2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek16:12 Négy oka is volt a nyugtalan viselkedésre a győri BMW-snek15:46 Merényletre készülő fegyveresekkel végzett az orosz terrorelhárítás15:27 Őrizetbe vettek egy svédországi férfit a dán adóhivatal elleni robbantás miatt14:54 Irán jegyzéket küldött Amerikának: ha megtámadják őket, azonnal válaszolnak
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Véget kell vetni a magzatpusztításnak!

Reklám

Azok az anyák, akik krízisként élik meg várandósságukat, meg kell hogy kapjanak minden segítséget ahhoz, hogy meg tudják tartani és fel tudják nevelni a méhükben megfogant életet – mondja Zaymus Eszter, a CitizenGo munkatársa. Ma Magyarországon minden 4. magzatot abortálnak, ami, amellett, hogy életre szóló trauma a családnak, lelkiismereti válságba taszítja az abortuszt elvégző orvosokat, és végső soron aláássa a magyar nemzet fennmaradását is.
Zoom
Az életvédő felhívja a figyelmet a szervezetük által indított Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért című petíciójukra, melyben arra kérik az ország vezetőit, hogy szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának, a születendő életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának. A petícióhoz bárki csatlakozhat, aki támogatni szeretné a krízisbe került édesanyákat és családokat, hogy azok a művi terhességmegszakítás helyett az életet válasszák.
Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) szerint a legtöbb terhességmegszakításra jelentkező nő nem is tudja, hogy egy emberi életről dönt, a tájékoztatás hiánya miatt legtöbbjük a beavatkozás következményeivel sincs tisztában. Véleménye szerint az abortusztörvény felülvizsgálata nélkül a magyarországi demográfiai krízis nem oldható meg.
A várandósság megszakítása a szülőket egy bizonytalan és kiszolgáltatott helyzetben éri, amikor nagyon nehéz jó és felelős döntést hozni – vallja dr. Koroknai András. A párok egyedül vannak hagyva, és ezen a gyakorlaton változtatni kell. Azok az orvosok, akik nem hajlandók abortuszt elvégezni, a munkahelyükön nehéz helyzetbe kerülnek.
Pajor András plébános szerint a katolikus egyház álláspontja egyértelmű: nincs jogunk egy másik ember életéről dönteni.
A magzati élet védelméről szóló törvény végrehajtási rendelete 1992-ben elrendelte a Családvédelmi Szolgálat létrehozását egy két fázisos tanácsadásra, illetve megelőző felvilágosító programokra is az abortuszt kérelmezők részére.
Többek között valószínű, hogy az ebben dolgozó védőnők munkájának köszönhető az azóta bekövetkezett és folyamatosan tartó csökkenés, azonban a konkrét befolyásolás tilalma miatt az abortuszok számának jelentős csökkenése még várat magára.
(megegymagyart.com)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready