"Találd meg a tökéletes Sugar Partnert!" - ez a felirat áll azon a vastagon sminkelt modellt ábrázó hirdetésen, melyeket a budapesti megállókban helyeztek ki. A Milliomosok.hu utcai hirdetését már százezrek láthatták.
A Magyar Narancs cikke szerint Antoni Rita újságíró, a Nőkért Egyesület elnöke is felfedezte a hirdetést, és felháborodott az anyagiakon alapuló "sugar-kapcsolatok" nyílt hirdetésén, ezért a főváros vezetéséhez fordult az ügyben.
Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes szinte azonnal reagált: a plakátok eltávolítását ígérte. Ezt megerősítette a lap megkeresésére is, mondván
szándékunkban áll az összes ilyen plakátot eltávolítani. Magyarországnak is fel kell zárkóznia azon országok sorába, melyek egyértelműen és határozottan lépnek fel a különböző sugardaddy-társkereső cégek ellen.
Mint fogalmazott, erre megvan a törvényes alapjuk is, mert a 2008-as reklámtörvény tiltja "a gyermek- és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését” károsító hirdetéseket", írja a 24. De a nyílt buzipropaganda szerencsére nem károsítja a gyermek- és fiatalkorúak fizikai, szellemi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését, tesszük hozzá mi...