Nicolas Anelka, a francia labdarúgó-válogatott volt játékosa, jelenleg a West Bronwich Albion csatára tegnap az angol Premier League-ben a West Ham United ellen szerzett két gólja után örömében "fordított karlendítésre" ragadtatta el magát. Amint azt portálunk már megírta, a Dieudonné franciaországi komikus kezdeményezte "fordított" (mármint a nemzetiszocialistáéhoz képest az), vagy "félig végrehajtott" karlendítés kezd egyre inkább terjedni, s ezért a nemzetközi, de leginkább a franciaországi zsidó szervezetek máris politikai-, jogi- és terrorhadjáratot indítottak az általuk antiszemitának tartott kézmozdulat ellen.
Zoom
Nicolas Anelka - Sokba kerülhet neki ez a mozdulat
A labdarúgó Nicolas Anelkát már a tegnapi mérkőzés után össztűz alá vették, s a játékos most azzal védekezik, hogy a jó barátját, Dieudonné komikust ért fenyegetések és támadások miatti tiltakozásként lendítette karját a gólszerzés utáni örömében. A Twitteren olvasható angol nyelvű bejegyzésében Anelka azzal védekezik, hogy "Ez a gesztus csak a Dieudonné komikus barátom iránti sajátságos elkötelezettség megnyilvánulása volt."A szombat kimenetele után tegnap este a zsidó szervezetek már Anelka játékjogának felfüggesztését és bíróság elé állítását követelték.

Anelka és Dieudonné korábban együtt is lendítette karját
A Zsidó Védelmi Liga szélsőséges, rasszista terroristái azonban nem hagyatkoznak és támaszkodnak kizárólag az igazságszolgáltatásra, a rendőrségre és az általuk lefülelt, beazonosított karlendítőket alkalmazó munkáltatók lépésére. A Zsidó Védelmi Liga a világ számos országában, így (színleg) Izraelben is terrorszervezetként van nyilvántartva. A Zsidó Védelmi Ligát, illetve annak Kách nevű, a '80-as években még az izraeli parlamentbe is bekerült politikai mozgalmát Meir Kaháne rabbi alapította 1968-ban, New Yorkban, s a zsidó közösség védelme ürügyén onnan gyűrűzött be Izraelbe és más országokba, így Franciaországba is.
Zoom
A Jeruzsálemi Bejtár szurkolói a Zsidó Védelmi Liga zászlaja alatt
A rendszeresen terrorcselekményeket is elkövető, katonai kiképzésben részesülő, lőgyakorlatot tartó Zsidó Védelmi Ligát érdekes módon az FBI csak 2001-ben nyilvánította terrorszervezetnek. Franciaországban a Ligue de Défense Juive (LDJ) nincs betiltva, vagy terrorszervezetté nyilvánítva. Éppen ezért ezek az isteni kiválasztottság és a faji felsőbbségi tudatban leledző zsidó terroristák a gallok földjén egyelőre szabadon gyújtogatnak, embereket félholtra vernek, fenyegetnek, elrabolhatnak, megfélemlítenek.
Zoom
A Zsidó Védelmi Liga hívei Párizsban
Izraelben 1994-ben, a hebroni El-Ibráhimi mecsetben a Baruch Goldstein nevű zsidó telepes által palesztin imádkozók ellen elkövetett tömegmészárlás (38 halott, több száz sebesült) után - a nagyvilág követelésére - Izraelben tessék-lássék módon betiltották, törvényen kívül helyezték a Meír Kahána rabbi, parlamenti képviselő alapította, a Zsidó Védelmi Liga politikai szervezetének számító Kach-mozgalmat, ám más neveken ma is tovább létezik, s valójában ideológiailag és a gyakorlati célokat tekintve nincs nagy különbség a kormányzó Likuddal koalícióra lépett parlamenti pártok és a Zsidó Védelmi Liga között.
Zoom
A Zsidó Védelmi Liga németországi szervezetének lobogója
A franciaországi (Ligue de Défense Juive), a németországi (Jüdische Verteidigungsliga) és a világ más országaiban működő úgymond önvédelmi, ám valójában fajvédő terrorista csoportok rendszeres fegyveres kiképzésben részesülnek, izraeli és a szervezetük zászlajával (sárga alapon fekete Dávid-csillagban ábrázolt ökölbe szorított, lesújtani készülő kéz) fölvonulásokon provokálják a helyi lakosságot. Az izraeli hadsereg által megszállt palesztin és szíriai területeken a világ minden részéből összeverbuvált kahanista, ligás csürhe felfegyverkezve terrorizálja az őslakosságot. Így például a magyaroknak erkölcsöt prédikáló Efrájim Zuroff "nácivadász" Efrát nevű zsidó településén is a Chabad szekta és a kahanista telepesek a legagresszívebbek a környező palesztin falvak őslakosságával szemben.
Zoom
A Zsidó Védelmi Liga alapítójának sírja Jeruzsálemben
A magyarországi sajtó figyelmét valahogyan elkerülte a Le Parisien című francia lap által elsőként közölt, majd az izraeli újságok által is átvett hír, miszerint a múlt héten szombaton a Zsidó Védelmi Liga mintegy ötven-hatvan terroristája megrohanta az egyik lyoni szállodát, ahol agyba-főbe verték a "fordított karlendítéssel" gyanúsított egyik alkalmazottat. A brutális akciót a szálloda biztonsági emberei igyekeztek meghiúsítani, s ezért véres tömegverekedés tört ki köztük és a terrorista zsidók között. A szálloda épületéből több tucat vendéget kellett kimenekíteni. Végül a helyszínre riasztott francia rendőrség könnyfakasztógáz alkalmazásával kergette ki a zsidó gengsztereket a szállodából és annak környékéről. A Zsidó Védelmi Liga terroristáinak azonban a rendőrségi közbelépés ellenére sikerült félholtra verni a világhálón beazonosított, karlendítéssel vádolt szállodai alkalmazottat. A zsidók másnap, vasárnap újabb személyre vetették rá magukat, jól megverték, majd áldozatukat autójuk csomagtartójába begyömöszölve a helyszínről elrabolták a Zsidó Védelmi Liga, magukat csak "katonáknak" nevező terroristái.
Hering József - Kuruc.info
Korábban írtuk: A francia labdarúgó-válogatott támadója lehet a "fordított karlendítés" első áldozata
Az Európai Zsidó Kongresszus jóvoltából súlyos büntetésre számíthat a West Bromwich Albion francia válogatott támadója, a Martinique-i származású Nicolas Anelka, aki egy "antiszemita jelzéssel" ünnepelte meg találatát a West Ham United elleni mérkőzésen.
Alig zajlott le Josip Simunic usztasa "botránya", máris jött a következő, ezúttal egyenesen a Premier League-ből és annak egyik legnagyobb sztárjától.
Zoom
Nicolas Anelka "náci karlendítése"
Nicolas Anelka egy kevésbé ismert náci jellel (pontosabban egy "francia" humorista zsidók által is használatos jelenkori poénjával, a fordított karlendítéssel - a szerk.), "La Quenelle" intéssel ünnepelte találatát a West Ham United otthonában, amellyel a francia sajtó egyből megtalálta a korábbi BL-győztes futballistát.
A West Bromwich támadója akár súlyos büntetés elé is nézhet e fajta ünneplése miatt.
A francia sztár a Twitteren azzal védekezett, hogy csak egy humorista barátja előtt tisztelgett a jobb vállára tapasztott bal kezével.
Az Európai Zsidó Kongresszus mindenképp "azt várja", hogy alaposan megbüntetik a játékost, hiszen ez "hasonló tett, mintha jobb karjával lendített volna".
A horvát válogatott csapatkapitánya novemberi hazafias megnyilvánulása után - a megélhetési nácivadász Efraim Zuroff nyomására - 10 válogatott mérkőzésre szóló eltiltást kapott a FIFA-tól.
(Sport365 nyomán)
Kapcsolódó: