"Szörnyű titok: saját rokona ronthatta meg a 11 éves Mónikát!

Szörnyű titkot cipel a feltételezések szerint a múlt héten szült gyermekanya. A rendőrök feltételezése szerint Mónika talán egy eddig meg nem nevezett személytől esett teherbe 11 évesen. A STOP információi szerint néhány férfi családtagot is kihallgattak az ügyben.

Nem kizárt, hogy egy felnőtt családtagja rontotta meg B. Mónikát, aki egy héttel ezelőtt hozta világra Miranda névre keresztelt kislányát. A STOP ellátogatott az ötödikes lány falujába, Abaújvára, ahol meglepő dolgokat tudtunk meg a leányanyáról.

"Nem hisszük mi azt, hogy az 16 éves roma fiú ejtette teherbe. Itt más van a dologban"- mondta egy helybeli roma asszony, aki szerint az egyik 36 év körüli családtag lehet az apa, de ezt nem meri elmondani a lány senkinek.

A kórházból két napja kiengedett lány tegnap már az utcán sétálgatott barátnőivel, de miután észrevette a riportereket, beszaladt házukba. Kislányát, Mirandát feltehetőleg édesanyjára bízta.

Házuk előtt állva, remélve válthatunk vele néhány szót, nagymamája jött ki, de keresetlen szavait sajnos nem értettük, mert cigányul intézte hozzánk. Néhány percen belül kisebb csapat gyülekezett, akik távozásra szólítottak fel bennünket.

"Melyik tévébe lesz benn? Ha fizettek, akkor lekamerázhattok! Addig takarodjatok innen, míg el nem ásunk benneteket" Ilyen kiáltások hallatán jobbnak láttuk, ha távozunk.

A helyi kocsmában aztán újabb verziót ismerhetünk meg a jól értesült törzsvendégektől, akik szerint Mónika bájait pénzért mutogatták szülei, ha vendégség volt náluk.

"Szerintem valaki mondott egy összeget, amiért odaadták a lányt egy órácskára. (Kuruc.info: no comment!)" - latolgatott egy Basa nevű pocakos férfi, miközben kiitta hosszúlépését. Az, hogy mi igaz a mende-mondákból, nem tudni. A rendőrség mindenesetre orvos-szakértő bevonásával folytatja a nyomozást, és mint megtudtuk, egyelőre nem zárnak ki semmit. Ha nem egyezik a kislány által megnevezett férfi DNS-e, feltehetőleg néhány szóba jöhető családtag mintájával is összevetik a kisbaba genetikai kódját. A mikroszkóp nem hazudik, így előbb vagy utóbb kiderül, ki fog börtönbe kerülni egy 11 éves gyermek megrontásáért."

(stop; vannak kommentek)

Kapcsolódó: Cigány "értékrend": 11 évesen szült a luvnya + megdöbbentő gyerekkori ellési statisztikák