Barátjának szeme láttára erőszakoltak meg egy 26 esztendős lengyel lányt ismeretlen tettesek Rimini egyik forgalmas olasz üdülőhelyén. A bűncselekményt csoportosan követték el. A fiú - akit a bűnözők alaposan helyben hagytak - így nem tudott barátnőjének segítséget nyújtani.
Zoom
Az olasz rendőrség közlése szerint a gaztettet négy "férfi" követte el, akik a megerőszakolt lány barátját előzőleg fejbe verték és kirabolták. Ezek után a lányt mind a négyen megerőszakolták. Az eset szombat reggel történt Rimini egyik népszerű üdülőhelyén. A rendőrséget a járókelők értesítették, látva a súlyosan sérült párt. Mindkettőjüket kórházba szállították.
A hatóságok „brutális, kegyetlen támadásnak” írták le az esetet, melynek elkövetőit keresik. A rendőrség felszólította a lakosságot és az üdülőket, hogy amennyiben bármiféle információjuk van a tettesekkel kapcsolatban, azonnal értesítsék a hatóságokat. A milánói lengyel konzulátus segítséget nyújt a fiatal pár számára.
Az Ansa című olasz lap közlése szerint a támadók „sötét bőrűek” voltak. (Mily meglepő.)
Perge Ottó - Express nyomán
Frissítés: tunéziaiak és algériaiak
Az alább látható lengyel híradórészletben az hangzik el (1:08-tól), hogy az olasz rendőrség két tunéziait és két algériait gyanúsít a gyalázatos tett elkövetésével.