A Jászságot, és az egész országot sújtó cigánybűnözés ellen hirdetett demonstrációt vasárnapra Jászapátira a Mi Hazánk Mozgalom - nemzeti szervezetekkel karöltve. A magyarok szép számban, tudósítóink szerint ezres nagyságrendben vettek részt a rendezvényen,  a cigányok ellentüntetésén kevesebben lézengtek, mint ahány "civil szervezet" aláírta támogató nyilatkozatukat.
Zoom
Helyszíni tudósítóink információi szerint minden tüntetésre tartó autót feltartóztatnak, átvizsgálnak a település határában Pintér "rend"őrei.
Zoom
A cigány ellentüntetésen egyébként kb. ötvenen vannak csak, a rengeteg rendőr látványára láthatóan nem mozdulnak ki annyira a házaikból, és a "cigány civilek" hívó szava sem volt annyira hangos, mint amennyire általában az "aggyá cigit buszra" csatakiáltás a "parasztok" felé.
Zoom
Cigány ellentüntetők rendőri őrizet mellett
Zoom
Gyülekeznek a magyarok
Zoom
Zoom
Zoom
Novák: a fideszes képviselő tiltása és a cigányok akarata ellenére itt vannak
A rendezvény elkezdődött.
Zoom
Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke az összegyűlteknek kijelentette, az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet tiltakozása ellenére vannak ma itt, mert "minden magyar felelős minden magyarért".
A tiltások, amelyeket a rendőrség eszközölt, Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nyomására történtek.
Zoom
A rendezvényen többek között azt is bejelentették: a Mi Hazánk hamarosan tüntetést szervez a budai várba, Orbán hivatala elé az oltások kötelezővé tétele ellen.
Dobrán Gyula: Harmadik utat kell mutassunk
Dobrán Gyula, a Jászság fővárosának mi hazánkos önkormányzati képviselője elmondta, ha mi nem lépünk, rossz világ jön a magyarságra, rossz világ jön a Jászságra is.
Harmadik utat kell mutassunk, aki a baloldalra szavaz, saját maga ellen teszi le a voksát.
László Attila: Nem fogunk meghátrálni!
Lincselések, drogok, erőszak, gyilkosságok: az ördög háromszögének is nevezik a Jászság e térségét - mutatta be a szomorú jelent László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) vezetője.
Zoom
Mint elmondta, az állam alig tudja fenntartani a rendet, csak idő kérdése, mikor indul el a lavina.
A tisztességes ember a munkabérből alig tud megélni, amíg a drogterjesztők, uzsorások bővelkednek a vagyonban, a "fuxokban", a luxusautókban - fogalmazott László, hozzátéve, hogy a bűnözés kontroll nélkül tombol az országban.
Az ország hamarosan élhetetlenné fog válni, és lassan nemcsak az idősek, de a magunkfajták sem lesznek biztonságban.
Zoom
Egy normális jogállamban, amely Jászapátin történik, nem fordulhatna elő - szögezte le a MÖM-vezető. A rendszer vajon szándékosan tenyészti ki a gyilkos fenevadakat, vagy csak nem tudja megfékezni őket? - tette fel a jogos kérdést.
Soha nem fogunk meghátrálni! Bajtársaimmal, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival küzdeni fogunk a végsőkig, mert ez a mi hazánk! Ez a mi sorsunk, ez a mi szent küldetésünk! - nyomatékosította beszédét László Attila.
Zoom
Apáti: A vérlázító esetekről teljes hírzárlat van
Az a tornából felmentett, momentumos, liberális budai elit próbál minket kioktatni, akikhez képest még egy üregi nyúl is bengáli tigrishez hasonló bátorsággal rendelkezik - fogalmazott találóan Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselői csoportjának tagja.
A Jászapátihoz hasonló településekről elmenekülnek az emberek, a családi házak elértéktelenednek. A vérlázító esetekről teljes hírzárlat van - sorolja a ner-média és a Nagykörúton belüliek számára ismeretlen tényeket.
Apáti szerint a fő felelősség a Fideszé, hiszen kétharmad mellett semmit nem tettek. A Fidesz és a baloldal csúcsra járatja a választási rasszizmust, hiszen szavazatokért cserébe nem vonják felelősségre a bűnözőket - fogalmazott.
Zoom
A rendőrség papírmunkáját csökkentenénk, több terepmunkát alkalmaznánk. Meg kell szüntetni a börtönromantikát a cigányság körében. Már általános iskolákban börtönlátogatásokat kell szervezni, hogy szembesítsék a fiatalokat a börtönélettel. Szigorítani kell a börtönkörülményeket - állt elő néhány megoldási javaslattal Apáti, azzal nyomatékosítva, hogy a bűnözés által kiemelten sújtott területeken közösen vetnénk be a katonaságot és a rendőrséget.
Voltunk, vagyunk, leszünk! A magyar élni akarás olyan mint a víz, mindig utat talál magának. Kitartás! Fel a győzelemre! - zárta gondolatait a magunkfajták számára kedves, rég hallott szavakkal az országgyűlési képviselő.
Tyirityán Zsolt: Áldozat és préda nem leszünk
Tyirityán Zsolt Betyársereg-vezető ismertette, hogy nem csak Jászapátin van probléma, hanem szerte az országban. Ha nem adunk erre választ, áldozat és préda lesz belőlünk. De mi nem erre születtünk! Ha megtámadnak, védekezünk. Ha ütnek, visszaütünk - fogalmazott.
A vér és a nemzettudat szava mindennél erősebb - szögezte le a Betyársereg-vezető.
"Aki nem vak, az látja, hogy különböző frontokon világháború zajlik. A mi legtökéletesebb fegyverünk az összefogás és az összetartás. Ha ezt megvalósítjuk, nincs erő, amely legyőzzön minket" - mondta.
A megjelenésünkkel elértük, hogy a mai napon Jászapáti az ország legbiztonságosabb települése - fogalmazta meg jelenlétük lényegét Tyirityán Zsolt.
Toroczkai: civilizációnk felszámolására két biológiai fegyvert vetnek be ellenünk: a cigányságot és a koronavírust
Ti, akik eljöttetek, vagytok az ország legbátrabb, legönzetlenebb tagjai, mert eljöttetek kiállni bántalmazott honfitársaitokért - kezdte beszédét a megjelenteket méltatva Toroczkai László Mi Hazánk-elnök.
Zoom
Az olyan hatalmat gyakorlók, mint Pócs János vagy a helyi polgármester hallgatják el az igazságot az emberek elől - mondta Toroczkai, hozzátéve, hogy Magyarországon nincs közbiztonság, Magyarországon kommunikációs közbiztonság van csak.
Mint fogalmazott: civilizációnk felszámolására két biológiai fegyvert vetnek be ellenünk: a cigányságot és a koronavírust.
Nincs 20 évünk, hogy megmentsük az országot. Nincs már következő nemzedék. Csak mi tudjuk megóvni az országot. Néhány éven belül rendeznünk kell azt, amit rendezni kell. A Mi Hazánknak pedig van erre programja - közölte a pártelnök.
Zoom
Erkölcstelen, gyáva politikusokkal van tele az ország. Jászapáti polgármestere a polgármesterek szégyene - tette hozzá.
A Fidesz a magyarság ellen dolgozik, ezt kell mindenkinek látnia. Nem nemzeti kormányzás van ma Magyarországon, hiszen a cigánybűnözés tényét is elhallgatják a magyarság elől - összegezte a tényeket Toroczkai László.
Zoom
Mint mondta, 2022-ben van utoljára lehetőségünk arra, hogy kitakarítsuk a Parlamentet, hogy következménye legyen az álszent politikusok sorozatos árulásának.
Ha kell, akkor a barikádokon is találkozunk! Fel a győzelemre! - nyomatékosította gondolatait a rendezvény végén a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Frissítés: "Az óra ketyeg" - Toroczkai László beszéde
Hétfői frissítés: "Mi vagyunk az államalkotó nemzet, akinek ez nem tetszik, az takarodjon innen!"
Mi sem természetesebb, hogy a törvényeken felül álló Facebook törölte a pártelnök beszédét. Alább csak azért is megtekinthető.
Be kell vezetni a rendkívüli közbiztonsági helyzet jogrendjét!
Apáti István beszéde:
"A rasszistáknak az fáj, hogy a cigány genetikailag jobban be van kódolva, mint a magyar"
- Miért jöttetek ki a mai rendezvényre?
- Hát... nem tudom...
(Kuruc.info)