Tegnap már hírt adtunk arról, hogy egy pellérdi cigánypurdé 12 évesen szült, ráadásul a nagyapja csinálta fel - kiszámolhatóan 11 éves kora körül.

Mostanra a kereskedelmi TV-k közvetítésével (video ITT - érdemes megnézni, ha valaki nem hiszi; különösen az egyértelműen fekete hajú leányzót, ahogy a kórteremben messziről mutatják)  kiderült, hogy az illető cigányluvnya értelmi és testi (süketnéma) fogyatékos. Szép eredményei vannak az orkok beltenyészetének és vérfertőzésének, nem?

A múltkor idézett, ha valaki még nem olvasta volna: kötelező jellegű, 1994-es tanulmány még “csak” (külön-külön) 25-30%-os szellemi és testi fogyatékosságról beszélt. Az elmúlt 13 évben, “hála” a füstösök szaporaságának, jócskán szülőképes korba kerültek az akkor (is) degenerált romák. Hogy milyen purdékat fosnak a világra, és hogy azok, immár többségbe kerülve, képesek-e lesznek eltartani az akkor már nyugdíjas fehéreket, könnyen elképzelhető. A példában szereplő, a vérfertőzés, degeneráció eredményeként süketnéma, szellemi fogyatékos ember is "kiváló" munkaerő, ugye?

Más. Hogy cigányfaj- és -bűnözővédőinknek még nagyobb pofont adjunk, idézzük a police.hu-ról (elég hivatalos forrás, ugye?) a “Rendőrség 2004. évi áldozatvédelmi munkájáróltanulmányt. Beszámol mind az uzsorakamatokról, mind arról, hogy, bizony, a beltenyészet, vérfertőzés, megrontás jellegzetesen ork sajátosság. Cigányfajvédők, várjuk a tételes cáfolatot!

"A roma kisebbséghez tartozók áldozattá válásáról kvantitatív adatok nem állnak rendelkezésre, mivel az áldozatok számáról és struktúrájáról szóló statisztikai adatszolgáltatás az etnikai kisebbséghez való tartozás tárgyában nem tartalmaz adatokat. A bekért részjelentésekből arra következtethetünk, hogy sérelmükre főleg erőszakos jogsértéseket követnek el, szintén roma származású személyek. A rendelkezésre álló információ birtokában kijelenthető, hogy a romák elsősorban személy elleni, azon belül is testi sértés bűncselekmény áldozataivá válnak.

Valószínű, hogy nagy a látencia ebben a körben, mivel a sértettek csak súlyosabb esetekben kérnek rendőri segítséget, egyébként saját köreikben rendezik konfliktusaikat. (Kuruc.info: tetszettek érteni, ugye? A cigányokra nem érvényesek a gádzsók törvényei. Nem csak a gyámügyi, gyerekvédelmi törvények be nem tartására gondolok. Nekik saját törvényeik vannak – pl. a vérbosszú. Ezt már ezelőtt is tudtuk, paradox módon többek között az Amaro Drom jóvoltából. Most viszont egyértelműsödött, amit sok cigányfaj- és -bűnözővédő tagadott eddig, hogy ti. a cigány vérbosszú nem csak Finnországra jellemző. Lásd még EZT és EZT.)

Megállapítható, hogy áldozati részről nem találkozunk olyan, a lakosság számarányához képest viszonyított többlettel, mint a bűncselekmények elkövetői (Kuruc.info: még egyszer: ez a police.hu hivatalos tanulmánya) oldalán.

Heves megye beszámolója szerint a cigány származású elkövetőkre volt jellemző (Kuruc.info: a romákra jellemző az uzsorakamat (végül is, valamiből csak meg kell venni a kilós aranyláncokat, a legtutibb autókat, nem?). Ezt is a magyar rendőrség állítja, nem (csak) mi, Kedves Olvasók!), hogy uzsorakamatra pénzt adtak kölcsön egymásnak, amely odáig fajult, hogy a kölcsön tartozás fejében a házat is kicsalták a sértettől. A megyében szintén cigány származású sértettekre volt jellemző, hogy a szociálpolitikai támogatás (Kuruc.info: azt se feledjük el, hogy a szocpolt is mi, adófizetők fizetjük!) igénybevételével házépítést ígért a vállalkozó, az épületek azonban nem készültek el, vagy sok esetben életveszélyes, lakhatásra alkalmatlan házhoz jutottak. Áldozattá válásukban meghatározó szerepe volt a tájékozatlanságuknak, naivságuknak, a kilátástalan anyagi és szociális körülményeiknek.

Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye beszámolója szerint a megrontás továbbra is számottevő a szokásjog szerint élő roma nemzetiségű családoknál. Sértetté válásukban szerepet játszik az alacsony iskolázottság, a nagyon magas munkanélküliség, az alacsony konfliktusmegoldó képesség, a gyakran antiszociális, provokáló magatartás is."

Kuruc.info - Arppi S.