Május elején fényes nappal, brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a 64 éves Steven Andersont a texasi Houstonban. Anderson éppen a Woodridge Square Drive-on sétált, hogy felvegye a postáját, amikor hátulról elütötte egy fehér autó, majd a sofőr visszafelé tolatva ugyanezt megtette még egyszer.
Zoom
Az áldozat, a 64 éves fehér Steven Anderson (fotó: ABC13)
Mindezt egy közeli térfigyelő kamera rögzítette is, de ez még csak az eleje volt a brutális gyilkosságnak. A szomszédok a férfi segítségére siettek, azonban a gázoló is visszatért. Az arccal a földön fekvő férfit megfordította, átkarolta, megcsókolta, majd kilenc késszúrással végzett vele. Ezt követően – ami különösen érthetetlen, hogy a szomszédok szeme láttára – a gyilkos elsétált, váltott pár szót egy fekete autó sofőrjével, majd visszaszaladt, átugrotta a testet, és elfutott. A környékbelieket „sokkolták” az események, akik, miután a gyilkos odasétált Andersonhoz, semmilyen segítséget nem nyújtottak, ellenállást nem tanúsítottak.
Viszont a szemtanúk információi alapján a rendőrség azonosította és elfogta a gyilkost, a 20 éves Karon Fishert, aki immáron a Harris megyei börtönben várja a továbbiakat.
Zoom
A beteglelkű néger, kezében a késsel a képen kitakart áldozata fölött (fotó: ABC13 Houston)
Karon nem nő, hanem egy beteglelkű 20 éves néger transzszexuális, aki férfiként született, úgy is néz ki, csak „nemet váltott”.
A zavart elme tehát, mely a gyilkos transzszörnyeteg lététől elválaszthatatlan, a „tolerancia” mellett most már emberéletet is követelt.
Miközben az LMBTQ-propaganda mindent megtesz, hogy bármiféle kritika nélkül a kollektív társadalom fogadja el az összes nemi degenerációt, ebben az ügyben természetesen egyáltalán nem szólalt meg. Pedig érdekes lenne feszegetni a kérdést, vajon látnak-e bármiféle kapcsolatot a gyilkos hasadt elméje és a szexuális devianciája között?
Zoom
Karon Fisher, a 20 éves fekete "nő" (fotó: Houston Police Department / Facebook)
A transzkreatúrák rendszeresen lépnek fel erőszakosan a társadalom többi tagjával szemben, és ha már börtönök, abban sincs sok köszönet, amikor egy transz „nőt” valódi női börtönbe zárnak.
Mindezek ellenére érdemes a témához rendelhető kulcsszavakat beírni a Google keresőjébe, amely eddig sem volt a kiegyensúlyozott tájékoztatás csúcspontja, de pár hónapja tapasztalom, hogy dacára a tág témaköröknek, minden eddigi kettős mércét felülmúlva végez irányított keresést az „érzékeny” területeken.
Így, ha az ember a transzneműek agressziójáról szeretne olvasgatni, kizárólag a transzok ellen elkövetett „szörnyű és bigott bűncselekményekkel”, illetve azok helyenkénti felnagyításával fog találkozni – az első 30-40 találat esetében legalábbis.
Steven Anderson szomorú története sem jutott el sok helyre. Legalábbis messze nem annyira, mint az indokolt lenne.
A rendőrség semmilyen kapcsolatot nem talált közte és a gyilkos között. A 64 éves férfi 20 évig dolgozott az MD Anderson Cancer Centerben menedzserként, lánya, veje és unokái gyászolják.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info