Orbán Viktor politikai nyilatkozatáról tartottak ma egy sehova sem vezető vitát a fideszesek a Parlamentben. A Jobbik felvetette, hogy iktassák törvénybe, június 4. legyen Trianon emléknapjává nyilvánítva. A narancspártnak ez annyira nem tetszett, megpróbálták visszaterelni a beszélgetést a langyos semmibe.
Ekkor kért szót Zagyva György Gyula, aki felhívta a Fidesz figyelmét arra, hogy az ő választóik is egyetértenek a Trianon-emléknap bevezetésével, ha nem hiszik, akkor kérdezzék meg az Orbán-rajongókat a Demokratúra hasábjain, a Hír tv vagy az Echo tv képernyőin – célozva ezzel az említett sajtóorgánumok pártkötelezettségére. Hogy erre mit szóltak be a fideszes padsorokból azt nem tudni, mindenesetre rossz legénybe kötöttek bele. A HVIM elnöke ugyanis figyelmeztette a gőgös képviselőket, a folyosón is meg tudják vitatni a beszólást.
 
 
Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Fidesz 2006-os rendőrterrorral kapcsolatos ígéreteit kérte számon, amire azt a választ kapta a narancsosok részéről, hogy hallgasson, ugyanis az általa elvégzett tényfeltáró és jogászi munkáért 2007-ben átvette a Polgári Magyarországért díját, valamint az ezzel járó egymillió forintot. Egyrészt: és akkor mi van? Ha a Fidesz Demokrácia Központja és a párthoz közel álló számtalan jogász nem tudta ezt a feladatot elvégezni, akkor igenis, meg KELL fizetniük azt a civil szférához tartozó magyart, aki ezt megteszi. Másrészt Dr. Gaudi-Nagy Tamás tájékoztatta a narancsosokat, hogy ezt a pénzt Ékes Ilonával együtt felajánlották az áldozatoknak. Hogy ez az utóbbi hír miért maradt le Hír tv tudósításából, nos, ez csak azok számára rejtély, akik nem Magyarországon élnek.
(Kuruc.info)