Egy Afganisztánból Ausztráliába bevándorolt 17 éves, akit nem lehet megnevezni, mert a bűntetteket kiskorúként követte el, 2016. január 16-án két órát töltött azzal, hogy a Queenslandben lévő Surfers Paradise Beachen 15 és 24 év közötti nőkhöz úszott oda, és megfogdosta őket.
Az elkövetés akkor maradt abba, amikor az áldozatok közül hárman a szolgálatban lévő vízimentőhöz fordultak, és azután ő értesítette a rendőrséget. Amikor a szolgálatban lévő vízimentő kikérdezte, az elkövető állítólag ezt mondta: „Ha annyit mondok, hogy bocsánat, akkor elfelejthetjük az egészet?”
Zoom
Surfers Paradise Beach - Lányokat bikiniben látni eltérő attól a környezettől, mint amiben szegény fiatal felnőtt
A tizenévest kezdetben felnőttként vádolták meg, mert nem volt Afganisztánból való születési anyakönyvi kivonata.
David Kent bíró meghallgatta, hogy a victoriai lakhelyű vádlott az áldozatait a fenekükön, a mellükön, valamint három esetben a vaginájukon ragadta meg. Nick McGhee koronaügyész azt mondta, hogy látták, amint a vádlott az áldozataihoz „egészen ragadozó módjára” úszott oda.
2017. április 26-án végül mégis kiskorúként bántak vele a Southportban lévő körzeti bíróságon, miután bűnösnek vallotta magát kilencrendbeli szexuális bántalmazásban és háromrendbeli közönséges testi sértésben.
Az ítélethirdetéskor Kent bíró elfogadta, hogy a tizenéves nehéz körülmények között nőtt fel Afganisztánban, az apja 2011-ben meghalt, és hogy lányokat bikiniben látni eltérő attól a környezettől, mint amiben felnőtt.
A bíró a victoriai tizenévest két év próbára bocsátotta elítélés nélkül.
Az áldozatok közül kettő, akik 15 évesek voltak az elkövetés idején, jelen volt a bíróságon.
Hidra - Kuruc.info
Forrás: