Semmi sem tudja megakadályozni az új nemzedékeket abban, hogy szeressék Adolf Hitlert.
A Daily Mail gusztustalan brit bulvárlap teljesen kiakadt, mert az USA-ban végzett felméréséből kiderült, hogy minden tizedik amerikai – köztük minden ötödik zoomer (19-29 éves), néger és mesztic – szerint a Führernek voltak „jó ötletei” is. Érdekesség, hogy a „baloldali-liberális” demokraták kissé nagyobb arányban osztják ezt a véleményt, mint a „jobboldali-konzervatív” republikánusok. Lesújtó létlelet az amerikai fehérek értelmi színvonaláról, hogy a négerek és a meszticek több mint kétszer nagyobb arányban szimpatizálnak Hitlerrel, mint ők. Magától értetődően a holokauszt-propagandától leginkább agykárosodott boomer (65 éven felüli) korosztály értékeli legkevésbé a Harmadik Birodalom vezérét.
Zoom
Ahogy a boomerek eltűnnek, a józan ész újra megerősödik, és az új generációk megismerkednek a tényekkel, és felfedezik Adolf Hitler zsenialitását. Ez a tendencia csak most kezdődött körükben. A zsidó média és lakájaik rikácsolásai semmit sem fognak érni ez ellen
Zoom
Hitler beszédei milliók érdeklődését keltették fel a TikTokon, amelyet ezért egyesek NazToknak neveznek
Az évszázad végére, sőt már előbb is, a Führert teljes mértékben rehabilitálni fogja a kollektív emlékezet. Pillanatnyilag még mindig a zsidók igája alatt vagyunk, és a félelmetes cenzúra, ijesztő elnyomással párosulva, megakadályoz minket abban, hogy szabadon idézzük a német vezetőt, a gondolatait, a tetteit és természetesen az általa elindított ideológiát.
Zoom
Ki a kedvenc osztrák festőművészed? - Az efféle „vicces” felméréseknek se szeri, se száma a közösségi médiában, csalhatatlan jeleként a Führer iránti érdeklődés feltámadásának, különösen a fiatalok körében
Valójában nagyon kevesen olvasták vagy hallgatták Adolf Hitler beszédeit. Az utóbbi időben a mesterséges intelligenciának köszönhetően fordításokat lehet készíteni és terjeszteni anélkül, hogy a zsidók szűrni tudnák őket. A közvélemény felfedezi, hogy miről beszélt Hitler, és gyakran meglepődik, hogy egyetért vele.
A zsidók kiüldözésének kronológiája – a TikTok sokat tesz annak érdekében, hogy a fiatalok megismerjék és követendő példának tartsák dicső elődeik történelmi hőstetteit (a videóban az 1744-es Szlovákia természetesen marhaság - a szerk.):
Fokozatosan kilábalunk abból a demokratikus sötét korból, amelyben a monopolisztikus zsidó gondolkodás diktálta a tömegeknek a valóság érzékelését. Ez a rendszer összeomlik Ázsia mint a világ vezető gazdasági központja megjelenésével. Ázsia immunis a szemitizmusra, és ez az új egyensúly drasztikusan csökkenti a zsidók képességét a nemzetközi tőke- és információáramlás ellenőrzésére.
Megvolt az oka annak, hogy nem hallottuk a beszédeit, amelyek most vírusként terjednek az interneten, főleg a TikToknak és a Twitternek köszönhetően.
Most már csak párizsi, berlini vagy londoni utolsó bástyáiban ugathat a zsidó.
Mi itt, kedves olvasók, kezdettől fogva arra vállalkoztunk, hogy részt veszünk Adolf Hitler és a nemzetiszocializmus rehabilitálásának nagy történelmi feladatában, amely nélkülözhetetlen előjáték a zsidó eszmék által ma még szétzúzott fehér világ felszabadításához. És ez szórakoztató.
(Démocratie participative, ford. H. T.)