Cigányrasszizmus csúcsra járatva. A zsideszes, hírszerzős cigányvezéreknek nem elég a fajtársaik által elkövetett tengernyi bűncselekmény, lopás, rablás, gyilkosság, lincselés. "Megbosszulandó", hogy a nemzeti radikálisok nem nézik ölbe tett kézzel a mokkaterrorizmust, további gyilkosságokra uszítanak. Mindezt a "mértékadó", "liberális" Hírszerző hasábjain. És ez a z uszító, rendszeresen híreket hamisító zsidó szennylap oktat ki mértékről, szélőségességről magyarokat.
A Zsidesz egyik vezető cigánya, Balogh Artúr, akinek magyarellenes, köztörvényes bűncselekményeket támogató mondanivalójával, megfogalmazásaival a párt egyetért (mivel nem hajlandó kirúgni), tovább folytatta tegnap megkezdett (cikk ITT), Olaszliszkával kapcsolatos ámokfutását. Ne feledjük, arról a Balogh Artúrról van szó, aki Orbán és Navracsics puszipajtása, és akit a Hírszerző mint a legnagyobb hatású, legtöbbekhez eljutó szavú internetes cigány megmondóembernek nevezett.

Jelen förmedvényében a liszkai “rászístá” ítélettel "magyarázza" fajtabelijeinek sajóbábonyi őrjöngését – azt, hogy még egy szoci képviselőt is megvertek, azzal gyanúsítván, hogy elment a Jobbik szombati lakossági fórumára. Ennyit arról, hogy az összetűzés csak “jobbikos neonácik” és orkok között zajlott volna. Nem: fehérek/magyarok és cigányok között. Ahogy már több éve folyik a háború a két népcsoport között (lásd EZT és a bevezetőből induló hivatkozásokat) - azaz: a bábonyi esetet sem lehet az “odamentek a nácirasszista jobbikosok és megtámadták szegínromákokat” hazugsággal magyarázni.

Mai "cikke" ITT található. Tele hazugsággal és csúsztatással; gyakorlatilag tegnapi "cikkének" egy kicsit civilizáltabb (de ugyanúgy hamis) újraköltésének tekinthető. Már a bevezető is szánalmas: azt állítja emberünk, hogy pártonkívüli. Aha – miközben a Zsidesz nem volt hajlandó kirúgni, és ő maga ismerte el majdnem három éve, hogy, idézzük, “Valójában az elnöki kabinettel vagyok kapcsolatba (sic! Emberünk soha nem ismerte a ba/be – ban/ben-különbséget… Ezért egy jobb általánosból is repül az ember), Navracsiccsal, és Orbánnal közvetve.” Zsideszességét, pártja suttogó propagandájának szajkózását például ITTENI, “Az MSZP gyereke a Jobbik!” című cikkében figyelhetjük meg.

Artúrunk azóta is nyomja a “rászístá a liszkai cigókra kirótt 157 év”-szöveget. Nem, Arti "barátom", ha fordított lett volna a “felállás”, és 50 magyar lincselt volna meg egy cigót (vagy akár egy fehéret), akkor kivétel nélkül mindegyikük életfogytot kaptak volna. Örüljetek, hogy ti védett, kivételezett nép vagytok, és eleve csak 8-an kaptatok büntetést, és nem mindenki, aki jelen volt és buzdította a lincselőket – vagy éppenséggel maga is ölt.
Nyílt leszámolásra uszít a tetves "értelmiségi"

Harcos- és hírszerzős bloggertársa, Száva Vince talpnyalója, Radics Béla sem adta alább. ITTENI  “Nyilasterror" "Sajóbábony" c. cikkében elmondja, elkerülhetetlen immár a leszámolás a Jobbikkal meg a Gárdával. A szövegből kiderül, neki igenis tetszene az olyan típusú “Endlösung”, hogy párezer "bátor", felfegyverzett cigány megtámadja a fegyvertelen gárdistákat, és azokkal végérvényesen leszámol. (Amely "programot" Kolompár Orbán köztörvényes cigányvezető a következőképp fogalmazta meg: “Aki a roma út elé fekszik, azon át kell taposni, könyörtelenül!”). Érdemes a cikkre érkezett olvasói reakciókat is olvasgatni. Pár “jobb” (“remek” helyesírásukat nem javítva adjuk őket közre):

“A Radikális jobbik gárdái lakossági fórum keretébe ide jöttek és inzultálták,hergelték a romákat.
halálos fenyegetésekkel borzolták a helyi romák idegeit ezt addig tették míg összetűzésbe nem hajszolta a helyi cigányságot.”
(Kuruc.info: értsd: “inzultálás”, ha egy zárt helyen [nem a főtéren, nem a szabad ég alatt!] egy EP-parlamenti képviselettel rendelkező [!!!], törvényes [!!!] párt gyűlést merészel rendezni, aztán meg másnap három ember arra autózik… Kb. ugyanígy “inzultálhatta” Szögi Lajos a liszkai férgeket, a gadnai feldarabolt, kivájt szemű néni a helyi cigányokat vagy a pesterzsébeti M. László a boltban pénztárost verő kokerókat…)

“A Szélsőjobb támadásait meddig tűri még a magyar nép.A Hazaáruló mocskok,férgek uszításai,háborús viselkedéseit ,le kell verni és megfojtani minden mocsok hazát romboló gárda férget,eltaposni mind!”
(Kuruc.info: no comment!)

“Ez szégyen,és gyalázat a szemét jobbikos csürhe gyilkolni akar,az Országban! Nem ezt nem fogják meg úszni.”

“Ma reggel beszéltem helybeli romákkal,és csak szemlélők voltak,és nekik rohantak a jobbikos gárdás patkányok.”

“Sajóbábonyban itt csend és béke volt,míg a gárda be nem jött. Azóta pokollá tette a településünket. ott voltam láttam hogyan provokálja a jobbik a cigányságot. Tizedelni és kiirtani ezt üvöltöttek a gárdások! (Kuruc.info: igencsak “életszerű”…Persze bizonyíték az nincs, miért is lenne...) cigány anyákat sértegettek. míg nekik rohantak a szemlélő és felcukkolt cigányoknak.” (Kuruc.info: csend és béke? Amikor még a Hitgyüli lapja meg a TV2 is kénytelen volt 4, ill. 2 évvel ezelőtt elismerni [hivatkozások ITT], hogy, finoman szólva, nem idegen a helyi cigányoktól a bűnözés – többek között megöltek egy idős embert, amikor az rajtakapta őket a házának kirablása közben?)
Kuruc.info - A.S.