A Nyílt Sisak legújabb adásában a vendégek - Fiala János riporter, Schiffer András ügyvéd, Szakács Árpád könyvkiadó, publicista, Tóth Máté ügyvéd, energiajogász - ismét aktuálpolitikai és közéleti témákkal foglalkoztak, Gulyás Anita műsorvezetésével.
Szó volt Magyar Péter hangfelvételéről és arról, hogy a végrehajtó-maffia ügyeit a Mi Hazánk már 2020-ban felgöngyölítette. Beszéltek arról is, hogyan lehetséges, hogy ilyen feltűnően mindenhol megjelenik Varga Judit exférje a médiában, honnan szerzett 100 fős jogi csapatot, egyáltalán hiteles lehet-e, amit mond, illetve indulhat-e az európai parlamenti választáson.
Majd a vita afelé terelődött, milyen hatása lesz annak, hogy Brüsszelben Szijjártó Péter a korábbi vétók után hozzájárult, hogy az Ukrajnának küldött fegyvereket kifizessék a tagállamoknak. Négy hónap alatt ez a harmadik hátraarc a kormány részéről Ukrajna ügyében. Végül arról beszélgettek a meghívottak, hogy lesz-e alkotmányos jog a készpénzhasználat, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök megbízásából Lázár János már másodszor tárgyalt Toroczkai Lászlóval a készpénzhasználat jövőjéről.
A teljes adás alább megtekinthető Youtube-on, vagy meghallgatható itt.