A gyilkos ork
A Blikk-cikk tartalmával ellentétben az ökölvívó szövetség elnöke nem mondta azt, hogy a cigány gyilkost visszavárja a ringbe. A Kuruc.info viszont várja azon bíró nevét, aki kiengedte az előzetesből az emberölő Kozák Rajmundot. Budaházyt 8 hónapig tartotta házi őrizetben majd lakhelyelhagyási tilalom alatt rezsim néhány cikkért és a szovjet szégyenemlékmű korrekt helybenhagyásáért. Szigetvárott pedig több, mint 3 hónapja, legalább május végéig meghosszabbítva van előzetesben öt magyar srác, akik állítólag felpofoztak két cigánylotyót.
A halált okozó testi sértéssel gyanúsított K. Rajmundot szabadon engedték, edzője visszavárja a ringbe, az ökölvívó-szövetség elnöke felháborodott.
Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke élesen visszautasította Veres László edző hétfői nyilatkozatát, amely szerint ő ígéretet tett volna arra, hogy nem gördít akadályt a tréner halált okozó testi sértéssel gyanúsított fiatal bokszolójának visszatérése elé.
K. Rajmundot, a 17 éves cigányt azzal gyanúsítják, hogy január 10-én a budapesti Vas utcában tanítás után bántalmazta egyik osztálytársát, aki később belehalt sérüléseibe. A Blikk munkatársa azért szólaltatta meg az edzőt, mert a fiút három hónapi előzetes letartóztatás után kiengedték a börtönből és házi őrizetben tartják.
Veres László azt állította, bár Rajmund kemény fiatalember, nagyon megviselte a tököli börtönben töltött három hónap. A gyanúsított előzetes letartóztatását a napokban szüntették meg, azóta házi őrizetben van. "Rajmund nagyon tehetséges ökölvívó, alig várja, hogy újra a ringbe léphessen" - mondta a gyilkost mentegető Veres a Blikknek.
"Felháborít Veres László nyilatkozata. Az én nevemmel próbál takarózni, holott ő is tudja jól, hogy én mindig is elítéltem azokat a versenyzőket, akik a ringen kívül visszaéltek ökölvívó tudásukkal, s azokkal szemben, akik ilyet tettek, mindig keményen felléptem, hiszen ezek az emberek nem közénk valóak" - nyilatkozta az MTI-nek Csötönyi Sándor, aki a cikk megjelenését követően több felháborodott hangú fax-, illetve e-mailüzenetet kapott.
"Nem is értem az egészet. Én soha nem mondtam még csak ehhez hasonlót sem Veresnek, sőt, már március 1-jén, az akkori elnökségi ülésünket megelőzően konzultáltam a jogi képviselőnkkel a fiú eltiltásáról, egyelőre azonban még várjuk a bírósági eljárás végét."
Csötönyi Sándor hozzátette, szinte egyáltalán nem ismeri a feltételezett elkövetőt, aki soha nem volt válogatott. "Nem tűröm, hogy az ökölvívásnak ártsanak" - mondta a szövetség elnöke, aki jelezte, mélységesen együtt érez az elhunyt fiú családjával.
(MTI-s szutyok korrigálva)
"„Kiengedték a kisfiam gyilkosát!” (Frissítés az edző írásával legalul)

BUDAPEST – Házi őrizetbe került a tököli börtönből K. Rajmund (17), aki januárban úgy megverte osztálytársát, Mészáros Rolandot (†18) (Kuruc.info: további info ITT), hogy a fiú belehalt sérüléseibe. Édesanyja egy hónapja temette el Rolandot, most derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy a fia megverőjét hazaengedték. Anna (36) felháborodva kérdezi: hol itt az igazság?

Szinte mindennap felkeresi brutálisan agyonvert fia sírját Anna asszony a Kozma utcai temetőben. Megpróbálja feldolgozni az elfogadhatatlant, hogy életvidám fia nincs többé. Eddig bízott az igazságszolgáltatásban, valamelyest megnyugtatta, hogy Roland gyilkosa már lakat alatt van, és elnyeri majd méltó büntetését. Az elmúlt napokban azonban elveszítette minden hitét, ugyanis megszüntették K. Rajmund előzetes letartóztatását.

– Kiengedték a fiam gyilkosát! Hát hol itt az igazság? – zokogta a megtört édesanya fia sírjára borulva. – Egy szülőt nem érhet nagyobb fájdalom, mint hogy eltemeti a saját gyermekét. Rolit már senki sem tudja visszaadni nekem, de legalább a bűnös bűnhődjön!

Mint arról a Blikk beszámolt, a tragédia akkor történt, amikor egy tanítási nap után Mészáros Rolandot a Vas utcában megvárta néhány osztálytársa. Mint kiderült: meg akarták leckéztetni, amiért állítólag beszólt az egyik óra végén. Büntetése halál volt. K. Rajmund tudta, hová kell ütni, hiszen versenyszerűen bokszolt. Ütésétől a fiú a földre zuhant, és fejét feltehetőleg beverte a betonba. Néhány órával később belehalt sérüléseibe.

– Nem engedték a mentők, hogy megnézzem a kisfiamat, mert olyan csúnya sérülései voltak – mondta a megviselt asszony, aki a történtek óta több mint 15 kilót fogyott, és mint mondja, úgy érzi, belehal a szűnni nem akaró fájdalomba. Az orvos szakértői vélemény szerint Roland arcát érhették az ütések, hiszen szemöldökén hatalmas hasadás volt látható, és állkapcsa is kiakadt a verés következtében.

K. Rajmund (17) bokszedzője, Veres László lapunknak elmondta: napi kapcsolatban áll kiszabadult tanítványával.

– Rajmund három hónapot töltött előzetesben a tököli börtönben, bár ő egy kemény fiatalember, nagyon megviselte ez az időszak – vélekedett a tréner, hozzátéve: várja vissza Rajmundot az edzőterembe, hiszen ígéretet kapott Csötönyi Sándortól, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökétől, hogy nem gördítenek akadályt a fiú bokszkarrierjének folytatása elé.

– Rajmund nagyon tehetséges ökölvívó, alig várja, hogy újra a ringbe léphessen – jelentette ki Veres. K. Rajmund és szülei az edzőn keresztül csak annyit üzentek: nem kívánnak nyilatkozni.

K. Sz.–M. S."

(Blikk; van jó sok komment is, érdemes átnézni!)

Kuruc.info / Arppi S.: ahogy már többször megírtuk: a cionistákkal megint nagyon elszaladt a ló. Ahogy nálunk 1918-ban, 1919-ben – vagy a Weimari Köztársaság idején a németeknél (találó Bayer-idézet ITT, alul). Viselkedésük, felfuvalkodottságuk, terroruk akkori következményei ismertek. Most a nagypolitika szintén nekik kedvez, akárcsak akkoriban, a múlt század elején, és ezt könyörtelenül ki is használják: támogatják, szaporítják, ellenünk uszítják a gyilkosainkat, hóhérainkat – a putriscigányokat. De mi, radikális jobboldali portálok, kuruc.infók, bombagyárok, itt vagyunk, és könyörtelenül, vasszigorral dokumentáljuk gaztetteiket - ha fizikailag nem is tudunk fellépni ellenük. Ha a mi életünkben esetleg nem is változnak meg döntően a világ erőviszonyai, legkésőbb 100-200 éven belül biztosan összeomlik mind az USA, mind Izrael, és akkor, „sajnos“, nem lesz, aki segítsen a cionkáknak. Leszármazottainknak lesz elegendő, írásos bizonyítéka és oka arra, hogy tudják, mit miért tesznek.

Idézzünk pár felháborodott véleményt a zsIndex cigánytopicjából is:

„Mit vártál? Legközelebb kitüntetik. ... Remélem megtalálja a párját. S mikor fullad a saját vérétől, felrémlik előtte a magyar fiú arca. … Csak tudnám melyik befolyásos emberke lehet a háttérben! Az világos, hogy melyik oldalon áll, csak az nem hogy ki. Na arra lennék kíváncsi, mit szólna hozzá, ha egy napon a fia menne úgy haza, hogy rajmundka leápolta. Ne felejtsük, ők is gádzsók nekik…. “ (Refil)

„A megkergult igazsagszolgaltatas MO-on. Nehany MAGYAR diak honapok ota elozetesbe egy par pofonert ami megcsak nyomot sem hagyott. (Kuruc.info: utalás a szigetvári pofozkodásra – kötelező cikk ITT) A CIGANYT pedig harom honap utan kiengedik gyilkossagert. Szegenyt megviselte a borton, hogy sirva ne fakadjak. … Teszem fel, hogy egy magyar bokszolo lecsap egy cigany es szegeny ugy "beveri a fejet a betonyba" hogy megmurdel, akkor az illetot mar regen felnegyeltek volna es a negy legnagyobb cigany onkormanyzat irodajara lennek felszogezve darabjai a tobbi gadzso okulasara … milyen "sportember"? Steroidon felturbozott agressziv gatlastalan cigany akinek mindent lehet“ (The Engineer)

“A vastagon kiemelt Csötönyiék többek közt Tasnádi érdekében is áláírták a petíciót... Bezzeg ha az a magyar srác pofozta volna szét az őt órán pofozgató orkokat...” (==T==)

“Kétszer is elolvastam a postodat, nem hittem a szememnek. Annak idején csináltam én is több küzdősportot. Bunyóztam is. Az önvédelmen kívül csak azt nézték el, ha egy megtámadott segítése volt az oka annak, hogy verekedésbe keveredett a sportoló. Minden másért azonnali hatállyal kirúgták. Szóval ilyen egyszerűen nincs, nem létezhet!!!!!! Az edző egy szemét állat. Csötönyivel meg mi lett, mikor valaha még normális volt, hát fogalmam sincs.....
Minden esetre ezt az írást elküldöm egy barátomnak, aki bunyóedző máig is. Kíváncsi vagyok rá, hogy ő is "sajnálatos baleset"-ként értékeli-e az esetet.
Minden esetre nagyon az a képe a hazai ítéletalkotásnak, hogy már lassan jogszolgáltatásról sem beszélhetünk, nemhogy igazság-szolgáltatásról.

Szóval: leküzdve felindultságomat le kell szögeznem, hogy ilyen eset már fordult elő többször is. Tehát az alapesetre utalok, verekedés, esés következtében koponya sérülés miatti halál. Általában amikor a sértett elesett már eszméletlen állapotban volt, azért nem tudta tompítani az esést. Azoknak az eseteknek a jogi megítélése a legtöbb esetben "halált okozó súlyos testi sértés", vagy "gondatlanságból elkövetett emberölés" volt. (Tehát soha nem szándékos emberölés, vagy gyilkosság.)
Ennek az esetnek két pikantériája van. Az egyik ugyebár a szabadlábra helyezés. Mivel ennek vannak kritériumai, - nem várható bűnismétlés, nem áll fenn a szökés, elrejtőzés veszélye, stb. - ezért a "jogszerűsége" nem vitatható, a bíróság van csak birtokában a szükséges információknak. Ami miatt "pikáns" a dolog, az a mohácsi? 1 pofon miatti folyamatos előzetesben tartással való összehasonlíthatóság.
A másik valóban megdöbbentő aspektusa a témának az az Amatőr Ökölvívó Liga vezetésének hozzáállása. Ennyire "rugalmasan" kezelni a jogelvet, hogy "Amíg a bíróság ki nem mondja bűnösségét addig ártatlannak tekintendő!", hát ez iszonyatosan súlyos következtetésekre ad okot!!

Az előre megfontoltság szándéka az elrettentés, bosszúállás kategóriára természetesen megáll. De nem áll meg az emberölésre. Így is "meg tudják mérni" igen rendesen, hiszen külön súlyosbító körülmény a bármely küzdő sportban való jártasság.” (amati - Tornyi Győző – ő saját néven fut a zsIndexen, akárcsak The Engineer, aki vállalja az arcát, ill. azt, hogy hol van és mit csinál)

“Hát, ha ezek után azt a gyilkost még mondjuk arra hivatkozva, hogy az áldozata rasszista sértésekkel hozta őt "hirtelen felindult állapotba" valami felfüggesztett xirxarra ítélik (aminek igen komoly az esélye), akkor kénytelen leszek olyat írni, amit még soha nem tettem, miszerint akkor ebben az országban a hatalom berkein belül meghatározó szerephez jutott kisebbségek tendenciózusan elkezdték a többségi nemzet tagjait irtani, háttérbe szorítva alárendelt, szolga-szerepbe juttatni.

Ha ez a tendencia folytatódik, úgy rettenet csúnya vége lesz. A végén megint fog jönni egy nemzetvezető, aztán csak nézünk ki a fejünkből mind. Legjobban majd azon kisebbségek, akik tulajdonképpen ide juttattak minket.
Ez egyszerűen borzasztó. Az igazságszolgáltatás ilyen szintű részrehajlása csak hardcore diktatúrákra jellemző!

Ez bizony ügyvéd és ügyész kérdése, mert ugyebár elvileg küzdősportban járatos "sportember", aki ahogy szokás mondani "fegyverként tudja használni testét", tehát tudta, hogy hova és mekkorát kell ütni, hogy halált okozzon - és ütött bizony oda és olyat, többet is.
Emellett megvárta, kifejezetten verési szándékkal.

Ebből bizony fordított esetben simán kihoznák azt, hogy előre megfontolt szándékkal, aljas indokból elkövetett (bosszúállás) szándékos emberölés volt, és már repülne is az életfogytiglan.

De az, hogy ezek után még a sportkarrier további folytatása egyáltalán felmerül - ez már mindennek a teteje. Mint ahogy az is, hogy emberöléses esetekben szabadlábra helyezzenek a tárgyalásig - bárkit.

Ez már önhekkelés, bűnpártolás, itt már megintcsak Nietzschét tudom idézni:

"Valamely közösség hatalma növekedésével egyenes arányban egyre kisebb jelentőséget tulajdonít tagjai kihágásainak, mert már nem ítéli őket olyan felforgatónak és veszedelmesnek az egész közösség szempontjából: a gonosztevőt már nem száműzik, nem taszítják ki, a közharagot már nem vezetik le rajta olyan zabolázatlanul, mint a múltban - inkább óvatosan oltalmába veszi a közösség a gonosztevőt éppen az említett haraggal szemben, különösen azon személyek dühével szemben, akik elszenvedték a kárt. Kompromisszum köttetik azokkal, akik közvetlenül elszenvedték a bűntettet, ezzel igyekeznek elszigetelni a bűncselekményt, sőt megelőzni, gátat szabni esetleges megismétlődésének, elejét venni az általános nyugatalanságnak. Igyekeznek vele egyenértékű eseteket találni, az ügy besorolása (compositio) céljából. Elsősorban azonban megpróbálják a bűnesetet valami módon megfizethetővé tenni, tehát bizonyos mértékben megpróbálják a bűnelkövetőt elválasztani a tettétől - ezek azok az általános vonások, amelyek a büntetőjog további alakulását egyre inkább meghatározzák. Minél nagyobb valamely közösség hatalma, és minél fejlettebb az öntudata, annál mérsékeltebb a büntetőjog; amennyiben a hatalom meggyengül, a veszélyeztetettség miatt ismét keményebb büntetőjogi formák kerülnek előtérbe. Minél gazdagabb a hitelező, annál emberségesebb is egyúttal; gazdagságának mértékét pontosan az szabja meg, hogy mennyi kihágást képes elviselni, anélkül hogy belerokkanna. Nem lenne elképzelhetetlen a társadalomnak akkora hatalomérzete sem, amelynek birtokában a lehető legelőkelőbb luxust is megengedheti magának - vagyis azt, hogy büntetlenül hagyja a bűnösöket. "Minek is vesződnénk ezekkel az élősdiekkel?" - gondolhatná. "Csináljanak csak, amit akarnak, én akkor is éppen elég erős vagyok!" ... Az igazságosság azzal kezdődött: "Minden megfizethető, mindent meg kell fizettetni" és azzal végződik, hogy a társadalom szemet huny, futni hagyva a fizetni képtelen adósokat - úgy végződik, ahogy minden jó dolog ezen a földön: megszünteti önmagát. Az igazságosságnak ezt az önpusztítását, ugya tudjuk, milyen nagyszerű névvel illetik: ez a kegyelem! Az már magától érthetődik, hogy ez a leghatalmasabbak kíváltsága marad, vagyis jobban mondva, az ő jogon túli helyzetük képe."


Friedrich Nietzsche: Adalék a morál genealógiájához - 2.10” (advocatusdiaboli – őt nem kell bemutatni. Bár a legtöbb kérdésben portálunkkal szöges ellentétben van és sokszor egyenesen szélsőbalos véleményeket vall, a cigánykérdésben az egyik legjobban fogalmazó, legnormálisabb ember)

“Vérlázító ez a kettős mérce. De ez is bizonyítja, hogy Magyarországon a hatalom szándékosan szítja a tüzet a magyar lakosság és a kisebbség közt, ez nem lehet véletlen.” (Nem-máté)

“Itt az "előre megfontoltság" is bejön a képbe, hiszen megvárták. Ha lekever egyet a kocsma előtt valaki, az nekem megint más. Mellesleg milyen "sportember" az, aki hordában támad? Az ilyennek a "Blood Sport"-ban a helye, jobb esetben ketrecharcban kitörik a lábát. A szövetség valóban minden gratulációt megérdemel, kívánom nekik, hogy még számos ilyen ifjú zsenivel erősítsék a magyar ökölvívást!” (racio)

“Pedig a melegpornós bokszolók miatt hogy ki tudott akadni Csötönyi úr! Mokka videó ... Eddig én is úgy tudtam, hogy amennyiben egy sportoló ilyenbe keveredik, akkor agyő sportolói karrier. A feje tetejére állított ország...“ (Detonátor)
"Ennek az esetnek és a szervek reakciójának nagyon komoly,súlyos,tragikus üzenete van! Gyakorlatilag mostantól legalizálták a Magyarok kiirtását! Ébresztő!!!
...
Most már kezdem én is azt hinni,hogy össze akarják ugrasztani a magyarokat és a cigányokat. Egyértelműen lezárnak minden békés, demokratikus utat és az erőszak felé terelik a helyzetet. Megdöbbentő és egyben nagyon szomorú,hogy még mindig meg lehet ezt tenni európa közepén. Nagyon elkeserít!" (Kolompár Szmeagol)
"Nyilvánvaló [hogy a zsidók össze akarnak ugrasztani bennünket]. Tekintve azt, hogy minden ember felfogja, a mértéktelen segélyezés és a pozitív diszkrimináció nem megoldás, biztos lehetsz benne, hogy ezt direkt csinálják. A szándék egyértelmű:ellehetetleníteni a magyarokat. Nem védheted meg magad, nem védheted meg javaidat, nem fogalmazhatsz nyiltan és őszintén, ha megteszed rasszista vagy és megbüntetnek. Nem mondhatod ki az igazságot. Nagyon csúnya vége lesz ennek. S félő nem csak e bátorított népcsoport fog menekülni..." (Refil)
"tiltakozzatok! " (waxxablaze)
"Gondolj bele ezek után mekkora vérszemet kapnak majd a cigányok. Ők példaképként néznek a cigánybokszolóra: jól verekszik, börtönben is volt és nem fog rajta az igazságszolgáltatás. Ugyanakkor a "parasztok" is mégjobban fognak félni a cigányattaktól, hisz nem védi meg őket a törvény sem. Ha pedig magukat akarnák megvédeni, az önbíráskodás vagy faji, vallási csoport elleni erőszak. Azért sok hóbnap előzetes és pár év börtön jár ontopik [ork] környezetben." (ízléstelen ficam)
"Már a TV2 Naplójában sem telik el adás úgy, hogy a cigókról ne essen szó.
A most felkapott esetnek nagyon örülök. Bizony ha magyar vagy, akkor nem csinálhatsz füstbombát, nem pofozkodhatsz, mert börtön jár érte. De ha füstös cigány vagy, akkor a gyilkosság után még visszavárnak a birkamagyarok az edzőterembe. Csőtönyi biztos nem volt elégedett a kivégzés szakszerűségével.

Már régebben is mondtam:  bár a pesti szleng úgy tartja, hogy Hitler elkúrta, mert nem a cigányokkal kezdte, de ez tévedés. Igenis a libsik lenyugtatásával kell kezdeni, mert ez az ő bűnük. Az ítéletekben az ő értékítéletük tükröződik. " (halinorbi)
Végül egy dél-magyarországi körkép a kettős mércéről (arról, hogy életellenes bűncselekményeket elkövető cigánybűnözőket még csak véletlenül sem NEM felfüggesztett büntetésre ítélnek), az ott is növekvő cigánybűnözésről:
"A városban ahonnan a szigetvári romaverés gyanusítottjai valók, egyre több a romák által elkövetett erőszak.
Fél év alatt kettőről tudok.
Nyáron 5 roma srác, megvert egy testvérpárt. Kettő a nagyobbat lefogta, majd három a kissebbet szabályosan az "intenzív osztályra rugdosta". A fején ugráltak. Már hörgött, mert a vértől majdnem megfulladt. Ezt mind pár perc alatt. A fiatalabb testvért azóta többször műtötték, az arcába platina került. A roma támadók nem voltak előzetesben és 1 év 6 hónapot kaptak 4 évre felfüggesztve.
Pár hete, 3 suhanc roma srác egy idősebb embert a kocsmában kikezdett. Addig kötekedtek vele, amig a férfi rájuk szólt. Ekkor jöttek ők. (Mert itt már van indok.) Úgy megrugdosták, hogy elrepedt a retinája, az egyik szemére megvakult és kirugdusták a fogsorát. Mindezt 2-3 perc alatt. Egy percig sem voltak előzetesben.
A szigetvári gyanusítottakat meg begyanúsították súlyos testi sértés kisérletével. Érdekes ott 5-en 3-4 perc alatt csupán pár lila foltot tudtak ejteni, a romák ugyanannyi idő alatt maradandó fogyatékosságot tudnak okozni. Hogy miért csak pár lila folt? Talán, mert nem akarták igazán bántani a nőket. Talán ha normálisan meghallgatnák őket és esetleg hinnének nekik, megmondanák. Nekin erre nincs lehetőségük." (hopehope - ő az, akitől többször is idéztünk Szigetvár-témában, mint a pofozkodók személyes ismerősét)
Frissítés: Az egyik blikkes hozzászóló beidézte Veres Laszló, K. Rajmund edzőjének februári, eredetileg ITT található hozzászólását. Elismeri ő maga is, hogy – természetesen, ahogy az esetek 99%-ában mindig – cigány Kozák Rajmund. Ha valaki esetleg kételkedett volna ebben a tényben...

Érsdmeg
február 6th, 2008 at 1:32 du.

"Én ismerem a gyereket, és azért mondom róla azt, amit! Ti viszont keresztre akartok feszíteni egy 16 éves gyereket!!! Mert még csak 16!
Azért ítélkeztek, mert Rajmund roma származású!! Akár tetszik, akár nem, ez az igazság! Ha nem így lenne, akkor meghallanátok más hangokat is!
Találtok egy újabb és újabb momentumot, (hárman támadtak…stb) hogy fantazmagóriátokat igazoljátok! Nem igaz!! Már az USA-ban sem dívik a “csak a halott indián a jó indián” szöveg! Ott még börtön is jár a rasszista uszításért!

Ha Rajmundot elítélnék, (nem fogják!!) (Kuruc.info: honnan tudja előre? Tudja, hogy a cigányokhoz egy ujjal nem mer  hozzányúlni a cionista "igazság"szolgáltatás?!) a véleményem akkor sem változna róla! Én tudom, hogy Ő kicsoda!
A társadalom, beleértve a sporttársadalmat is, sokat veszítene, ha börtönbe kerülne!
Ő nem gyilkos, nem ölt meg senkit, és nem vert agyon senkit! A média hazudik, az esetet úgy állítja be, amitől rengeteg lapot el lehet adni! És ezt ti simán megettétek! S. T. agyonverői (ott aztán tényleg az volt! vipera, sokadalom, meg minden) sem kaptak 8 évet! Talán, összesen sem! (Kuruc.info: már megint előjött a Simon Tibor-kártya, hogyaszongya akkor bezzeg fehérek lincseltek, tehát cigánybűnözés, mint olyan, nincs (csak azok a fránya arányok…). Már csak a móri mészárlás hiányzik, mint a cigánybűnözés relativizálásának “ütőkártyája”.)
Nem az a gyikos, akit ti annak akartok tudni!
Kozák Rajmund nem “paprikajancsi” volt, aki lejött gyilkolást tanulni!
Ő, heti öt alkalommal 1,5-2 órát edzett! Őt a teremből ki kellett “tessékelni”! Volt, van néhány versenyző a kezem alatt, így engedtessék meg nekem eldönteni, hogy ki érték, és ki nem! Ő az! És nem fog eltűnni a süllyesztőben, akárhogy is alakuljon a további történet!"
Olvasó: "K. Rajmund edzője, Veres László (akinek nincs is edzői képesítése!) Los Angelesben lopás miatt börtönben ült."