2019. április 24., szerda, György, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:44 Litvánia kitiltotta Irvinget, nehogy fény derüljön valami kellemetlenre holomítosz-ügyben21:32 Kilenc pártlistára lehet majd szavazni20:50 Óriási siker volt a jobbikos-vadais fórum Jászberényben20:25 Az új ukrajnai főzsidó ugyanolyan jól tud orosz agresszorozni, mint a korábbi19:55 Mégis beengedik az 5G-kiépítésbe a Huaweit a britek19:33 OECD: hárommillió ember él havi 125 ezer forintnál kevesebből hazánkban19:04 Túlélte a tűzvészt a Notre-Dame orgonája18:45 Vonattal ütközött egy autó Szatymaznál18:38 Néhány agresszív deviáns kiharcolta, az idióták megszavazták - és szinte senki sem "harmadik nemű" Németországban18:07 Itt tekinthető meg a Kuruc.info sajtóklubról készült videóközvetítés18:03 Három perben marasztalta el jogerősen a bíróság Márki-Zay Pétert17:27 Shazam! Tárulj! 17:08 Nyomoz a rendőrség a mozsgói szociális otthonban történt bántalmazás ügyében16:32 A horvátok többsége elutasítja az eurót16:01 Janukovics visszatérne Ukrajnába - "konvojjal és bilinccsel várják"
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Tiszabezdéd: rendőri védelmet kért az asszony, akinek cigányok verték agyon a férjét, s azóta őt terrorizálják - elutasítva

Reklám

Bármily megdöbbentő és felfoghatatlan: a Záhonyi Rendőrkapitányság elutasította annak a tiszabezdédi özvegyasszonynak a személyi védelmi kérelmét, akinek a férjét pár hónapja bedrogozott "fiatalok" verték agyon, azóta pedig a tőle pár utcányira lakó, szabadlábon lévő gyanúsítottak őt tartják rettegésben – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján dr. Apáti István.
Zoom
"Vad" Marci, az egyik gyilkos
A Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke hatósági dokumentumokkal bizonyította: a tragédia óta "ismeretlenek" bedöntötték Varga Gyuláné kerítését, meglopták őt, és megpróbáltak betörni a lakásába.
Zoom
– Az életét és javait féltő asszony minderről beszámolt a rendőrségnek, s azt kérte, legalább az esti órákban, 17 és 8 óra között legyen mellette egy-egy egyenruhás, amíg a helyzet ezt indokolja. A kapitányság nem találta megalapozottnak az özvegy kérelmét, mivel "a bejelentő sérelmére nem követtek el sem személy elleni erőszakos bűncselekményt, sem pedig közveszélyt okozó bűncselekményt".
Zoom
Ezek szerint, amíg Varga Gyulánét nem verik meg, vagy nem gyújtják rá a lakását, nem kaphat védelmet… A napokban felvettem a kapcsolatot a megyei és az országos rendőr-főkapitánysággal, a belügyminisztériummal, sőt, az illetékes államtitkárral is, hogy mihamarabb gondoskodjanak az özvegy biztonságáról. Ha nem teszik, majd megteszi a Jobbik-szimpatizáns "fiatal sportolók öntevékeny baráti köre"! – jelentette ki dr. Apáti István.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság – a jobbikos honatya sajtótájékoztatójára reagálva – közleményt adott ki, amelyben többek között az áll, hogy a
sértett július 5-én feljelentést tett a Záhonyi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki előző éjszaka bement az udvarára. A rendőrség a feltételezett elkövetőt rövid időn belül azonosította, elfogta, kihallgatta, a 32 éves tiszaszentmártoni férfi beismerő vallomást tett. Augusztus 12-én azért tett feljelentést a sértett, mert valaki a kertje végében lévő kerítést kidöntötte, valamint az udvarról egy pár cipőt eltulajdonított. A rendőrség az ügyben rongálás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen; az eddigi adatok nem mutatnak összefüggést a feljelentő, valamint elhunyt hozzátartozója sérelmére korábban elkövetett bűncselekményekkel. A feljelentő július 16-án és augusztus 14-én a rendőrségtől személyi védelmet kért, a hatóság ezt – a törvényi feltételek hiányában – elutasította, de a rendőrök folyamatosan járőröznek Tiszabezdéden, és kiemelt figyelmet fordítanak az asszony házának környékére. A településen körzeti megbízottak és a záhonyi kapitányság járőrei folyamatosan jelen vannak.
(Szon)
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready