2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök23:35 Közös védekezést kíván a közös veszély - az EU mediterrán országainak vezetői az éghajlati válságról tanácskoztak23:18 A magasabbegységek hadrendje és állománya a keleti fronton, 1941-45
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Szavazz Orbánra!

Megkapod vele a csomagját is.
Hogy kit?
Akiket szeretsz. A Playboyban Für Lajos lányának volt férjét, azaz saját, azóta dobott felesége megcsalásával dicsekvő Deutsch Tamást. A „konzervatív” politikust. Őt, aki kivezette az MTV-től a Forma 1-et, hogy üzlettársaihoz vigye át a kereskedelmi tévébe.
Megkapod a lopott nevű ultracionista Hankiss Ágnest, a komcsi időkben élet-halál ura Erdős Péter, a Hungaroton igazgatójának lányát. Becstelen nevén Erdős Ágnest. És rajta keresztül fiát, a buzeráns Vitézy Dávidot, aki a BKV felügyelőbizottsági tagjaként éveken át hallgatott az ott folyó milliárdos síbolásokról.
Az Orbánra adott szavazatodon keresztül megkapod az egész Vitézy-klánt is, amelyik egyik haramiavirága Vitézy László, az Orbánnak csillagjóslatokat készítő Hankiss Ágnes exférje. Ő az, aki a mélyzsidó Wermer András segítségével és vele együttműködésben lopta ki a milliárdokat az MTV-ből.
De megkapod vele a csomag többi tagját is.
A hörcsögfejű Rogán Antalt, aki gimnáziuma utolsó KISZ-titkáraként éltette a rendszert.
Megkapod az ex-MSZMP-s Pintér Sándort, aki a szemkilövető gyurcsányista rendőrfőnökkel, Gergényivel vállalkozik kart karba öltve.
Megkapod a másik volt MSZMP-st, Martonyi János kádárista titkosszolgálati besúgót. Csak azért, hogy biztos legyen, a külügyminisztériumban is minden változatlan marad.
A HVG értesülése szerint még államtitkára is ugyanaz lesz, mint aki volt az első Orbán-kúrmány idején. A határokon innen és túl egyaránt rühellt Németh Zsolt, Eörsi Mátyás nagy barátja. Tőle már csak egy ugrás a Bauer-féle ávós klán.
Emlékeztek, mit ígért Orbán? Azt, hogy kormányának egyetlen MSZP-s és jobbikos tagja sem lesz. Csak azt nem mondta, hogy volt MSZMP-st sem vesz be a kormányba.
Szavazz tehát Orbánra, ha puttonyát is akarod, meg a változatlanságot. Három hónap alatt majd felébredsz. Utána jönnek az önkormányzati választások. Akkorra már tudni fogod, hogy kinek adtad a szavazatodat és kinek nem fogad adni.
Al-Zavahiri Rózsa

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready