Három év és 80 műtét után a nyilvánosság elé állt Katie Piper, az egykori népszerű műsorvezetőnő, akinek sósavval öntötték le az arcát.
Katie Pipert imádták a britek, 2006-ban fedezték fel, gyönyörű volt és ambíciókkal teli. Egy nagy gondja volt, imádta és vonzotta is, ahogyan ő nevezte: a gazembereket. Amit keresett, megtalálta.

Három évvel ezelőtt a neten ismerte meg a 35 éves Danny Linch-et. Akkor még nem ismerte a nigger rendőrségi dossziéját, mely akkor készült, amikor forró vizet öntött egy ellenlábasára.
Hamarosan megtapasztalhatta, milyen egy igazi "gazember". Két héttel megismerkedésük után a feka megverte és megerőszakolta a nőt. Nyolc órán át tartotta fogva, és üveggel összevagdosta a kezét. Amikor a kórházban ellátták, nem mondta meg, ki bántotta.
Pár nap elteltével Danny folyamatosan hívogatta, bocsánatért esdekelt, és szeretett volna találkozni vele. Katie egy idő után beleegyezett, és randit beszéltek meg egy kávézóban. Odafelé menet azonban egy ismeretlen férfi lépett hozzá, és sósavat öntött rá.
Gyakorlatilag az egész arca "leolvadt". Nyolcvan műtéten esett át, ebből harmincra azért volt szükség, hogy enni és inni tudjon.

Hogy ki volt az ismeretlen támadó? A rendőrségnek nem tartott sokáig, hogy kiderítse. Az illető neve Stefan Sylvester és Danny megbízásából cselekedett.
Katie Piper azóta talán kevésbé vonzódik a "gazemberekhez".
(Bors nyomán)