Bezár!
2021. március 6., szombat, Leonóra napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
00:38 Orosz hadihajó és szíriai kormányerők lőtték a törökbarát milíciákat Aleppó tartományban00:20 Sajátságos "nemzetben gondolkodás", avagy a határvonal mégsem ott van, ahol mondják23:49 Az ügyészség szerint sem gyaláz nemzeti jelképet a melléje kihelyezett deviánspropagandista rongy23:20 Olasz halálozási statisztika: 15,6 százalékkal haladták meg a tavalyi adatok az előző öt évét23:05 Közzétette a kormány a bővített bértámogatásra jogosult ágazatok listáját22:12 Magyar bronzérmet hozott az ötpróba a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon21:58 Von der Leyen és Biden felfüggesztették az Airbus-Boeing-vámháborút21:37 Kanadában engedélyezték a Johnson and Johnson oltóanyagát21:24 Pokolgéppel gyilkoltak Mogadishuban - legalább húsz halott21:13 Régen kihaltnak hitt rovarfajt fogott egy fénycsapda20:57 Cselekvésre szólította fel az ENSZ BT-t a világszervezet Mianmar-ügyi különmegbízottja20:42 Tűzhalál egy újpesti hajléktalantanyán20:25 Fideszes polgármester Pintéréknek: "orvosoknak rendőrök ne akarják megmagyarázni, hogy mi az egészséges életmód"20:07 "Burkanépszavazást" tartanak vasárnap Svájcban19:52 Nem Horvátország a legbiztonságosabb sáskajárásra
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus :: :: Hozzászólások

Koronavírus-konzultáció valódi válaszokkal - nálunk az is hallathatja hangját, akinek a kormány nem adott szót

Reklám

Többen kérdezhetnék, miért nem örülök annak, hogy megkérdezik az embereket, hogyan képzelik a nyitást. Erre a válasz pofonegyszerű: mert csak látszólag kérdezik meg őket.
Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint elolvasnunk a kérdéseket.
Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről? – szól az egyik kérdés. Ezzel csupán annyi a gond, hogy nem merítette ki az összes válaszadási opciót. S mi van azzal, aki viszont most szeretne feloldást? Nyilván, magam az észszerű nyitást támogatom, de ha valakinek az a véleménye, hogy most kell feloldani az összes korlátozást, az mit feleljen? Semmit.
Zoom
Egyik korábbi cikkében írta ezt Lantos János kollégánk. Mivel egyetértettünk vele, megkértük, egészítse ki az eredetit, hogy ne csak olyan feleletek álljanak a válaszolni kívánók előtt, amelyeket a propagandagépezet tett eléjük, nem engedve teret azoknak az igényeknek, melyek nem férnek bele a kormány által kívánatosnak tartott buborékba, hanem legyen valódi választási lehetőség, s azok is hallathassák a hangjukat, akiknek most van elegük a lezárásokból, vagy nem szeretnének előjogokat a beoltottaknak.
A "konzultációt" két részletben tesszük közzé, a válaszlehetőségek portálunk jobb oldalán találhatók. Várjuk szavazatát!
Frissítés: megválaszolható a kérdéssorozat második része is.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready