A cigányság kivétel nélkül minden erőszakos bűncselekménytípusban erősen felülreprezentált. Hadd utaljunk arra, hogy például a Koszi-klán (a legdurvább maffiacsapat) is szinte kizárólag orkból áll, amit voltak szívesek maguk az ügyvédek is - többször is (lásd EZT és EZT)! - közölni.

Vannak olyan területek, ahol elvétve sem találunk nemcigány bűnözőt. Ilyen az uzsora mellett a rabszolgatartás, amelyekből orkjaink – akárcsak a polkorrekten (hátha azt nem érti meg a jónép) „interezésnek” csúfolt  uzsorából, a nők futtatásából, a kábítószer- és famaffiából stb., – fényesen megélnek. Miközben áldozataikkal (akik, természetesen, túlnyomó többségében fehérek) sokkal mostohábban bánnak, mint mondjuk 200-300 éve az amerikaiak (kapcsolódó anyagként ajánljuk EZT, EZT és EZT). Mégsem vinnyognak az érdekvédők, mégsem lép fel az AI, a Helsinki Bizottság, az EU. Bezzeg ha fordítva történne minden (fehérek tartanának cigányt rabszolgaként), talán már a Merkava (gyk. izraeli) tankok is megindultak volna...

Pintér rendőrsége még csak nyomát sem mutatja annak, hogy fel kívánna lépni a cigány rabszolgatartók ellen. Pedig – és ezt még Orbánnak meg Pintérnek is be kellene látnia! - egy-két igen drasztikus, gyorsított eljárásban meghozott ítélet (mondjuk 10-15 év olasz típusú, azaz tényleg kenyéren-vízen-a-fűtetlen-várbörtönben-fegyház az ilyeneknek) tömegével rettentené el az orkokat a további rabszolgatartástól. Nem – a kormány megmaradt elődje retorikája mellett. Ha valaki látta például a legújabb Demokrata címlapját, amin az amúgy lelkészként kiváló Balog Zoltán hinti a „nincs cigánybűnözés”-igét, az tudja, miről beszélek. (A lap No Comment-kategóriába tartozó cikkajánlója: „„Aki azt meri mondani, cigány, az már majdnem rasszista” - Nem fogadhatjuk el, hogy van megélhetési bűnözés, hiszen csak egy tyúkot vittek el, ezért szemet kell fölötte hunyni. Mert az a tyúk annak a szegény néninek a túlélését biztosítja. De az sem megy, hogy a fehérgalléros bűnözőket kitüntetik, a pitiáner tolvajokat meg elítélik. Ha kivennék a cigányokat a magyar társadalomból, nem gondolom, hogy a morális állapot jobb lenne – mondta a Demokratának Balog Zoltán, az Orbán-kormány társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára.”) Ez az idióta - amellett, hogy löki az unalomig ismert „dehát a magyarok is bűnöznek!”-sódert, az arányokról, erőszakosságról, társadalmi veszélyességről stb. teljesen megfeledkezve - azt állítja, hogy cigányok nélkül ugyanúgy állnánk. Hát igen – ez Csík („Sodan”) Ferenc  háromkötetes cigány költő „szintje” - ő szokta telenyomni a magyar nyelvű, cigányokkal kapcsolatos fórumokat „cigányok nélkül nem ország az ország” meg „cigányok nélkül még mindig tehénszarban mászkálnátok”-típusú agymenésekkel. (Főleg IDE írkál emberünk, érdemes olvasgatni a hülyeségeit.)
A fene se érti, miért kell pont lelkészeket tenni egy olyan hivatal élére, ahol csak egy keménykezű diktátor tehet rendet – például úgy, hogy átveszi az olasz modellt. Balog tényleg a megtérítésben, rábeszélésben gondolkodik és a legtávolabb áll tőle bármilyen erőszakos megoldás. Márpedig itt csak és kizárólag ez utóbbival érhetünk célt. Amit többek között Olaszország példája is fényesen bizonyít – sikerült igen erőteljesen kiszorítaniuk az országból a cigánybűnözőket, a sajátjaikat (állampolgárokat) is erősen befenyítve. Nem, nem pasztorizációval, hittérítéssel, rábeszéléssel: kőkemény, középkori börtönökkel, se ki, se be koncentrációs táborokkal, a putrik felégetésével. Igen, normálisabb helyeken így csinálják. (A még életrevalóbb országokban – pl. Finnország – meg egyenesen vadászengedély van rájuk – persze nemhivatalosan – kiadva, azaz bárki lelőheti, ha bűnözésen kapja őket, az ott is cigánygyűlölő rendőrség boldogan fog neki falazni és az esetet önvédelemként, balesetként feltüntetve azt elsikálni.)

Az eljárás megszüntetése különösen annak fényében felháborító, hogy a SZOLJON gyönyörű oknyomozó riportsorozatot hozott össze, a sündőröknek tényleg tálcán kínálták fel a kész anyagot, azt, hogy kinél kell kutakodni. És akkor ez nem bűncselekmény...  Nem kellett NBH meg fedett ügynökök, egy-két tökösebb újságíró is pöpec anyagot letett az asztalra. És nem tűnik fel a sünöknek az sem (csakúgy, mint uzsoraügyben), hogy "véletlenül" meggondolják magukat az áldozatok, és nem kívánnak feljelentést tenni, visszavonják addigi vallomásaikat, etcetera. A napnál is világosabb, mi folyik itt. Meg az a szöveg, hogy be vannak jelentve alkalmazottként a rabszolgák? Bezzeg szüretkor tud kommandózni az APEH meg a munkaügyi felügyelőség helikopterrel. Akkor persze nincs kaláka meg szívességi munka, most meg van. Felháborító ez az egész!

Az eredeti cikk:
Csicskáztatók-rendőrség: 1-0. És minden megy tovább!

Ami nem megy, ne erőltessük | — Megdöbbentő bejelentés történt! — mondta a telefonba egy indulatos hang. — Most derült ki, hogy a rendőrség megszüntette a nyomozást a K.-család ellen, pedig egy egész város színe előtt zajlik mindaz, amit művelnek! A megyei főkapitány-helyettes éppen az előbb jelentette be a lépést.


— Egyszerűen nem értjük a dolgot! — folytatódott a telefonon megkezdett beszélgetés néhány nappal később, immár személyesen, a helybéli Ipacs Norberttel. — Naponta észleljük a városban, hogy miként tartanak embereket állati sorban K.-ék, pontosan látjuk, miket művelnek, erre azt kell hallanunk, hogy nem történik bűncselekmény. Megdöbbentő! Elkeserítő!

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is kiemelten foglalkoztunk a Kunszentmártonban folyó modern kori rabszolgatartási ügyekkel. Megírtuk azt is, hogy a városban élő K. család portáján békési, majd pedig Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök is házkutatást tartottak az utóbbi időben, és a szolnokiaknak három méltatlan körülmények között tartott embert sikerült is kiemelniük a K. család tartásából. Közülük ketten szociális otthonba kerültek, a harmadikuk pedig hazatért szülővárosába, Hódmezővásárhelyre.

A kunszentmártoni képviselő-testület május végi ülésére, az egyik napirendi ponthoz, meghívták Fekete Miklós Jász-Nagykun-Szolnok megyei főkapitány-helyettest, bűnügyi igazgatót is. Víg László önkormányzati képviselő, felhasználva az alkalmat, megkérdezte az igazgatótól, hogy hogyan áll a K.-ék ügyében néhány hónappal előbb elrendelt nyomozás. Ekkor hangzott el a nyomozás megszüntetéséről szóló bűnügyi igazgatói bejelentés.

— Ebben az ügyben az eljárást a főkapitányság bűnügyi igazgatósága indította — válaszolta a testületi jegyzőkönyv tanúsága szerint Fekete Miklós a képviselőnek. — A közeli napokban az eljárás befejezésére került sor. Eljárásjogi megfogalmazás szerint azért, mert a cselekményről, amely miatt a nyomozást indítottuk, kiderült, hogy nem bűncselekmény.

Ehhez el kell mondanom azt, hogy bizonyos információkat, például a bűncselekmény elkövetésekor megvalósuló tényeket, körülményeket, elsődlegesen azoktól lehet beszerezni és elvárni, akik az ügy érintettjei. Az ügyben meghallgatott tanúk, elméletileg sértettek részéről nem hangzott el olyan tényállítás vagy körülmény, amiből ellenük bűncselekmény elkövetésére következtettünk volna.

Az intézkedéssorozat kiterjedt volt, hiszen a társhatóságok közreműködését is igénybe vették a kollégák a nyomozás során. A társhatóságok helyszíni tevékenysége, az azok alapján kialakított véleménye sem hozott felszínre olyan körülményt, ami bűncselekmény megállapításához vezethetett volna — olvasható a jegyzőkönyvben.

A bejelentés nemcsak Ipacs Norbertet késztette telefonálásra, de élénk lakossági visszhangot is kiváltott a városban. Pedig már korábban kiszivárgott: a rendőrök egyszerűen nem találtak K.-ék közismert csicskatelepén egyetlen olyan tanút sem, aki bántalmazásról, erőszakról, fogva tartásról beszélt volna. K.-ék a jelek szerint okosan, „jól” bánnak azokkal, akikből élnek.

— Ha valaki elégedetlenkedik, azt inkább megitatják, mintsem, hogy bántsák — mesélte korábban az a hódmezővásárhelyi férfi, akit a rendőrök emeltek ki a házkutatás során a család portájáról. — Ha feszültség támad, valakit azonnal a kocsmába küldenek italért, hogy azzal hűtsék le a kedélyeket. Sikerülni szokott... 

— A rendőrség tehát lezárta a vizsgálatot — háborgott Ipacs Norbert. — K.-ék ezzel tulajdonképpen menlevelet kaptak, igazolást arról, hogy törvényes, amit csinálnak. Háborítatlanul folytathatják a csicskáztatást!
(SZOLJON)