Megkapod vele a csomagját is.
Hogy kit?
Akiket szeretsz. A Playboyban Für Lajos lányának volt férjét, azaz saját, azóta dobott felesége megcsalásával dicsekvő Deutsch Tamást. A „konzervatív” politikust. Őt, aki kivezette az MTV-től a Forma 1-et, hogy üzlettársaihoz vigye át a kereskedelmi tévébe.
Megkapod a lopott nevű ultracionista Hankiss Ágnest, a komcsi időkben élet-halál ura Erdős Péter, a Hungaroton igazgatójának lányát. Becstelen nevén Erdős Ágnest. És rajta keresztül fiát, a buzeráns Vitézy Dávidot, aki a BKV felügyelőbizottsági tagjaként éveken át hallgatott az ott folyó milliárdos síbolásokról.
Az Orbánra adott szavazatodon keresztül megkapod az egész Vitézy-klánt is, amelyik egyik haramiavirága Vitézy László, az Orbánnak csillagjóslatokat készítő Hankiss Ágnes exférje. Ő az, aki a mélyzsidó Wermer András segítségével és vele együttműködésben lopta ki a milliárdokat az MTV-ből.
De megkapod vele a csomag többi tagját is.
A hörcsögfejű Rogán Antalt, aki gimnáziuma utolsó KISZ-titkáraként éltette a rendszert.
Megkapod az ex-MSZMP-s Pintér Sándort, aki a szemkilövető gyurcsányista rendőrfőnökkel, Gergényivel vállalkozik kart karba öltve.
Megkapod a másik volt MSZMP-st, Martonyi János kádárista titkosszolgálati besúgót. Csak azért, hogy biztos legyen, a külügyminisztériumban is minden változatlan marad.
A HVG értesülése szerint még államtitkára is ugyanaz lesz, mint aki volt az első Orbán-kúrmány idején. A határokon innen és túl egyaránt rühellt Németh Zsolt, Eörsi Mátyás nagy barátja. Tőle már csak egy ugrás a Bauer-féle ávós klán.
Emlékeztek, mit ígért Orbán? Azt, hogy kormányának egyetlen MSZP-s és jobbikos tagja sem lesz. Csak azt nem mondta, hogy volt MSZMP-st sem vesz be a kormányba.
Szavazz tehát Orbánra, ha puttonyát is akarod, meg a változatlanságot. Három hónap alatt majd felébredsz. Utána jönnek az önkormányzati választások. Akkorra már tudni fogod, hogy kinek adtad a szavazatodat és kinek nem fogad adni.
Al-Zavahiri Rózsa