2018. augusztus 22., szerda, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 A megfelelő nevelés és a svájci tanulmányok után igen szakszerűen helyezi az Orbán-lány az út szélére a használt pelenkát21:46 Ali leszúrt egy nőt Düsseldorfban, de nem lehet rá haragudni, mert menekült is, értelmi fogyatékos is21:22 Salvini csak akkor veszi át a legújabb élősködő-szállítmányt, ha az EU mind a 27 tagállama részt vesz a befogadásukban20:35 A rácok újból bevezethetik a sorkatonai szolgálatot20:15 A másik 21. századi "választási győztes" is távozik pártja éléről - az MSZP-ből érkezett Demeter Márta lehet az utód19:41 Zuschlag, Bróker Marcsika és miniszteri lakáskör a NAV szégyenlistáján19:00 42 betolakodó mászott elő egy török kamionból18:21 Toroczkai valódi megoldásokat ígért18:03 Dolgoznak a menekültek! - zengi az örömódát a német sajtó17:40 Rekordot döntött a Munkácsy-kiállítás Szentpéterváron17:03 Putyin megnyugtatta Merkelt: Ukrajna nem marad tranzit nélkül16:38 95 éves lágerőrt deportáltak a jenkik15:55 Az Európa Tanács meg akarja fúrni a cigányaink szibériai deportálására vonatkozó javaslatot15:10 Kátyút tömtek a kétfarkúak Felcsúton, most az eredeti állapot visszaállítását követelik tőlük14:40 Gimnázium udvarán lőttek ki egy medvét Csíkszeredában, előtte csendőröket kergetett
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Novák előre borítékolta a felajzott ATV-s nők által neki szegezett kérdést

Zsidók beléphetnek majd ebbe a pártba? - kérdezte a tévéstúdió miliője helyett inkább egy körúti fodrászat péntek délutáni hangulatát megteremtő újságírónők egyike. Ilyen és ehhez hasonló álkérdések tömkelege mellett kellett mozgalmának társadalmi vitára bocsátott, leendő programpontjairól beszélnie Novák Elődnek, a Mi Hazánk alelnökének.
Természetesen a cigányozás sem maradhatott el a piaci árusok kérdezők részéről, de Novák szerint abban a vitaindító 20 pontban, amit eddig közzétettek, az értelmetlen cigányügyi támogatások felülvizsgálatát is szorgalmazzák, és ezzel pontosan ők akarnák leállítani a bőrszín alapján osztogatott milliárdok eddigi gyakorlatát.
Zoom
A volt jobbikos politikus Krug Emília, Balogh Judit és Benyó Rita kofalármája ellenére azt is elmondta, kezdeményeznék, hogy dupla büntetéssel legyenek sújthatók a politikusbűnözők, és továbbvinnék azt a kezdeményezést is, amit még jobbikosként fogalmaztak meg a szibériai bérrabtartásról és az írni-olvasni nem tudók szavazati jogának megvonásáról, még ha ezeket a 2014-es programpontokat 2018-ban már ki is hagyta programjából a Jobbik.
Novák Előd közölte, személyes véleménye, hogy jobb lehetne Magyarországnak az EU-n kívül, de mozgalmuk nem mondja azt, hogy holnap lépjünk ki az Európai Unióból, azt szeretnék, hogy legyen erre a lehetőségre egy forgatókönyv.
Nemcsak a vendég, hanem egymás szavába is vágtak a Hit Gyülekezete látszólag ellenzéki, valójában kormányzati hirdetésekkel derekasan kistafírungozott tévéjének felizgatott kérdezői, akiknek Novák Előd az élő adásban borítékban nyújtotta át az általa előre borítékolt, 3 és fél éves témát, miután az ATV munkatársai továbbra sem tudtak leszakadni a cigánytémáról.
A Rikárdó-ügy sokadszori felmelegítése kapcsán egyébként a Mi Hazánk-alelnök közölte a folyamatosan "romázó" nőkkel, hogy ma sem bánja akkori kijelentéseit, szerinte szimbolikus jelentősége van egy új évben az első megszületett gyermek nevének.
Novák azt sem rejtette véka alá, hogy szerinte a magyar állampolgárság megléte nem jelent egyet a magyarsággal.
Amikor az újságírói tájékozatlanságáról egyébként már valószínűleg bárcával is rendelkező Benyó Rita azzal a tudományos fantasztikummal próbált érvelni, hogy léteznek „hófehérbőrű romák” is, Novák megjegyezte: „vannak pikáns történetek”.
A Jobbikkal kapcsolatban annyit mondott, nem szeretne már vele foglalkozni, nagyon komoly érzelmi kötődése van az egykor saját gyermekeként aposztrofált párthoz a mai napig.
Kapcsolódó: Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Szavazás
Egyetért-e azzal, hogy a gyermekvállalás és -nevelés legyen nyugdíjszerző tevékenység?
» Igen» Nem
Egyetért-e azzal, hogy készüljenek végre a magyar történelem dicső időszakait bemutató, nagy költségvetésű játékfilmek?
» Igen» Nem
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready