Amióta a Kuruc.info nyilvánosságra hozta a bolti tolvaj mobilszámát, megállás nélkül kapja a nevelő szándékú hívásokat.

– Nem gondoltam volna, hogy ekkora botrányt kavar az ügy, és hogy ennyire népszerű vagyok. Nagyon csúnyán elküldenek a p...ába, minden szinten. Rendszeresen fenyegetnek veréssel, de nem félek. Ugyanúgy kimegyek az utcára, ahogy eddig is – mondja a Vasárnapi Blikknek a köztörvényes bűnöző.
– Hozzászoktam már a veréshez. Régebben nagyon sokszor elkalapáltak a Fradi-meccseken. Lelkileg félek. Egyre iszonyatosabbá kezd válni ez a történet. Csak úgy áramlik felém a gyűlölet. Amióta feltették a telefonszámomat a netre, legalább százan hívtak fel.
Miért nem cserél telefonszámot a Megasztár zsűritagjaként ismertté vált újságíró? Ezzel, és egy esetleges rendőrségi feljelentéssel véget vethetne a zaklatásoknak (jegyzi meg reménykedve a héber szennylap munkatársa - Kuruc.info).
– Eldöntöttem, hogy direkt nem kapcsolom ki a telefonom. Rám senki ne mondja azt, hogy nem tud elérni, mert menekülök. Már azt is olvastam, hogy külföldre szököm. Még hogy én menekülök? – hüledezett Bakács. – A feljelentésen nem gondolkozom. Az internetes honlappal pedig nem foglalkozom. De már csak azoknak a telefonjait veszem fel, akik ki is írják a számukat. Legalább ennyi bátorság legyen abban, aki mocskolni, fenyegetni akar. (Nehogy bedőljön bárki is ennek a takonygerincű magyarellenes hulladéknak! Csak a jellemes emberekkel szemben kell ember módjára bánni, a patkányokkal... akár hátulról is... Nincs ezeknek méltóságuk! - Kuruc.info)
A magát nehéz helyzetbe sodró újságírót szerettük volna megkérdezni arról is, sikerült-e kibékülnie a lányaival, és talált-e már másik munkahelyet, ám előbbiről nem szívesen beszélt.
– Még nem tudom, hogy visszamehetek-e a rádióhoz. Könyvet írok. Van két befejezetlen könyvem, azokon dolgozom (amelyekből várhatóan ugyanaz a szellemi mocsok fog áradni, ami eddigi is jellemezte a "kritikus" "munkáit", megnyilvánulásait. Láss belőle néhány részletet első kapcsolódónkban! - Kuruc.info).
(Blikk nyomán Kuruc.info)
Kapcsolódó: