2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:25 Teherán kivonja magát a megállapodás két pontjának teljesítése alól21:03 Rendőrség: felelőtlenség okozta a nyolcéves kislány halálát a MOM Sportközpontban20:45 A taxisok nyomására alaposan megnehezítették az internetes fuvarmegosztók működését Romániában20:16 Sajtóbejárást szerveztek Pakson a Csernobil című HBO-sorozat miatt19:24 Erdogan: megvizsgáljuk, miért nem tudtuk megértetni magunkat az emberekkel19:10 Így lehet kijátszani a Facebook balliberális prioritási algoritmusait a hírfolyamban18:54 Országszerte kánikula várható holnap18:33 Százezreket akart kizsarolni a fideszes képviselő, de megússza felfüggesztettel, mert beteg szegény18:15 Kálmán Olga ügyvédi felszólítást kapott a korábbi munkahelyéről18:05 Eladná magyarországi érdekeltségei egy részét a német E.ON17:01 Újabb aljas húzás a megszállóktól: műalkotásnak nyilvánították az úzvölgyi temetőben illegálisan felállított kereszteket - egy nappal a tárgyalások előtt16:44 Újabb eljárást indítottak az AfD ellen16:33 Valahogy megint intoleránsak voltak az elfogadást követelők16:23 Átadták az M4 újabb szakaszát16:11 Már megint egy olyan nő vádolja szexuális támadással Trumpot, aki "nem is az esete"
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Véget kell vetni a magzatpusztításnak!

Reklám

Azok az anyák, akik krízisként élik meg várandósságukat, meg kell hogy kapjanak minden segítséget ahhoz, hogy meg tudják tartani és fel tudják nevelni a méhükben megfogant életet – mondja Zaymus Eszter, a CitizenGo munkatársa. Ma Magyarországon minden 4. magzatot abortálnak, ami, amellett, hogy életre szóló trauma a családnak, lelkiismereti válságba taszítja az abortuszt elvégző orvosokat, és végső soron aláássa a magyar nemzet fennmaradását is.
Zoom
Az életvédő felhívja a figyelmet a szervezetük által indított Összefogás egy abortuszmentes Magyarországért című petíciójukra, melyben arra kérik az ország vezetőit, hogy szabjanak gátat az abortuszok kultúrájának, a születendő életek kioltásának, az édesanyák megsebzésének, családjaink és nemzetünk önpusztításának. A petícióhoz bárki csatlakozhat, aki támogatni szeretné a krízisbe került édesanyákat és családokat, hogy azok a művi terhességmegszakítás helyett az életet válasszák.
Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) szerint a legtöbb terhességmegszakításra jelentkező nő nem is tudja, hogy egy emberi életről dönt, a tájékoztatás hiánya miatt legtöbbjük a beavatkozás következményeivel sincs tisztában. Véleménye szerint az abortusztörvény felülvizsgálata nélkül a magyarországi demográfiai krízis nem oldható meg.
A várandósság megszakítása a szülőket egy bizonytalan és kiszolgáltatott helyzetben éri, amikor nagyon nehéz jó és felelős döntést hozni – vallja dr. Koroknai András. A párok egyedül vannak hagyva, és ezen a gyakorlaton változtatni kell. Azok az orvosok, akik nem hajlandók abortuszt elvégezni, a munkahelyükön nehéz helyzetbe kerülnek.
Pajor András plébános szerint a katolikus egyház álláspontja egyértelmű: nincs jogunk egy másik ember életéről dönteni.
A magzati élet védelméről szóló törvény végrehajtási rendelete 1992-ben elrendelte a Családvédelmi Szolgálat létrehozását egy két fázisos tanácsadásra, illetve megelőző felvilágosító programokra is az abortuszt kérelmezők részére.
Többek között valószínű, hogy az ebben dolgozó védőnők munkájának köszönhető az azóta bekövetkezett és folyamatosan tartó csökkenés, azonban a konkrét befolyásolás tilalma miatt az abortuszok számának jelentős csökkenése még várat magára.
(megegymagyart.com)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready