Többen kérdezhetnék, miért nem örülök annak, hogy megkérdezik az embereket, hogyan képzelik a nyitást. Erre a válasz pofonegyszerű: mert csak látszólag kérdezik meg őket.
Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint elolvasnunk a kérdéseket.
Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről? – szól az egyik kérdés. Ezzel csupán annyi a gond, hogy nem merítette ki az összes válaszadási opciót. S mi van azzal, aki viszont most szeretne feloldást? Nyilván, magam az észszerű nyitást támogatom, de ha valakinek az a véleménye, hogy most kell feloldani az összes korlátozást, az mit feleljen? Semmit.
Zoom
Egyik korábbi cikkében írta ezt Lantos János kollégánk. Mivel egyetértettünk vele, megkértük, egészítse ki az eredetit, hogy ne csak olyan feleletek álljanak a válaszolni kívánók előtt, amelyeket a propagandagépezet tett eléjük, nem engedve teret azoknak az igényeknek, melyek nem férnek bele a kormány által kívánatosnak tartott buborékba, hanem legyen valódi választási lehetőség, s azok is hallathassák a hangjukat, akiknek most van elegük a lezárásokból, vagy nem szeretnének előjogokat a beoltottaknak.
A "konzultációt" két részletben tesszük közzé, a válaszlehetőségek portálunk jobb oldalán találhatók. Várjuk szavazatát!
Frissítés: megválaszolható a kérdéssorozat második része is.