Ezt sulykolja a zsidó sajtó kitartóan, hónapok óta. És persze nem csak ezzel az egy esettel kapcsolatban. Nem elég, hogy a fél világ valóban magyarnak gondolja az innen származó cigánybűnözőket, még velünk is ezt akarják elhitetni.
Januárban már megírtuk a HVG magyarozása kapcsán, hogy "H. Gábor,  "O. Dávid", "K. János" és "P. Zoltán" valójában Hegedűs Gábor, Orsós Dávid, Pető Zoltán és Kalányos János, képeket is közzétettünk róluk, de ez metéltéket a legkevésbé sem zavarja, elvégre az ő táboruk úgysem olvas Kuruc.infót, hiszen a nácifasiszták úgyis csak hazudnak, hogy a szegény ártatlan romákat rossz színben tüntessék fel. Még véletlenül sem fordított a helyzet: mi írjuk meg az igazat saját nemzetünk védelmében és a tisztánlátás végett, és ők hamisítanak, hogy oltalmazzák a tenyészetüket, és bemocskolják a magyar nevet...
Akkor hát nézzük.
A Zsindex januárban - ekkor még csak "feltehetőleg magyar származásúak voltak":
 
Zoom
A Zsindex most - itt már ki sem írják a neveiket, január óta ráadásul biztossá vált, hogy az elkövetők magyarok:
 
Zoom
Ugyanez a kezdeti óvatosság, majd bizonyosság a HVG-nél. Január:
 
Zoom
És most, mániákusan ismételgetett, kéjes magyarozással:
 
Zoom
Ugyanez a 24.hu-nál:
 
Zoom
Feltűnt a kedves olvasónak, hogy a magyarozáson kívül mi a közös még a fenti cikkekben? És mi lenne más bennük, ha például neonácikról, holokauszt-cáfolókról, cigánybűnözők érzékenységét megsértőkről és társaikról adnának hírt? Bizony, minden mondatuk után mellékelnének egy fényképet róluk.
Emlékezzünk csak a László Petra-ügyre.
De persze jó okuk van erre az eljárásra. A brit lapok által közölt fotók (itt vagy itt) ugyanis megsemmisítő csapást mérnek a zsidó hazugságra - ha amúgy nem esett volna le valakinek amúgy is, mit takar az Orsós meg a Kalányos név.
Merthogy ezek volnának a szóban forgó "magyarok" a Zsindex, a HVG meg a 24.hu, az igazmondó liberális hírportálok szerint:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)