A zsIndex cigánytopicjában jelenleg (a teothak mellett) kárpenter nick alatt író, zsidó származású Fejér Megyei Hírlap-szerkesztő, ismert fajvédő, Klecska Ernő a következőt írta az ITT található (plusz reakciók ITT és ITT – érdemes elolvasni ezeket is) két hozzászólásában:

Sine ira et studio [minden gyűlölet vagy imádat nélkül], meg kell jegyeznem, hogy már így, "éteren" keresztül is nemhogy bicska, de szamurájkard nyitogató a pökhendi stílusod.
Nem sok vertebrata élőlény tarthat veled bárminemű kontaktust a kötelezőn túl.
Alábbi képet egyébként az old + bitch
[vén kurva] kifejezések beütésével találtam a gugliban.



Mindezt a kifejezetten neutrális, középutas, korrekt borzimorzinak írta. Annak a borzimorzinak, aki egészen 2006 környékéig SZDSZ-tag volt, és ma is elutasít mindennemű rasszizmust. Persze ez Klecskának nem elég: az, hogy a hölgy negatívumokat merészel írkálni a cigányokról (kifejezetten jól sikerült alkotásai közül lásd pl. EZT, EZT és EZT), eleve ellenséggé teszi.

(Mielőtt valaki nyafizik: igen, ez nem szűk értelemben vett cigányhír. Mivel azonban Klecska az egyik legismertebb cigányügyi megmondóember és – lapján keresztül – több százezer fejér megyei ember tudatát befolyásoló újságíró, valamint borzimorzitól már számtalanszor idéztünk és nagyon nagy becsben tartjuk a véleményét, szükségesnek láttuk Klecska ezen akciójáról is beszámolni.)

Kapcsolódó: Fajvédő hadjárat a joggal "analfabéta ork"-ozó tanárok ellen - Frissítés: Klecska a kirúgásukért kilincsel

Klecska Ernő fajvédő biboldó: Turul = kutyatáp, pörkölt-alapanyag, dögmadár

Mocskos cigányfajvédő Szögi tanár urat gyalázta; cserébe közzétesszük nevét, telószámát - megint frissítve