Lomnici Zoltán köztörvényes bûnöző legfőbb bírónak


"Főbíró Úr"!

Mindenekelőtt elnézést kell kérnem a Kuruc.info olvasóitól, mert véletlen melléütésemet utólag korrigálandó, fontos kiemelnem, hogy Zanati János nem 300 ezer, hanem 300 MILLIÓ FORINTTAL rövidítette meg az államot a Bíró Akadémia beruházásánál.

Tudod, későbbre terveztem ezt a levelet, Zoli, de mivel két olyan újabb szemétségre vetemedtél, amit képtelen vagyok feldolgozni, s amiről a nyilvánosságnak is tudnia kell, így hát azonnal folytatnom kell a mocskos, tehát érdemtelen karrieredről szóló rémregényt. Abban bízva, hogy a Kuruc.info ismét helyt ad az írásomnak, itt kell megkérdeznem, te szakmánk szégyene, hogyan hozhattad nyilvánosságra azt az őrültséget, hogy a magyar ügyvédek 50 százalékának állítása szerint a bírók politikai befolyás alatt állnak és aszerint is döntenek.(?) Tudod, te Isten barma, hogy mit jelent a politikai befolyásoltság 50 százalékos aránya??? Ekkora befolyást a gyilkos Kádár nem tulajdonított a rendszerének!!!  Magyarországon kívül egyetlen egy ország nincsen, amelyik beismerné azt, hogy a bírók 50 százalékban politikai megrendelésre ítélkeznek. Vagy ha mégis, akkor nem neked kellene elsőként letenni a talárt, és önként bíróság elé állni?

Talán mégis igaz lehet az OIT által több mint egy évvel ezelőtt megrendelt közvélemény-kutatás, amelyben a megkérdezett állampolgárok jelentős számban vélekedtek úgy, hogy a bírókat – azaz bennünket – a politika instruálja egy-egy ügyben? Ez nem lenne más, mint a rendőrterror és a diktatúra nyílt beismerése! Meddig szennyezheted még be szakmánk hitelét "Főbíró-Főgengszter úr "?! Hány bírónak kellene elhagynia a pulpitust ahhoz, hogy a társadalom is megismerhesse, hogy kicsoda Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság elnöke?

A hozzáértők persze, akik rendre részt vesznek a tárgyalásainkon, azok el tudnák mondani bárkinek, hogy te milyen nyomás alá helyezel bennünket, vagy a megyei elnököket, akik rendszeresen tudatunkba vésik, hogy Lomnici Zoltánnak, mint a 4. országos közjogi  méltóságnak az  akaratát  közvetítik felénk. Azt persze látja már minden gondolkodó honfitársunk, hogy világra szóló tévedéseink vannak, lásd a móri ügyet. A legnagyobb, világraszóló és a magyar igazságszolgáltatás számára védhetetlen botrányt mégis a Tánczos-ügy fogja okozni, mert Kaisert egyéb ügyekben elítélhetik, de az ártatlan, semmilyen bûncselekményt el nem követő Tánczos Gábor valóban a te politikai nyomásodnak esett áldozatul, ezt meg kell tudnia országnak-világnak. Most jegyezd meg, Zoli, hogy a Tánczos- ügy miatt még nagyon sok bírót, ügyészt és rendőrt ér majd retorzió Magyarországon, és remélem, a fő bûnös az alulképzett, alkoholfüggő, korrupt disznó, azaz te, mint a Legfelsőbb Bíróság elnöke (még kimondani is tébolyító) lesz, és így végre testközelből ismerheted meg a magyar börtönviszonyokat. Így láthatja meg majd minden magyar állampolgár, hogy egy hálózati titkosügynök – mint te, Lomnici Zoltán – milyen mélyre tud süllyedni. Talán itt kell megkockáztatnom, hogy téged meg sem illet a közjogi méltóság megnevezés. Tudod mi vagy te? Egy nagy rakás szar, egy véres kezû komisszár, a bírói talárt mint álcát bitorolva.

Belegondolni is szörnyû abba – átélni még borzalmasabb volt –, hogy az egyik megyei elnök rávette a megyei összbírói értekezleten résztvevő kollégákat, hogy téged felállva fogadjunk. Egyre inkább az az érzésem, hogy rólad bírák sora fog könyvet írni a jövőben, ugyanis mindazt a gazemberséget, amit képes voltál ebben az országban elkövetni, még a harmadik világban sem merték volna megtenni.

Egyébként megdöbbentő volt számomra, hogy a bírói karban milyen sokan olvassák a Kuruc.infót! Hétfőn volt egy rövid tárgyalásom, de kíváncsi voltam a hatásra, ezért egész nap bennmaradtam a megyei bíróság épületében. Képzeld el, Zoli bácsi, mindenki azt kérdezte a másiktól suttogva, hogy olvasta-e a Lomnicinak írt levelet? Még a takarítónő is megkérdezte, hogy nem lesz-e ebből baj, nem veszítjük-e el a munkahelyünket? De, bizony nagy baj lesz belőle, Zoli, mert annak a bíró kollégának volt igaza, aki egyszer úgy fogalmazott, hogy ha a bíróságon egyszer megbomlik a bábruha, vége lesz a bírók kényszerhallgatásának, sőt még mi is a bûnözők sorsára juthatunk. Mivel azonban sok kollégámmal egyetemben  én sem akarok veled menetelni a börtönbe,  ezért helyhiány miatt megint csak egy olyan témát ajánlok a Kuruc.info olvasóinak a figyelmébe, ami a politikai ítélkezésekre vonatkozik.

Térjünk vissza írásom elejére, és megkérdezem, milyen jogon szólsz te bele a közélet történéseibe? Hogy mered vindikálni magadnak a jogot, és elítélni a Jobbikot, valamint a Magyar Gárdát akkor, amikor te tudod a legjobban, hogy a büntető ítéletek 78-79 százalékában cigányembereket küldünk a rács mögé? A köztársasági elnök, a parlamenti pártok és te is elhazudhatod ennek a jelentőségét, de ha figyelembe veszed a kisebbség és a többség szaporodási rátáját, öt éven belül egy szörnyû torz valóság alakulhat ki hazánkban. Ezek az emberek valójában éheznek, és emiatt bûnöznek, nagyon szemellenzős és sötét az a politika, amelyik erről nem vesz tudomást, csak akkor, ha a szavazatukat ki akarja erőszakolni. Ekkor képesek a cigányokat fejenként 2000 forinttal felvásárolni, majd úgy gondolják, hogy ezzel megemelve az életszínvonalukat, a következő négy évben kussolhatnak, folytatva a megélhetési bûnözést. Ezt csinálja Orbán is, Gyurcsány is, és mint a Legfelsőbb Bíróság köztörvényes elnöke, ehhez nyújtasz te is segédkezet.

Itt jut eszembe az, Zoli, hogy senki nem tudja az átlagemberek közül, hogy te olyan seggfej vagy és annyira alulképzett, hogy még egy ötmondatos megszólalást is egy nálad képzettebb (ilyen sok van, vagy hozzád viszonyítva talán csak ilyen van közöttünk) bíróval íratsz meg a Legfelsőbb Bíróságon. Ennek az embernek más feladata sincs, mint közel egymillió forintos fizetésért megírja a te semmitmondó, mindnyájunkat lejárató nyilatkozataidat akkor, amikor több tízmillió forintért még sajtóirodát is mûködtetsz az OIT-nál. Ezt tudja valaki rajtunk kívül Magyarországon?

Lomnicinak már a Transelektro felszámolása miatt börtönben lenne a helye

És most "Főbíró-Főgengszter úr ", részletesen elmesélem országnak-világnak, hogy mit mûveltetek a Transelektróval. A Transelektro felszámolása „érdekes módon" Bács-Kiskun megyében kezdődött. Abban a megyében, ahol egy kommunista párttitkár tölti be a nyugdíjkorhatárt lényegesen meghaladva az elnöki tisztet. Nagyon jóban vagy vele, mert gyönyörû vadásztanyája van, ahol te nagyon sokszor berúgtál már.

A Transelektrót első fokon felszámolási eljárásra utalták, vagyona 6-7 milliárd forintra volt tehető ekkoriban. A felszámolási eljárást és a kijelölt felszámolót a Transelektro tolvaj-kommunista-zsidó vezérkara megfellebbezte, így került a szegedi ítélőtáblára az ügy. A szegedi ítélőtábla tanácsa jóváhagyta a felszámolást, és a kijelölt felszámolót, majd erről a jogi normákat betartva ki is értesítette az első fokon eljáró bírót. Te Nyíregyházán tudtad meg, ahol összbírói értekezlet volt, hogy nem a Kossuth-holdingot jelölte meg a Bács-Kiskun megyei bíró mint felszámolót, hanem egy másik, szintén nagy múltú, az üzleti életben közismert céget. A hideg verejték pedig azért vert ki amikor a hírt közölték veled, mert ekkor már természetesen minden, az ügyben érdekelt bíró "kolléga" felvette az első fokon és az ítélőtáblánál is a kenőpénzeket a jól fizető, kijelölt felszámoló cégtől, sőt mi több, az már nyeregben érezve magát, megtartotta az első munkásgyûlést is.

Ekkor vontak azonban téged telefonon felelősségre a kommunista cégéres gazember megvesztegetőid, hogy miért nem a Kossuth-holding kapta az odaígért zsíros falatot? Aki ott volt a nyírség fővárosában, az tudja, hogy olyan sokkot kaptál a történtektől, te korrupt disznó, hogy Nyíregyházán majdnem elmaradt az összbírói értekezlet. Majd teljesen megzavarodva összehívtad a cimboráidat, köztük a szegedi táblabíróság elnökét is, hogy nagy galibát csináltak, ezért feltétlenül módosítani kell az eddigi döntés-sorozatot. A csekély értelmetekkel egy olyan jogi nonszensz megoldásra vetemedtetek, ami talán Burkina Fasóban is felháborodást keltett volna, de a szegedi ítélőtábla elnöke – félve a haragodtól – azonnal hazaindult az eszement ötletedet végrehajtani. Rávette a nyomorult a szegedi tanács elnökét (zsebpénz ide, zsebpénz oda) hogy vonja vissza a határozatát. Igen ám, de az ő határozatának egy elsőfokú eljárás volt az alapja, ezért felhívta az első fokon eljáró bírót telefonon, hogy semmisítse meg az első fokú valamint az ítélőtábla által meghozott határozatot. Azt is közölte, hogy rövidesen megy egy fekete lefüggönyözött autó a teljes iratanyagért, amelyet hiánytalanul azon nyomban Budapestre szállítanak. Zoli, téged már itt ennyiért börtönbe kellett volna csukni, de legalább rögvest lemondatni a megbízatásodról.

Mindez még semmi, hiszen magától értetődően  a Bács-Kiskun megyei bíró nem tudta ezt megtenni, hiszen ha jól belegondolsz, te hatökör: az első fokon eljáró bíró, ha megsemmisíthetné a táblabíróság határozatát, akkor egyetlen egy ítélőtáblára sem lenne többé szükség. Akkor el lehetne dönteni kényed-kedved szerint mindent első fokon, és akkor elég lenne néhány bírói tanács plusz te, és kész is lenne a totális diktatúra ítélkezési rendszere, visszasüllyedve Burkina Fasóba.  Rákosi, Sztálin és Mao Ce Tung apáitokhoz méltóan, de talán meg azok a tömeggyilkosok is szemlesütve figyelnek benneteket, Zoli, és az általatok elkövetett bûncselekmény-sorozatot.

Ha már a nemzetközi kitekintésnél tartok, kíváncsi lennék, hogy az Európai Unió  luxemburgi bírái ezeknek a tényeknek a hallatán nem dobnák-e sutba a talárt, és ezt az elvetemült ítélkezési gyakorlatot látva nem hajítanák-e vissza a diplomájukat? Te tudod, de a Kuruc.infót oly sokan olvasók kedvéért le kell írnom, hogy a Bács-Kiskun Megyei Bíróság eljáró bírája – esküjéhez és hivatásához hûen – nem is tudott mit tenni, mint megtagadta ezt az elmebeteg, alkotmány- és törvényellenes, és minden bírói eljárást megbecstelenítő "ötletet". Majd fenyegetésed hatására telefaxon értesítette ki a felszámoló céget, hogy visszavonja eredeti döntését es a jogerős ítélet már nem is jogerős, talán már nem is ítélet, felejtsék el az egészet, és új eljárásra utalta a hosszú hónapokon keresztül tárgyalt ügyet. Természetesen eközben Kecskeméten annak rendje és módja szerint megjelent a fekete autó, összeszedtek minden iratot, és az adott  budapesti címre szállították.
 
Azért írtam le ezt a történetet ilyen részletesen, mert túl azon, hogy a Kuruc.infót közel százezren olvassák, az egyik bíró kollégámnál az Egyesült Államok-beli barátja is arról érdeklődött, hogy valóban ennyire aljas-e a magyar Legfelsőbb Bíróság elnöke? Mint kiderült, a határon – és a tengeren – túl élő magyarok, mint egyedüli hiteles hírforrást rendszeresen olvassák a Kuruc.infót és a Neményi.net-et, és egyszerûen nem akarnak hinni a szemüknek, elképzelni sem tudják mindazt, ami ebben az országban folyik.

Sajnos ismét csak ennyire kaptam lehetőséget, de rövidesen újra jelentkezem, mert a Postabank-ügyet a budapesti ítélőtábla ma kezdte el tárgyalni és nagyon szeretném segíteni a tanácsban eljáró bírókollégáim munkáját, egyszersmind az igazságszolgáltatást. Szeretném, ha tudnák, hogy a te rosszindulatodon múlik az is – mert ilyen mélyre süllyedtél –, hogy képes vagy a táblabíróság hitelét és tekintélyét is porig rombolni azzal, hogy az ott eljáró tanácsokkal koncepciós ügyeket tárgyaltatsz.

Most utoljára kérlek és felszólítalak, hogy az ütődött főügyész barátoddal együtt menj el Orbán Viktorhoz, és kérjétek vissza a Viktor által Postabank-ügyben elpanamázott 100 milliárd forintot. Ne tedd ki a tisztességes bíró kollégákat annak, hogy lehetetlen ügyben ítélkezzenek, mert lehet, hogy a te pofádon a rinocérosz bőr meg sem rándul, attól, hogy az ügyvédi kör 50 százaléka politikai beidegződést lát a munkánkban, én azért még félthetem a tisztességes bíró kollégákat és hivatásunk, sőt eskünk presztízsét.

Egy esküjéhez hû bíró

Kapcsolódó cikk:
Egy magyar bíró indulatos nyílt levele börtöntöltelék Lomnicinek I.