Megszokhattuk már, hogy cigányaink még a csillagokat is lehazudják az égről, és a Jobbikot, ill. a Gárdát a legképtelenebb hazugságokkal illetik.

Pár példa:

- A Zsidesz és a Hírszerző díszcigánya, ez utóbbi szerint messze a legnagyobb hatású ork megmondóember, Balogh Artúr, gyakorlatilag fél naponként okád ki magából egy-egy cikket arról, hogy a Jobbik felelős a pécsi ámokfutásért. (A múltkor említett három mellé azóta még három újat is írt: az elsőt az eredeti cikk frissítéséből hivatkoztuk; a másik kettő ITT és ITT van.)

- Ugyanez a helyzet a Gárdából nem odavalósága miatt kizárt „horogkeresztes zászlós” gyilkosságával  (további infó ITT). Azóta is folyamatosan nyomják ezt az „igen, gárdista a gyilkos és igen, valóban azzal takarta le áldozatát” kettős hazugságot.

Legújabban már egyenesen a kiskunlacházi „gyilkost” nevezték ki „Gárda-közelinek”. Azt az állítólagos elkövetőt, aki (legalábbis) lütyő, és, finoman szólva, nehéz elképzelni, hogy egy szemernyi igazságtartalom is lenne abban, hogy egy gyönyörű lány egy ilyen ápolatlan, hibbant, büdös emberrel akart volna szeretkezni, ráadásul a metsző fagyban és hóban. (Kedves hölgy / lány olvasóink! Most komolyan: életszerű ez a sztori?) Az ügy egyéb részleteiről nem is beszélve. Igen, emberünk valószínűleg – elmeállapota miatt – könnyű préda a fifikás, minden hájjal megkent bűnözőknek. A cigányok valamilyen fenyegetéssel vagy ígérettel rávették arra, hogy „vigye el” helyettük a balhét - és/vagy a rendőrség keze van a dologban.

Ez a Gárda-közeliség maximum akkor állná meg a helyét, ha abba minden nemcigány (azaz uszkve 9 millió ember) beletartozna...

Az eredeti cikk, pár plusz kommentárral:

A bajt kereste a Magyar Gárda? Roma Testvériség alakul

Roma testvériség néven a Magyar Gárdához hasonló szervezetet hoznának létre többek között a kiskunlacházi romák (Kuruc.info: azaz: bűnözők. Lásd pl. Nóri volt barátnőjének megtámadása, amit aztán a kétszeresen büntetett előéletű, nyolc általánost végzett Kolompár csak gyerekcsínynek minősített) részvételével, értesült a STOP. A szervezet már a pécsi lövöldöző áldozatának csütörtöki temetésén is megjelenne.

Nemcsak a magyarok, hanem a romák bűncselekményei ellen is fellépne az a szervezet, amelynek megalakulását a napokban tervezte el több roma aktivista, értesült a STOP. A csoport nem olyan lenne, mint a gárda, de bűncselekmények áldozatairól megemlékeznének. A szervezet Roma Testvériség néven lépne a közéleti porondra.
(Kuruc.info: „romák bűncselekményei ellen”? Aha, persze… hiszem, ha látom. Eleve bűnözőkből áll a ”Roma Testvériség”, és, ugye, a (deviáns)cigányság legfontosabb parancsa: összetartás és nemcigánynak nem adnak ki senkit. Kapcsolódó konkrétumokért lásd EZT)

Az alapítók között kiskunlacházi romák is találhatók. Az elmúlt évben a Magyar Gárda nevű betiltott szervezet tagjai többször is felvonultak a településen, ami a helyi romák körében aggodalmat keltett. Legutóbb vasárnap jelent meg néhány "gárdista" Kiskunlacházán, ahova a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezett megmozdulást "az erőszak áldozataira" emlékezve. A november 29-ére meghirdetett megemlékezést a rendőrség betiltotta, így elmaradt.

Ennek ellenére a rendőrség vasárnap hatalmas erőkkel vonult fel Kiskunlacházán, de semmilyen atrocitás nem történt. A romák egyik szervezője a STOPnak a betiltott tüntetéssel kapcsolatban azt mondta, hogy furcsának találja, hogy a gárda éppen Kiskunlacházát választotta a demonstráció helyszínéül, ahol tavaly egy, a gárdához köthető férfi erőszakolt és gyilkolt meg egy 14 éves kislányt. (Kuruc.info: a gyilkos „gárdához köthető férfi”… és nem szakad le a plafon!)

Emlékezetes, az éppen egy évvel ezelőtti barbár bűncselekmény után szinte azonnal elterjedt, hogy cigányok az elkövetők, több ezres felvonulást szerveztek, amelyen szélsőséges csoportok vettek részt, továbbá a Magyar Gárda, a felszólalók cigánybűnözésről beszéltek, mindenki fejeket akart, lehetőleg cigányokét. A polgármester is beállt a sorba és a helyi cigány kisebbséget tette felelőssé az eset miatt. (Kuruc.info: hazugság, ezt a polgármester soha nem mondta. Ő a településen igenis általános cigánybűnözés ellen emelt szót általánosságban, azt egy szóval nem állította, hogy EZEK az elkövetők is egészen biztosan cigányok.)

A kedélyek azonban nem csillapodtak le, és - nem kis részben Répás József polgármester tevékenységének következtében - Kiskunlacházán minden egyes bűncselekményhez odabiggyesztették, hogy cigány követte el azt. (Kuruc.info: most mit tegyünk, ha a cigányok tényleg nagyságrendekkel többet bűnöznek? Igenis az esetek 99,9%-ában az összes elkövetett lacházi bűncselekményt cigók követik el.)

"Mi megemlékezni kívánunk, egy szál virággal az erőszak áldozatairól", mondta forrásunk, aki szerint a roma testvériség tagjai a tompai hármasgyilkosság vagy a pécsi egyetemi lövöldözés áldozataiért is mozdulnának. (Kuruc.info: tessék, lehet menni, lássuk! Ahogy a Szögi Lajos melletti szimpátiatüntetést is várjuk!) A szervezők egyelőre még csak tervezik, hogy csütörtökökön a pécsi lövöldözés kaposvári áldozatára emlékeznének egy virággal.

A testvériséghez hasonló roma szervezet megalakulását már korábban is eltervezték. Tavaly egy győri szocialista képviselő, Pádár László jelentette be a Roma Önvédelmi Gárda megalakulását, de a helyi és országos politikai erők tiltakozása miatt javaslatát visszavonta. Pádár rosszul választott, és egy büntetett előéletű férfit (Kuruc.info: van olyan (deviáns)cigány, aki nem az? Lásd pl. Kolompárt vagy a cigányok vezetőinek 99,9%-át… [konkrét hivatkozások ITT]) akart a roma gárda élére.

(STOP)
Olvasó: Sziasztok Kurucok! Ezt a levelemet már egyszer elküldtem, de valószínűleg a sok meló (Kuruc.info: az nem kifejezés…) közepette elkerülte a figyelmeteket; remélem most nem fogja. A förmedvényt olvasva rögtön el kellett megint küldenem, mert nem egészen úgy van ez, ahogy az igazmondó kolorbánfattyak mondják...

Érdekes fejlemények kezdenek előjönni Horák Nóri ügyében!

Szépen kérlek benneteket, hogy lehetőségeitekhez mérten ellenőrizzétek eme állítások valódiságát! (Kuruc.info: sajnos, mivel üldözött, illegalitásban dolgozó gerillamédium vagyunk, így nehezebb a dolgunk, mint mondjuk a Magyar Nemzetnek, ami minden további nélkül kiküldheti a riporterét, az bemutatkozhat, azonosíthatja magát stb. Nálunk ez, érthető okokból, nem igazán mehet.)

Idézek egy magánoldalról való hozzászólásból szó szerint: Természetesen szóba került Pocsai is (Kuruc.info: a gyilkossággal vádolt kiskunlacházi magyar), többen megerősítették azt a hírt, miszerint szabadlábon van, tanúvédelmi program keretében elköltöztették valahova.

Ezt máshol is olvastam egy kicsit bővebben: Pocsai földobta a gyilkoscigányokat, bevették a tanúvédelmi programba és elköltöztették jó messzire, hogy ne találják meg a gyilkoscigányok rokonai.

Rövid időre, rendőri kísérettel hazament Lacházára, hogy néhány személyes holmiját magához vegye.

Eddig szólt a hozzászólás is.

Életszerűnek tartom a dolgot, mert ugye Pocsait nagy csinnadratta közepette "elfogták", és világgá kürtölték, hogy ő volt, majd ugyanilyen lendülettel pár nap múlva kuss lett, és azóta is az van.

Horák Nóri aktáit meg ugye titkosították... Vajon miért?...

Bízom bennetek, hogy erről minél többet megtudtok, és mihamarabb, legyen már végre tiszta a víz abban a bizonyos pohárban, mert még poshadt, zavaros mindig...

Lehetőség szerint tegyétek levelemet közzé az oldalon, hátha olyan is olvassa, aki érdemben hozzá tud szólni a témához!

Előre is köszönve, további munkátokhoz sok sikert kívánva tisztelettel: egy békávés.