Tegnap levelet kaptunk a 4evernationalunion@walla.co.il izraeli címről. A tárgyban ez szerepelt: "kuruc HALAL", sejtettük tehát, hogy nem születésnapi jókívánság érkezett a postaládánkba.
Metélt barátunk nem tartozik azok közé az izraeliek közé, akik beszélik a nyelvünket (és talán azt hitte, nem értünk angolul és még néhány más nyelven, palesztinai tudósítónk pedig nem tud héberül), ezért a Google fordítóját vette igénybe, ami sokat legyalult az eredeti iromány költői szépségéből, sőt, a szöveget is kissé döcögőssé alakította. Az mindenesetre egyértelműen kiolvasható belőle, hogy helyesli, hogy egyes keresztények a zsidók barátainak tartják magukat, de halált érdemelnek azok, akik nem így éreznek. Ifj. Hegedűs és a zsidóimádat az isaszegi rendezvény és az oda szervezett tüntetés kapcsán kerülhetett tetűhintásunk látóterébe, megnyugodhatunk tehát: a szemüket továbbra is nyitva tartják.
Alább a levél:
Meg kell halnod mocskos nácik! Csak hogy tudjuk, hogy el fogja pusztítani téged. Egy ilyen lényegtelen ország tele nácik és háborút ellenünk? LOL Én nevetni, hallottam, hogy a magyar keresztyének a mi jó barátok, de úgy tűnik számomra, hogy mocskossöpredék Heged Lóránt (megérdemli, hogy meghaljon egy áruló halála), egy kivételével.
FUCK OFF náci Bastards
I used translator, because I don't speak Hungarian, got it motherfucker nazis