon ne „tartana be” a cigóknak. A legenyhébb az, amit például a tótok csinálnak (lőparancs a rendőrnek, liberális lőfegyvertartási és birtokvédelmi törvények, falak) – és az olaszok (táborok kivétel nélkül minden cigónak, kiebrudalás, a putrik felégetése), franciák (helikopteres cigányvadászok, kiebrudalás, az esetleges állampolgárság elvétele), finnek (a minimum az, hogy az államhatalom nem szankcionálja [komolyan] a cigókat kitiltó boltokat, éttermeket vagy egyenesen településeket, valamint azokat a civileket, akik nemes egyszerűséggel agyonverik vagy -lövik őket), spanyolok, törökök (teljes települések összes cigányának válogatás nélküli elüldözése, kiverése), kanadaiak (vízumkényszer minden cigóexportőr állammal szemben; a már betolakodott cigók szétszivatása) stb. példáját is ismerjük.

Időközben a település polgármestere is megszólalt. Alább olvasható nyilatkozatából kiderül, hogy ott sem lett rend még fél évvel Orbán és Pintér hangzatos bejelentései (letelt a két hét, helyreállították a jogrendet az utcán stb. - összegyűjtve ITT) után sem, sőt – a helyzet rosszabb, mint valaha. Ráadásul azt is hozzátette, hogy, bizony, a mélyszegények (értsd: cigányok) azok, akik bűnöznek (nem a svábok, nem a tótok, nem a rácok, nem a pirézek – a cigányok, mint mindig), gyilkolnak, terrorizálják a települést. („Szavai szerint nem született meg az a kormányprogram, amely kezelni tudná a mély szegénységben élők problémáit: a Szikszón élők azt tapasztalják, hogy a kilátástalanság egyre erőszakosabb és brutálisabb eseményekhez, bűncselekményekhez vezet.”) Viktor, Pintérsanya, és az egész rajvédő, polkorrekt Fidesz, ebből hatalmas bukta lesz – hát nem tanultok a szintén a cigókérdésbe (is) belebukott balliberális pártok 2010-es szerepléséből? Egyáltalán: hol marad a Pintér-nyilatkozat, hogy rettegjenek a szadista gyilkosok, mert a föld alól is előkeressük őket? Ilyenkor miért kussol Pintér, miért csak és kizárólag a Gárdán és a Jobbikon, a cigánybűnözéstől szenvedő vidék-Magyarország egyetlen(!) mentsvárán próbál fogást találni?
A polgármester nyilatkozatát tartalmazó, új cikk:
Brutális kettős gyilkosság Szikszón
Kegyetlen bűncselekmény áldozata lett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón egy idős házaspár. A helyiek a kormány korábbi ígéretével szemben nem érzik azt, hogy tavaly óta javult volna a közbiztonság.

Holtan találtak rá még szerdán este egy idős házaspárra Szikszón: a 83 éves férfi és 79 éves felesége halálát idegenkezűség okozta. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szűkszavú közleményben tudatta, hogy nagy erőkkel indítottak nyomozást több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt, de a felderítés érdekében további részleteket egyelőre nem kívánnak közölni.

A helybéliektől úgy tudjuk, az idős házaspárt brutális kegyetlenséggel ölték meg. Füzesséri József Szikszó polgármestere együttérzését fejezte ki a hozzátartozók felé, egyúttal az önkormányzat nevében százezer forintos nyomravezető díjat ajánlott fel annak, aki információival hozzásegíti a rendőrséget a tettesek kilétének a felderítéséhez.

Füzesséri József az eset kapcsán arról is beszélt, hogy, sajnos, a kormánynak  a rendőrség és a közbiztonság megerősítésével kapcsolatban tavaly megfogalmazott ígéretei nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Észak-Magyarországon a települések vezetői azt látják, hogy nem bocsátanak a rendőrség számára olyan erőforrásokat, amely növelné a hatékonyságot.

Szikszó polgármestere épp ezért közleményében arra kéri Magyarország miniszterelnökét, hogy gondolja újra a rendőrség anyagi, szakmai, erkölcsi támogatásának lehetőségeit. Hozzátette azt is, a brutális bűncselekmények megakadályozása, megfékezése nemcsak rendőri, közbiztonsági kérdés. Szavai szerint nem született meg az a kormányprogram, amely kezelni tudná a mély szegénységben élők problémáit: a Szikszón élők azt tapasztalják, hogy a kilátástalanság egyre erőszakosabb és brutálisabb eseményekhez, bűncselekményekhez vezet.

Szikszón az összefogás erősítésére közbiztonsági fórumot hívtak össze április 22-én délelőtt 11 órára, amelyen részt vesznek az polgárőrség, a rendőrség, az önkormányzat és a civil szféra képviselői is.
(NOL)
A kapcsolódó RTL-videó:
Előzőleg írtuk (13:00): Most már 99,99% biztonsággal állítható, hogy a tegnap este még csak feltételesen cigányhírként leközölt, szikszói brutális, kettős gyilkosságot is cigók követték el.

Hogy ezt honnan tudjuk? Nem, nem csupán onnan, hogy 2-3 éve is már erősen cigányfertőzött volt a helyszín. Nem is a cigányságra oly jellemző bűnelkövetési módszerből, a garantáltan védekezni nem képes (igen idős) áldozatokból, a brutalitásból. Az alábbi cikk kulcsmondata:

„Rónavölgyi Miklósné, Margó néni, az utcácska egyik lakója elmondta, hogy a környéken lakók azóta rettegnek, - főleg éjszaka - amióta sok idegen költözött be a miskolci Szondi telepi "nyomornegyed"  lebontása után.”

Természetesen a Szondi telep is teljesen cigány volt... „Köszönjük” a „rendrakást”, Pintér, Orbán „úr”!
A teljes, mai cikk:
Szikszói tragédia: állatias brutalitás
Szikszó - A csütörtökön reggel kiadott közleményben a B.-A.-Z. megyei Rendőr-főkapitányság is elismerte, hogy a szerdán este Szikszón holtan talált házaspár emberölés áldozata lett, de a nyomozás érdekében dr. Gaskó Bertalan rendőr-alezredes nem osztott meg további információkat portálunkkal.
 
A munkatársaink a helyszínen megtudták az áldozatok szomszédaitól, hogy a 83 éves János bácsit és a 79 éves Gizike nénit  álllatias brutalitással gyilkolták meg. Székhez kötözték őket és gyakorlatilag addig ütötték őket, még meg nem haltak.

János bácsi holttestét állítólag a kamrában, a feleségéét pedig a szobában találta meg a rendőrség munkatársai, akik délután az egyik szomszéd jelzésére siettek a házhoz. A férfinek az tűnt fel, hogy az idős házaspár kapuját betörték.

A házaspár szomszédai csendesen, magányosan élő dolgos házaspárnak írák le az elhunytakat, akik a koruk ellenére a mai napig gondozták a szőlőjüket, minden vasárnap a templomba jártak és arra is volt energiájuk, hogy a tavalyi nagy árvíz idején felajánlják segítségüket a rászorulóknak.

A kettős gyilkosság  Szikszó belvárosában történt, ahol a rövid utca mindkét végét rendőri szalagok zárják le és ahol az itt élők elmondása szerint csak nagyon ritkán fordul elő a rendőrség.

Rónavölgyi Miklósné, Margó néni, az utcácska egyik lakója elmondta, hogy a környéken lakók azóta rettegnek, - főleg éjszaka - amióta sok idegen költözött be a miskolci Szondi telepi "nyomornegyed"  lebontása után.

Ő maga is bicskát hord a zsebébe, ha este felé kilép az utcára.  Margó nénitől tudtuk meg, hogy Gizike néni háztartásbeli volt,  idénymunkát végzett a hűtőházban, Jani bácsi pedig a tsz-ben dolgozott, gyermekük nem volt, egyetlen keresztlányukkal tartották szorosan a kapcsolatot.
(BOON)

Eredetileg írtuk (tegnap este):
Még nem tudjuk, az alábbi bűncselekményt cigány követte-e el. Szikszó még aránylag „fertőzetlenebb” (bár azért itt is laknak cigók dögivel, lásd EZT, EZT és EZT), szemben a közelében található Csenyétével (ahonnan sokan járnak át a településre, lásd EZT), ill. a januári lincselésről elhíresült Lakkal.

Ennélfogva joggal feltételezhető, hogy ha nem is helyi cigók, de a környező, sok esetben 99%-os fertőzöttségű településekről „átruccanó” fajtatársaik rablógyilkoltak. (Meg, esetleg, abból, hogy a zsIndex ezt a hírt is a még csak véletlenül sem kiemelt és gyorsan „eltűnő” Bulvár-rovatba tette, ahogy a kőkemény cigány elkövetőjű hírekkel szokta tenni. Persze a cigóvadász-perről szóló anyagokat ezerrel kiemelik... [Ez persze nem bizonyíték, csupán „hajlamosító” tényező.]) Most is. Várjuk a további információkat!
Megöltek egy idős házaspárt Szikszón

Holtan találtak egy idős házaspárt otthonukban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón szerdán este. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csak annyit közölt, hogy a rendőrség megkezdte az ügy vizsgálatát. Úgy tudni, a nyolcvan év körüli embereket meggyilkolták. A Független Hírügynökség információi szerint megkötözték, és ki is rabolták őket.
(MTI)