2019. február 20., szerda, Aladár, Álmos, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:55 A nigériai elnök halállal fenyegeti a választási csalást elkövetőket22:46 A Fidesz pártcsaládjának sem tetszik a legújabb "tájékoztató" kampány: a pártelnök Orbán helyett Juncker oldalára állt22:34 Az ENSZ szerint hat héten belül elfogyhat a segély Jemenben22:08 Zamárdi is bejelentkezett a Red Bull Air Race-ért21:13 Junckerék szerint hazugság a kormány legújabb Soros-kampánya20:46 Életfogytiglanra ítélték a konkurenciát baltával kiiktató pécsi cigánybűnözőt20:26 Svédország nem adja ki Varsónak a sztálinista vérbírót19:55 Oltásellenes hazugságoknak bedőlő szülők okozták a vancouveri kanyarójárványt19:40 Az EP előtt kellett volna magyarázkodnia Poltnak az Elios-ügy miatt - de nem megy el, mert ő nem politizál19:24 Újabb hamis bombafenyegetések voltak Moszkvában19:05 Vezérigazgató-csere a MÁV-Start élén18:08 Gyöngyösi vallomása: korábban tudatosan játszottunk rá a rasszista, antiszemita érzésekre, ma már szívesen mennék a Mazsihiszhez követségbe17:30 Megint amerikai elnök szeretne lenni a "demokratikus szocialista" zsidó16:52 Orbán Netanjahunak: remélhetőleg az eddigi legjobb Maccabi Játékokat rendezik meg Budapesten16:21 Most már a buziktól is kérheti a bocsánatot a Jobbik
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek, Friss hírek ::

Iustitia ravatalánál - amiről a bírók beszélnek: folytatásos rémregény Lomnici főgengszter viselt dolgairól II.

Lomnici Zoltán köztörvényes bûnözõ legfõbb bírónak


"Fõbíró Úr"!

Mindenekelõtt elnézést kell kérnem a Kuruc.info olvasóitól, mert véletlen melléütésemet utólag korrigálandó, fontos kiemelnem, hogy Zanati János nem 300 ezer, hanem 300 MILLIÓ FORINTTAL rövidítette meg az államot a Bíró Akadémia beruházásánál.

Tudod, késõbbre terveztem ezt a levelet, Zoli, de mivel két olyan újabb szemétségre vetemedtél, amit képtelen vagyok feldolgozni, s amirõl a nyilvánosságnak is tudnia kell, így hát azonnal folytatnom kell a mocskos, tehát érdemtelen karrieredrõl szóló rémregényt. Abban bízva, hogy a Kuruc.info ismét helyt ad az írásomnak, itt kell megkérdeznem, te szakmánk szégyene, hogyan hozhattad nyilvánosságra azt az õrültséget, hogy a magyar ügyvédek 50 százalékának állítása szerint a bírók politikai befolyás alatt állnak és aszerint is döntenek.(?) Tudod, te Isten barma, hogy mit jelent a politikai befolyásoltság 50 százalékos aránya??? Ekkora befolyást a gyilkos Kádár nem tulajdonított a rendszerének!!!  Magyarországon kívül egyetlen egy ország nincsen, amelyik beismerné azt, hogy a bírók 50 százalékban politikai megrendelésre ítélkeznek. Vagy ha mégis, akkor nem neked kellene elsõként letenni a talárt, és önként bíróság elé állni?

Talán mégis igaz lehet az OIT által több mint egy évvel ezelõtt megrendelt közvélemény-kutatás, amelyben a megkérdezett állampolgárok jelentõs számban vélekedtek úgy, hogy a bírókat – azaz bennünket – a politika instruálja egy-egy ügyben? Ez nem lenne más, mint a rendõrterror és a diktatúra nyílt beismerése! Meddig szennyezheted még be szakmánk hitelét "Fõbíró-Fõgengszter úr "?! Hány bírónak kellene elhagynia a pulpitust ahhoz, hogy a társadalom is megismerhesse, hogy kicsoda Lomnici Zoltán, a Legfelsõbb Bíróság elnöke?

A hozzáértõk persze, akik rendre részt vesznek a tárgyalásainkon, azok el tudnák mondani bárkinek, hogy te milyen nyomás alá helyezel bennünket, vagy a megyei elnököket, akik rendszeresen tudatunkba vésik, hogy Lomnici Zoltánnak, mint a 4. országos közjogi  méltóságnak az  akaratát  közvetítik felénk. Azt persze látja már minden gondolkodó honfitársunk, hogy világra szóló tévedéseink vannak, lásd a móri ügyet. A legnagyobb, világraszóló és a magyar igazságszolgáltatás számára védhetetlen botrányt mégis a Tánczos-ügy fogja okozni, mert Kaisert egyéb ügyekben elítélhetik, de az ártatlan, semmilyen bûncselekményt el nem követõ Tánczos Gábor valóban a te politikai nyomásodnak esett áldozatul, ezt meg kell tudnia országnak-világnak. Most jegyezd meg, Zoli, hogy a Tánczos- ügy miatt még nagyon sok bírót, ügyészt és rendõrt ér majd retorzió Magyarországon, és remélem, a fõ bûnös az alulképzett, alkoholfüggõ, korrupt disznó, azaz te, mint a Legfelsõbb Bíróság elnöke (még kimondani is tébolyító) lesz, és így végre testközelbõl ismerheted meg a magyar börtönviszonyokat. Így láthatja meg majd minden magyar állampolgár, hogy egy hálózati titkosügynök – mint te, Lomnici Zoltán – milyen mélyre tud süllyedni. Talán itt kell megkockáztatnom, hogy téged meg sem illet a közjogi méltóság megnevezés. Tudod mi vagy te? Egy nagy rakás szar, egy véres kezû komisszár, a bírói talárt mint álcát bitorolva.

Belegondolni is szörnyû abba – átélni még borzalmasabb volt –, hogy az egyik megyei elnök rávette a megyei összbírói értekezleten résztvevõ kollégákat, hogy téged felállva fogadjunk. Egyre inkább az az érzésem, hogy rólad bírák sora fog könyvet írni a jövõben, ugyanis mindazt a gazemberséget, amit képes voltál ebben az országban elkövetni, még a harmadik világban sem merték volna megtenni.

Egyébként megdöbbentõ volt számomra, hogy a bírói karban milyen sokan olvassák a Kuruc.infót! Hétfõn volt egy rövid tárgyalásom, de kíváncsi voltam a hatásra, ezért egész nap bennmaradtam a megyei bíróság épületében. Képzeld el, Zoli bácsi, mindenki azt kérdezte a másiktól suttogva, hogy olvasta-e a Lomnicinak írt levelet? Még a takarítónõ is megkérdezte, hogy nem lesz-e ebbõl baj, nem veszítjük-e el a munkahelyünket? De, bizony nagy baj lesz belõle, Zoli, mert annak a bíró kollégának volt igaza, aki egyszer úgy fogalmazott, hogy ha a bíróságon egyszer megbomlik a bábruha, vége lesz a bírók kényszerhallgatásának, sõt még mi is a bûnözõk sorsára juthatunk. Mivel azonban sok kollégámmal egyetemben  én sem akarok veled menetelni a börtönbe,  ezért helyhiány miatt megint csak egy olyan témát ajánlok a Kuruc.info olvasóinak a figyelmébe, ami a politikai ítélkezésekre vonatkozik.

Térjünk vissza írásom elejére, és megkérdezem, milyen jogon szólsz te bele a közélet történéseibe? Hogy mered vindikálni magadnak a jogot, és elítélni a Jobbikot, valamint a Magyar Gárdát akkor, amikor te tudod a legjobban, hogy a büntetõ ítéletek 78-79 százalékában cigányembereket küldünk a rács mögé? A köztársasági elnök, a parlamenti pártok és te is elhazudhatod ennek a jelentõségét, de ha figyelembe veszed a kisebbség és a többség szaporodási rátáját, öt éven belül egy szörnyû torz valóság alakulhat ki hazánkban. Ezek az emberek valójában éheznek, és emiatt bûnöznek, nagyon szemellenzõs és sötét az a politika, amelyik errõl nem vesz tudomást, csak akkor, ha a szavazatukat ki akarja erõszakolni. Ekkor képesek a cigányokat fejenként 2000 forinttal felvásárolni, majd úgy gondolják, hogy ezzel megemelve az életszínvonalukat, a következõ négy évben kussolhatnak, folytatva a megélhetési bûnözést. Ezt csinálja Orbán is, Gyurcsány is, és mint a Legfelsõbb Bíróság köztörvényes elnöke, ehhez nyújtasz te is segédkezet.

Itt jut eszembe az, Zoli, hogy senki nem tudja az átlagemberek közül, hogy te olyan seggfej vagy és annyira alulképzett, hogy még egy ötmondatos megszólalást is egy nálad képzettebb (ilyen sok van, vagy hozzád viszonyítva talán csak ilyen van közöttünk) bíróval íratsz meg a Legfelsõbb Bíróságon. Ennek az embernek más feladata sincs, mint közel egymillió forintos fizetésért megírja a te semmitmondó, mindnyájunkat lejárató nyilatkozataidat akkor, amikor több tízmillió forintért még sajtóirodát is mûködtetsz az OIT-nál. Ezt tudja valaki rajtunk kívül Magyarországon?

Lomnicinak már a Transelektro felszámolása miatt börtönben lenne a helye

És most "Fõbíró-Fõgengszter úr ", részletesen elmesélem országnak-világnak, hogy mit mûveltetek a Transelektróval. A Transelektro felszámolása „érdekes módon" Bács-Kiskun megyében kezdõdött. Abban a megyében, ahol egy kommunista párttitkár tölti be a nyugdíjkorhatárt lényegesen meghaladva az elnöki tisztet. Nagyon jóban vagy vele, mert gyönyörû vadásztanyája van, ahol te nagyon sokszor berúgtál már.

A Transelektrót elsõ fokon felszámolási eljárásra utalták, vagyona 6-7 milliárd forintra volt tehetõ ekkoriban. A felszámolási eljárást és a kijelölt felszámolót a Transelektro tolvaj-kommunista-zsidó vezérkara megfellebbezte, így került a szegedi ítélõtáblára az ügy. A szegedi ítélõtábla tanácsa jóváhagyta a felszámolást, és a kijelölt felszámolót, majd errõl a jogi normákat betartva ki is értesítette az elsõ fokon eljáró bírót. Te Nyíregyházán tudtad meg, ahol összbírói értekezlet volt, hogy nem a Kossuth-holdingot jelölte meg a Bács-Kiskun megyei bíró mint felszámolót, hanem egy másik, szintén nagy múltú, az üzleti életben közismert céget. A hideg verejték pedig azért vert ki amikor a hírt közölték veled, mert ekkor már természetesen minden, az ügyben érdekelt bíró "kolléga" felvette az elsõ fokon és az ítélõtáblánál is a kenõpénzeket a jól fizetõ, kijelölt felszámoló cégtõl, sõt mi több, az már nyeregben érezve magát, megtartotta az elsõ munkásgyûlést is.

Ekkor vontak azonban téged telefonon felelõsségre a kommunista cégéres gazember megvesztegetõid, hogy miért nem a Kossuth-holding kapta az odaígért zsíros falatot? Aki ott volt a nyírség fõvárosában, az tudja, hogy olyan sokkot kaptál a történtektõl, te korrupt disznó, hogy Nyíregyházán majdnem elmaradt az összbírói értekezlet. Majd teljesen megzavarodva összehívtad a cimboráidat, köztük a szegedi táblabíróság elnökét is, hogy nagy galibát csináltak, ezért feltétlenül módosítani kell az eddigi döntés-sorozatot. A csekély értelmetekkel egy olyan jogi nonszensz megoldásra vetemedtetek, ami talán Burkina Fasóban is felháborodást keltett volna, de a szegedi ítélõtábla elnöke – félve a haragodtól – azonnal hazaindult az eszement ötletedet végrehajtani. Rávette a nyomorult a szegedi tanács elnökét (zsebpénz ide, zsebpénz oda) hogy vonja vissza a határozatát. Igen ám, de az õ határozatának egy elsõfokú eljárás volt az alapja, ezért felhívta az elsõ fokon eljáró bírót telefonon, hogy semmisítse meg az elsõ fokú valamint az ítélõtábla által meghozott határozatot. Azt is közölte, hogy rövidesen megy egy fekete lefüggönyözött autó a teljes iratanyagért, amelyet hiánytalanul azon nyomban Budapestre szállítanak. Zoli, téged már itt ennyiért börtönbe kellett volna csukni, de legalább rögvest lemondatni a megbízatásodról.

Mindez még semmi, hiszen magától értetõdõen  a Bács-Kiskun megyei bíró nem tudta ezt megtenni, hiszen ha jól belegondolsz, te hatökör: az elsõ fokon eljáró bíró, ha megsemmisíthetné a táblabíróság határozatát, akkor egyetlen egy ítélõtáblára sem lenne többé szükség. Akkor el lehetne dönteni kényed-kedved szerint mindent elsõ fokon, és akkor elég lenne néhány bírói tanács plusz te, és kész is lenne a totális diktatúra ítélkezési rendszere, visszasüllyedve Burkina Fasóba.  Rákosi, Sztálin és Mao Ce Tung apáitokhoz méltóan, de talán meg azok a tömeggyilkosok is szemlesütve figyelnek benneteket, Zoli, és az általatok elkövetett bûncselekmény-sorozatot.

Ha már a nemzetközi kitekintésnél tartok, kíváncsi lennék, hogy az Európai Unió  luxemburgi bírái ezeknek a tényeknek a hallatán nem dobnák-e sutba a talárt, és ezt az elvetemült ítélkezési gyakorlatot látva nem hajítanák-e vissza a diplomájukat? Te tudod, de a Kuruc.infót oly sokan olvasók kedvéért le kell írnom, hogy a Bács-Kiskun Megyei Bíróság eljáró bírája – esküjéhez és hivatásához hûen – nem is tudott mit tenni, mint megtagadta ezt az elmebeteg, alkotmány- és törvényellenes, és minden bírói eljárást megbecstelenítõ "ötletet". Majd fenyegetésed hatására telefaxon értesítette ki a felszámoló céget, hogy visszavonja eredeti döntését es a jogerõs ítélet már nem is jogerõs, talán már nem is ítélet, felejtsék el az egészet, és új eljárásra utalta a hosszú hónapokon keresztül tárgyalt ügyet. Természetesen eközben Kecskeméten annak rendje és módja szerint megjelent a fekete autó, összeszedtek minden iratot, és az adott  budapesti címre szállították.
 
Azért írtam le ezt a történetet ilyen részletesen, mert túl azon, hogy a Kuruc.infót közel százezren olvassák, az egyik bíró kollégámnál az Egyesült Államok-beli barátja is arról érdeklõdött, hogy valóban ennyire aljas-e a magyar Legfelsõbb Bíróság elnöke? Mint kiderült, a határon – és a tengeren – túl élõ magyarok, mint egyedüli hiteles hírforrást rendszeresen olvassák a Kuruc.infót és a Neményi.net-et, és egyszerûen nem akarnak hinni a szemüknek, elképzelni sem tudják mindazt, ami ebben az országban folyik.

Sajnos ismét csak ennyire kaptam lehetõséget, de rövidesen újra jelentkezem, mert a Postabank-ügyet a budapesti ítélõtábla ma kezdte el tárgyalni és nagyon szeretném segíteni a tanácsban eljáró bírókollégáim munkáját, egyszersmind az igazságszolgáltatást. Szeretném, ha tudnák, hogy a te rosszindulatodon múlik az is – mert ilyen mélyre süllyedtél –, hogy képes vagy a táblabíróság hitelét és tekintélyét is porig rombolni azzal, hogy az ott eljáró tanácsokkal koncepciós ügyeket tárgyaltatsz.

Most utoljára kérlek és felszólítalak, hogy az ütõdött fõügyész barátoddal együtt menj el Orbán Viktorhoz, és kérjétek vissza a Viktor által Postabank-ügyben elpanamázott 100 milliárd forintot. Ne tedd ki a tisztességes bíró kollégákat annak, hogy lehetetlen ügyben ítélkezzenek, mert lehet, hogy a te pofádon a rinocérosz bõr meg sem rándul, attól, hogy az ügyvédi kör 50 százaléka politikai beidegzõdést lát a munkánkban, én azért még félthetem a tisztességes bíró kollégákat és hivatásunk, sõt eskünk presztízsét.

Egy esküjéhez hû bíró

Kapcsolódó cikk:
Egy magyar bíró indulatos nyílt levele börtöntöltelék Lomnicinek I.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready