Több cikkben állítottunk már pellengérre olyan orkokat, akik Cozma gyilkosait éltették vagy a meggyilkolt kézilabdás emlékét gyalázták...
Most sajnos egy újabb következik a sorban... A Facebookon roppant találó néven található: Olasz Csődőr (!) Maffia. Bizony. Először egy korábbi, napiszaros kép róla:

Egy olvasónk küldött be néhány további képet arról a cigányról, aki Orbán szerint nem hiába született, mert felesleges élet nincs, mint tudjuk. Az alábbi fotó sok száz másik kép mellett (tehát biztosan valódi felhasználóról van szó) megtalálható a retek képgalériájában. Büszkén feszít, pózol, ugyanúgy mint Sztojka Iván, úgy látszik ő a példakép:

Akárcsak Sztojka, úgy Olasz Csődőr-ünknek is jól megy a bodzabiznisz, mert ilyen gyűrűket vett magának belőle:

Orbánék persze nem lépnek fel a cigánybűnözők ellen, Pintérék pedig a Kuruc.info ellen nyomoznak, mert "gyűlöletet keltünk". Aki a Fideszre szavaz, az tovább pátyolgatja ezeket a cigánybűnözőket, kétharmaddal ugyanis meg lehetne oldani a problémát (ld. Érpatak "egyszerű" jobbikos polgármesterét, akit nem érdekelt a fajvédők vinnyogása, kíméletlenül fellépett a bűnözőkkel szemben és településén felszámolta a cigánybűnözést. Ilyet fideszes politikusoktól persze hiába várunk... Aki tehát rájuk szavaz, az ne csodálkozzon, ha az orkok majd az életére törnek.).
Kapcsolódó: