Megint balhé volt egy labdarúgómeccsen. Nem, nem a szurkolók. Azok egy része már nem jár a mérkőzésekre, akik pedig járnak, azokat terrorizálják. Hogy kik? Hát a biztonsági személyzet nem egy esetben börtönviselt, kábítószerfüggő tagjai. Ahogy korábban már beszámoltunk arról, hogy bizony gyilkosokat is foglalkoztatnak a Ferencváros labdarúgó-mérkőzéseinek biztosításához, ráadásul a Fradi Security néven elhíresült csapat vezetője (és egyben Kubatov Gábor Fradi-elnök, Fidesz-pártigazgató bizalmasa) az a Szabó "Szőke" Ferenc, aki korábban gyilkosságért volt elítélve. A probléma azonban ennél összetettebb.

Balról Szabó "Szőke" Ferenc, Kubatov kedvenc gyilkosa
Zoom
A késelőssel fenyegetőző biztonsági (forrás: Fradimob)
A hétvégi MTK-Ferencváros örökrangadó sem múlt el botrányos esemény nélkül. A Kubatov Gábor bizalmát élvező alvilági csapat egyik embere lefejelt egy szurkolót, míg egy másik a szurkolót életének kioltásával fenyegette meg. Hozzá kell tenni, ilyen és ehhez hasonló eset hetente történik a Ferencváros mérkőzésein. Az elkövetők mindig ugyanazok.
Ezek után nem csoda, hogy nemhogy családok, de gyakorlatilag már a kutya sem jár a Ferencváros mérkőzéseire. Hol van a rendőrség? Asszisztál. Bizonyító erejű kamerafelvételek? Ugyan kérem, azok a szurkolók ellen lettek telepítve, nem pedig a késeléssel fenyegetőző, a szurkolókat bántalmazó biztonságiak ellen.
Hát ezért nem járnak családok labdarúgó mérkőzésekre.
Frissítés: horogra akadt a fejelgető jómadár: Belényesi Karcsi, a lakótelep réme:
Zoom
(Palócbetyár nyomán)
Kapcsolódó: