A Heti progresszió soron következő, kissé eltolódott részében megtekintünk egy bizarr reklámot, betekintést nyerünk egy még bizarrabb perbe, végül pedig konstatáljuk, hogyan nem örül születendő gyermekének egy chicagói „anya”. Hajrá!
3. A Kytta fájdalom elleni kenőcsének németországi reklámját igazából még most sem tudom teljesen hová tenni. Azon már meg sem lepődöm, hogy egy teljesen indokolatlan módon feltűnő fekete nő ajánlgatja a terméket a gyanútlan németeknek, de hogy miért meztelen mindenki, sokadik újranézésre sem sikerült rájönnöm. Mondanám, hogy a fájdalom legyőzése a szabadságot szimbolizálja, ami így a pőreségben manifesztálódik, de ezt az érvet némiképp agyonvágja a tény, hogy már a gyógyulás előtt is meztelen volt mindenki.
Úgy látszik, a kérdés talán örök rejtély marad. A videót ezúton is köszönöm kedves kitartó olvasónknak, aki már rengeteg anyaggal gazdagította a Heti progressziót.
2. Nem mindent tudunk befolyásolni, például azt sem, hogy meg akarunk-e születni. Kass Theaz most mégis megpróbálja, legalább úgy, hogy beperli szüleit, mert azok anno nem kérdezték meg, óhajt-e megszületni. Egyébként „gyerekei” a pereskedőnek is vannak, ám őket örökbe fogadta, ami állítása szerint nem ugyanaz (ebben egyébként igaza van).
Életcélja továbbá, hogy a gyerekeket arra biztassa, pereljék be szüleiket, így nem kell dolgozniuk az életük folyamán. A terhes nőket pedig arra kéri, hogy vegyék fel a kapcsolatot egy médiummal, aki aztán felveszi a kapcsolatot születendő gyermekükkel, így meg tudják beszélni vele, meg akar-e születni.
Zoom
Kass Theaz csupán görbe tükröt tart a társadalomnak, mégis sokan komolyan vették, és enyhe szóval nemtetszésüket fejezték ki a nem létező per miatt (fotó: isatandstared)
Elhitte a kedves olvasó? Nem kellett volna, ugyanis Kass Theaz tevékenysége csupán poén, görbe tükör a világnak. Elhitte a kedves olvasó? Nem alaptalanul, mert amerre haladunk, akár igaz is lehetne.
1. Maradjunk a gyermekeknél! Nem mindenhol dívik (még), hogy a gyerek döntsön a neméről, így a „nembejelentő buli” ma is létező fogalom, főleg az Egyesült Államokban.
Ez a chicagói parti azonban nem sikerült a legjobban, miután az „édesanya” felfogta, hogy ismét lánya fog születni. Pikáns adalék, hogy az elsőszülött leány is jelen volt az összejövetelen, így premierben láthatta, ahogy a néger nő kiéli hajlamait, és a szó szoros értelmében szétveri a bulit a berendezéssel együtt.
Igazából, tudva, hogy kikről van szó, a jelenetsoron nem kell meglepődni (viszont nevetni bőven lehet), ellenben sem a már megszületett kislányt, sem pedig a megszületendőt nem irigylem.
@aintyoukyb Yall I’m still in shock. #fyp #genderreveal #chicago #idkanymore ♬ original sound - aintyoukyb
Köszönöm a megtisztelő figyelmet, a Heti progresszió pedig hamarosan – a „torlódás” miatt tényleg hamarosan – ismét jelentkezik majd.
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info