Az antifa terroristák ismét lecsaptak Németországban, s ezúttal talán még betegebb, még perverzebb módját választották a vérengzésnek, mint eddig.
Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le tegnap a szászországi Chemnitzben: augusztus 15-én 15 órakor a városligetben sétáló fiatalemberre, Alexanderre hirtelen több csuklyás is rátámadt, adja hírül a német Freie Sachsen. Az elkövetők egyebek mellett egy machetével támadtak áldozatukra.
A 28 éves férfit levitték a földre, majd a machetével levágták három ujját. A perverz és szadista antifák a férfi levágott ujjait trófeaként magukkal vitték.
Zoom
Az áldozat, Alexander
A támadás előzménye, hogy a szélsőbaloldali "német" sajtó nyilvánosságra hozta az áldozat fotóját és adatait, "neonácinak" minősített politikai aktivistának mutatva be őt. Alexander a Freie Sachsen nevű nacionalista szervezet aktivistája.
A hatóságok jelenleg nagy erőkkel keresik a levágott testrészeket a parkban, valamint megkezdték a tanúk felkutatását.
Zoom
Helyszínelés közben
Zoom
A rendőrök a levágott ujjakat keresik
A németországi Bild máris elkezdte az áldozat mocskolását a szokásos módon: egyszerűen neonáciként hivatkozik rá, így kondicionálva olvasóit, elvégre egy antidemokratikus náci ellen szinte mindent meg lehet tenni.
Zoom
A Bild címlapja
Lesz-e felháborodás a politikai brutalizmus miatt? Elhatárolódik-e a szélsőbaloldali agressziótól Nancy Faeser, a német szövetségi belügyminiszter, aki maga is az Antifa lapjába írt korábban cikkeket? A Die Linke vagy a Die Grünen komisszárjai és káderei kiállnak-e vajon a "demokratikus értékek" mellett? Persze a kérdések feltevése is (ál)naivságot feltételez, de képzeljük csak el, ha politikai okokból egy bevándorlót, egy balost vagy egy zsidót csonkítanak meg a németországi nacionalisták, milyen reakciók születnének?
Érdemes megfigyelni, hogy a szélsőbaloldal esetében az agresszió és a perverzió kéz a kézben jár, hasonlóan egy másik jól körülírható csoporthoz, talán azért is, mert a két halmaznak elég széles a metszéspontja. Íme egy történelmi példa a fentebbi megállapításra.
KG - Kuruc.info