Elérhetővé tette a KDNP által is támogatott, brüsszeli változásokat sürgető Választási Manifesztumát a Fidesz szombaton a közösségi oldalán.
A dokumentum tartalmát Orbán Viktor miniszterelnök ismertette pénteken a kormánypártok európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a budapesti Millenárison.
Zoom
Fotó: Fidesz / Facebook
"Európa keleti felén a második világháború óta nem látott pusztító háború dúl. A háború, a szankciók és az energiaválság miatt az Unió gazdasága hanyatlik. A Nyugat nagyvárosait állandó terrorfenyegetettség uralja. A 2015 óta tartó migrációs invázió egyre erősödik. Az Ukrajnából beengedett gabona tönkreteszi az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot. A brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat ideológiai háborút vív: a genderpropagandával átneveli a gyermekeinket, az ellenállókat pénzügyi és politikai karanténba zárja. Európa válságban van. Ez nem az európai emberek hibája. Európát Brüsszel mai urai juttatták válságba, ezért menniük kell" - olvasható a Fidesz Facebook-oldalán.
Változás kell! felszólítással hozzátették: ha így megy tovább, Európa belesodródik a háborúba (és ehhez Orbán bólogat vagy kávét kér - a szerk.), a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket (lásd a nemzeti kormányunk tömegesen behívott vendégmunkásait - a szerk.), a genderpropaganda pedig megrontja gyermekeink jövőjét (ami jogos, csak az egybites propagandán túl a gyakorlatban alig lépnek fel ellene, mehet a Pride is, és a gyermekvédelem állapota vagy a pedofilsimogatás is más valóságot mutat - a szerk.)
"Ha így megy tovább, tönkreteszik az európai gazdákat és az európai mezőgazdaságot, ellehetetlenítik a rezsicsökkentést (ami korántsem mindig csökkentés... de szlogenként működik - a szerk.), és továbbra is visszatartják a magyaroknak járó EU-s pénzeket (jogos, de ehhez nem kellett volna a Holdról is látszó korrupcióval, nepotizmussal tényleges lépések helyett hőbörgéssel és országfideszesítéssel alapot is adni - a szerk.)" - folytatódik a szöveg.
Ha így megy tovább, az unió az emberek helyett továbbra is a Soros-hálózatnak adja az európai adófizetők pénzét - írták.
"Itt az esély, hogy az európai parlamenti választást követően megváltoztassunk Brüsszelt" - emelték ki.
Úgy fogalmaztak: "nemet kell mondani a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot (ahogy a lényeget Orbánék is - a szerk.). A jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái (mint a Fidesz, csak legalább nem játsszák a szabadságharcost - a szerk.)".
"A Fidesz jelöltjeinek Brüsszelben is Magyarország az első! Ezért szavazzunk az európai parlamenti választáson a Fidesz békepárti és bevándorlásellenes képviselőjelöltjeire" - szólítottak fel a Választási Manifeszumban, amely azzal zárul: "Június 9-én csak a béke! Csak a Fidesz!"
(MTI)