Azért, mert a törvényeket majd a többség hozza. Hiába lesz valaki miniszterelnök, a legnagyobb baloldali frakció jövő évtől a DK lesz az Országgyűlésben. Annak vezetője pedig minden bizonnyal Gyurcsány Ferenc. Az ő képviselőik nélkül semmit nem tud keresztülvinni se Karácsony, se Márki-Zay Péter, akárhogy csűrik-csavarják a pozícióikat, akárhogy tandemeznek, akárhogy váltogatják egymást, akármit találnak ki. A gombot a DK-sok fogják nyomni - mutat rá Fb-bejegyzésében Dúró Dóra.
Zoom
Illusztráció: 24.hu
Elképesztő, hogy arról beszélnek, hogy a 2010 előtti időszakra ők nemet mondanak. Ők, akik közül az egyik az MSZP miniszterelnökjelöltje. És mindketten a DK szövetségesei. Ők, akik azt várják, hogy az MSZP és a DK képviselői juttatják majd őket miniszterelnöki székbe. Hogy mondanának akkor nemet arra, amit ugyanezek az emberek a kormányzásuk idején csináltak? Azt hiszik, hogy az MSZP és a DK képviselői majd megszavazzák, hogy a 2010 előtti kormányokat is elszámoltassák? Tehát kvázi saját magukat számoltatják el? Ne vicceljünk már!
Aki le akar számolni az elmúlt harminc évvel, az nem fog össze Gyurcsánnyal. Az nem Gyurcsány frakciójának támogatásával ül be a miniszterelnöki székbe. Az nem mondja azt sehol az országban, hogy szavazzatok az MSZP-re és a DK-ra. Ők meg az ország felében ezt mondják. Milyen leszámolás ez az elmúlt harminc évvel? Semmilyen.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely megalakulásától kezdve következetesen vallja: se Gyurcsány, se Orbán! Mi sehol nem közösködünk senkivel, és mind a 106 választókerületben választási lehetőséget nyújtunk azoknak, akik tényleg nem kérnek az elmúlt harminc évből, hiszen a magyarság valódi sorskérdéseivel egyik nagy tömb sem néz szembe. És sehol nem mondjuk és nem is fogjuk mondani, hogy szavazzanak a Fideszre vagy a DK-ra vagy az MSZP-re. Mindenhol csak a Mi Hazánkra.