Ahogy azt a helyiek is közlik a Kapospont cikke alatti fórumban, a városrész anno elit környék volt, ahogy pl. Kassa Lunikja anno. Aztán elkezdték betelepíteni a cigókat – az eredmény nemcsak a kommentekből látható, hanem az ingatlanforgalmazók weblapjain is. Kaposvár-Donnerben a fél városrész eladó. Szép, jó állapotú, különböző évjáratú családi házak, érzékelhetően nyomott árakon. Menekülnek a magyarok, ahogy a lábuk bírja... A kaposvári Donnert is tönkretették a cigányok - menekül minden fehér. Alább a Kapospont cikke.
Az autóból rángattak ki egy nőt a Bartók Béla utcában. A rendőrök nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Ellepték a rendőrök a Bartók Béla utcát. Úgy tudjuk: éppen arra utazott autójával egy férfi és egy nő, amikor pár tucat helybeli rájuk rontott és az anyósülésen nőt bántalmazni kezdték. A sofőr ekkor elkapta a kormányt és lehajtott az útról. Kis híján belecsapódott az egyik házba, járműve kereke pedig eközben defektet kapott. Ekkor kipattantak a kocsiból és bemenekültek az egyik épületbe.
Stábunk kiérkezésekor még javában tartott a rendőrségi helyszínelés. Úgy tudjuk, az egyenruhások több fadarabot is lefoglaltak bizonyítékként.

A rendőrök a helyszínről több embert is előállítottak, a kihallgatások jelenleg is zajlanak. A hatóság csoportos garázdaság ügyében indított eljárást - tudtuk meg a Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztályától.
Frissítés: Ismét ok nélkül támadt a horda, a nőt saját kisfia szeme láttára verték meg

Kukákat borogattak fel az utcában és egy arra közlekedő autó vezetőjét is bántalmazták Kaposváron a donneri városrészben. A nőt a kocsi ablakán át a földre rántották, majd ütlegelték és a haját tépték. A történteket a nő kisfia végignézte.
Egy kaposvári nő tett feljelentést a rendőrségen, miután a Bartók Béla utcán haladt fiával együtt, amikor az utcában lakó cigányok közül néhányan megtámadták. A nyitott ablakon keresztül benyúltak a kocsiba, ütlegelni kezdték, miután elvesztette az uralmát járműve felett és az árokba hajtott. Egy férfi bottal fejbe ütötte, míg két női társa a földön fekve ütlegelte és a haját tépték.
Zoom
Nem illusztráció (fénykép: Police.hu)
A rendőrök befogták az őrjöngő retkeket. Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Úgy tudni, a támadók nem tudtak tettükre magyarázattal szolgálni.
(Kuruc.info - Kapospont - Borsonline nyomán)