Tagadja bűnösségét az a 28 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly augusztus végén, részegen a bokorba rángatott és megerőszakolt egy 46 éves nőt Pomázon, írja a 24.
Zoom
Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésre azt mondta, hogy a férfi azzal védekezik, hogy aznap este sokat ivott, ezért nem emlékszik a dolgokra, de biztos abban, hogy a nő akarata ellenére nem tett ilyet.
Elmondta még, hogy a nyomozás továbbra is tart, és a férfi szabadlábon védekezik.
A bűncselekmény tavaly augusztus 27-én történt. Egy kutyát sétáltató pár hallotta meg az áldozat segélykiáltásait: "nem akarom, hagyj békén, nem akarom!"
A pár azonnal elindult a hangok irányába, és egy erdős-bokros részen észre is vette a földön fekvő, hiányos öltözetű nőt, és a rajta lévő félmeztelen cigányt. Mielőtt a támadó elmenekülhetett volna, egyikük lefotózta, párja pedig azonnal hívta a rendőröket.
A rendőrök ezt követően egy nyomkövető kutya segítségével átfésülték az egész környéket, és a Határ út közelében, egy padnál el is fogták a "feltételezett" elkövetőt.