Mi az a három szó, amit nem szeretnél hallani egy cigány szájából? Hát azt, hogy "Jó reggelt szomszéd!". Tudom, szakállas vicc, mégis remekül összefoglal mindent, amit tudnunk kell az évszázadok óta nem nyugvó magyar-cigány "együttélésről". A hangsúly az "együttélésen" van, hiszen a jelenkori liberális állam abból indul ki, azt veszi "természetesnek", hogy mi együtt akarunk élni velük.
Zoom
A kegyetlen valóság: "A fősodratú média nem beszél majd rólad, senki nem vonul majd fel érted, egyetlen falfestmény sem készül az emlékedre"
Szókészletében nem ismert fogalom az, hogy "mi ezt egyáltalán nem akarjuk", hiszen a saját elvetemült logikájából eredeztet mindent.  A felvezető ellenére (mondjuk a címből azért sejthető volt) ez az írás mégsem a cigányokról fog szólni. Történt ugyanis, hogy valami négerállat (ezúton is elnézést kérek minden állattól a jelzőért) nemes egyszerűséggel fejbelőtt egy ötéves fehér kisfiút Észak-Karolinában, aki éppen kint biciklizett. Hogy min "dühödött be" ez a véglény, mindmáig rejtély, elméletileg zavarta, hogy a kisgyerek bebiciklizett az udvarára.
Tény és való (portálunknak köszönhetően pedig nagyon jól tudjuk is ezt), hogy Afrikában efféle "nézeteltéréseket" valóban fegyverrel szoktak megoldani, és ezen a ponton szívesen hozzátenném, hogy "de ez az Egyesült Államokban történt", ám semmi értelme nem lenne. Mert az az Egyesült Államok, amelyre mind a mai napi a legtöbben asszociálunk ("amerikai álom": módos fehér középosztály, jó nagy Ford, 3-4 gyerek, "teher- és négermentes kertvárosi boldogság) már rég nem létezik. Még Észak-Karolinában sem, ami azért sosem volt egy liberális, demokrata fellegvár (a Konföderációt erősítette szebb napjaiban). Az öntudatos, fehér középosztály egyre csak szűkül (részben más okok miatt, mint itthon) s valódi kertvárosban maximum az "új rend" által kitermelt, immáron kevert rasszokból álló "új elit" kap helyet, hogy V.I.P. szektorból figyelhesse, miként pusztul el a "régi világ" maradéka.
A fentebb hivatkozott cikkben Hidra kiválóan összefoglalta, mit kell (pontosabban a fősodratú, agymosó média szerint mit nem kell) tudni a gyilkosságról és annak körülményeiről. Nem mondanék igazat, ha azt mondanám, hogy én ezen most mennyire meglepődtem, ugyanis csak a saját, hazug formájukat hozták. Nincs tiltakozás, nincsenek felvonulások, nincsenek #icantbreath-hez hasonló "trendi hashtag-ek", nincs semmi, csak egy gyászoló család, meg pár igazságszerető ember, akik áldozatos munkával tudatták a világgal, hogy egyáltalán mi történt az észak-karolinai Wilsonban. Azon sem lepődtem meg továbbá, hogy a gyilkos néger többszörösen büntetett előéletű, mert hát igazából az lett volna a furcsa, ha nem az (itt jegyezném meg halkan, ha leépítik a rendőrséget, kik fogják ezeket előállítani?). Két kérdés mégis megfogalmazódott bennem, amelyeket most szépen "ki is írok magamból".
1. A beszámoló szerint a gyilkosság augusztus 9-én, vasárnap délután történt, pénteken pedig még együtt vacsorázott a gyilkos Darius Sessoms az áldozat Cannon Hinnant apjával, Austinnal, illetőleg vasárnap (a gyilkosság napján) még korábban át is ment Hinnanték házához. Ha a szomszédok állítása helyes, akkor az áldozat családja és a gyilkos között valamiféle baráti, esetleg jó szomszédi viszony állt fenn (akárkit azért mégsem hívok át vacsorázni). Ha ez ebben a formában igaz, akkor a mellékelt ábra jól mutatja, mennyire nem lehet megbízni egy négerben még akkor sem, hogyha "jóban vagy" vele. Előre megtervezett gyilkosságról aligha lehet szó, de ha eldurran az a bizonyos agy, akkor egyáltalán nem mérlegel az agresszív néger, hogy kinek ront neki és miért. Persze a kérdést meg is fordíthatjuk... miért ápoltak Hinnanték jó kapcsolatot a gyilkossal? Miért nem voltak elővigyázatosabbak? A szegregált lakóövezetek sajnos már a múltba vesztek, de érdemes alaposabban megválogatni, kivel barátkozik az ember.
2. Mindamellett, hogy lefutjuk a szokásos köröket a kétarcú médiával, a kettős mércével, felvetődik a kérdés: a fehér közösségek miért fulladtak ekkora apátiába és közönybe? Elméletileg Trump elnök alatt a helyzet még nem is olyan rossz, mint demokrata uralom alatt, egy-két példától eltekintve mégsem akaródzik létrejönni a fehér ellenállás. Ennyire felment volna az emberek ingerküszöbe? Elvégre mégiscsak egy ártatlan gyermek halt meg (ha fordítva történt volna, mára már egész Wilson lángokban állna). Tettem fel a kérdést magamnak többször is. Lassan már fogalma sincs az embernek, mi kell ahhoz, hogy ez a pusztulás szélén álló civilizáció összeszedje magát.
Ha valami végképp megássa a nyugati civilizáció sírját, akkor azok nem az ellenségeink lesznek, hanem a végtelenül gyilkos közöny, ami eluralkodott a társadalmon. A fenti tragikus példa pedig ismét bemutatta, miért ne éljen egymás mellett fehér és néger. Kár, hogy megint oly' kevesen vonjuk le a helyes következtetéseket...
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info