2020. november 25., szerda, Katalin, Alán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Szombaton kinyitnak az üzletek, december 15-én vége a karanténnak Franciaországban22:18 Terrorizmus gyanújával indítottak nyomozást Svájcban egy késelés miatt21:53 A Miskolci Törvényszék szerint Alaptörvény-ellenes, hogy Lorettáék nem cserélgethetik a nemüket és a nevüket21:16 Biden azt hiszi, az egész világot kell vezetnie20:50 "Olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon" - ígérte Kásler20:27 "Elvette" egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban20:04 Moldovai elnökválasztás: elutasították Igor Dodon fellebbezését19:50 Biden ma is rágódhatott azon, hogy vajon még mindig nem kapta meg Putyin gratulációját, vagy már el is felejtette19:38 Az egész országban sűrű ködre figyelmeztetnek19:11 Ennyi év után is képes túlképzett migránsokról hazudozni az Európai Bizottság - és még többet akarnak belőlük18:22 Rogán bizottsági meghallgatásán emlegette fel: ők tartják életben közpénzből a ballib sajtót18:14 "Ukrán barátaink" nem engedték be Kárpátaljára Grezsa István miniszteri biztost18:08 Pennsylvaniában is hitelesítették Biden győzelmét17:40 Újabb ballib segélyvisítás: Gyöngyösi Dobrevékkel könyörög "Európának", hogy álljon ellen a "hitleri-sztálini" Orbánnak17:08 Indiában érezte magát a cigány: novemberben mezítláb rongált a gyöngyösi buszpályaudvaron
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Véget kell vetni a magzatpusztításnak!

Azok az anyák, akik krízisként élik meg várandósságukat, meg kell hogy kapjanak minden segítséget ahhoz, hogy meg tudják tartani és fel tudják nevelni a méhükben megfogant életet – mondja Zaymus Eszter, a CitizenGo munkatársa. Ma Magyarországon minden 4. magzatot abortálnak, ami, amellett, hogy életre szóló trauma a családnak, lelkiismereti válságba taszítja az abortuszt elvégző orvosokat, és végső soron aláássa a magyar nemzet fennmaradását is.
Zoom
Az életvédő felhívja a figyelmet a szervezetük által indított Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért című petíciójukra, melyben arra kérik az ország vezetőit, hogy szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának, a születendő életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának. A petícióhoz bárki csatlakozhat, aki támogatni szeretné a krízisbe került édesanyákat és családokat, hogy azok a művi terhességmegszakítás helyett az életet válasszák.
Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) szerint a legtöbb terhességmegszakításra jelentkező nő nem is tudja, hogy egy emberi életről dönt, a tájékoztatás hiánya miatt legtöbbjük a beavatkozás következményeivel sincs tisztában. Véleménye szerint az abortusztörvény felülvizsgálata nélkül a magyarországi demográfiai krízis nem oldható meg.
A várandósság megszakítása a szülőket egy bizonytalan és kiszolgáltatott helyzetben éri, amikor nagyon nehéz jó és felelős döntést hozni – vallja dr. Koroknai András. A párok egyedül vannak hagyva, és ezen a gyakorlaton változtatni kell. Azok az orvosok, akik nem hajlandók abortuszt elvégezni, a munkahelyükön nehéz helyzetbe kerülnek.
Pajor András plébános szerint a katolikus egyház álláspontja egyértelmű: nincs jogunk egy másik ember életéről dönteni.
A magzati élet védelméről szóló törvény végrehajtási rendelete 1992-ben elrendelte a Családvédelmi Szolgálat létrehozását egy két fázisos tanácsadásra, illetve megelőző felvilágosító programokra is az abortuszt kérelmezők részére.
Többek között valószínű, hogy az ebben dolgozó védőnők munkájának köszönhető az azóta bekövetkezett és folyamatosan tartó csökkenés, azonban a konkrét befolyásolás tilalma miatt az abortuszok számának jelentős csökkenése még várat magára.
(megegymagyart.com)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready