Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Megalakult az Új Magyar Gárda szervezői egysége - Kiss Róbert közleménye

Reklám

Alább olvasható a szerkesztőségünkhöz Kiss Róbert főkapitány által eljuttatott közlemény.

Kiss Róbert a Szabadság téri újjáalakulón

2009. 07. 25-én Dabason, az életre hívott Új Magyar Gárda Mozgalom megalakítása érdekében összehívott gyűlésen az alábbi események történtek:
 
- A 2009. 07. 11-én Budapest, Szabadság téri demonstráción életre hívott, és közfelkiáltással megalakult Új Magyar Gárda Mozgalom első tájékoztató jellegű megbeszélésén jelen voltak az Új Magyar Gárda Mozgalomhoz csatlakozni kívánó személyek, akik meghívásos alapon érkeztek a megbeszélésre.
 
- A megbeszélésen jelen lévő mintegy 100 fő arra a kérdésre, „Kívántok-e csatlakozni egy új közösséghez, az Új Magyar Gárda Mozgalomhoz?” egyhangúan igennel válaszoltak. Ezért Kiss Róbert, mint az Új közösség alapítója, az itt jelen lévő mintegy 100 főből megalakította az új közösség szervezői egységét.
 
- A megalakult szervezői egység a következő feltett kérdésre, miszerint: „Milyen rendszer, illetve szervezeti egység szerint működjön az Új Magyar Gárda Mozgalom?” - egyhangúan a hierarchikus, utasításos rendszeren alapuló felépítés volt a válasz.
 
- Mivel a szervezők és a majdan csatlakozni kívánó további személyek élére egyszemélyi vezető választása a legcélravezetőbb, ezért az új közösséghez csatlakozottak egy vezetőt választanak az Új Magyar Gárda Mozgalom élére. A jelen lévők erre a tisztségre Kiss Róbertet jelölték, aki a felkérést elfogadta. Így 2009. 07. 25-vel az Új Magyar Gárda Mozgalom országos vezetője Kiss Róbert lett. A megválasztott vezető jogosult az országos struktúrát és az új Magyar Gárda Mozgalom felépítését meghatározni.
 
- Kiss Róbert, mint megválasztott vezető, a teljes Mozgalomra nézve a következőket ismertette a jelenlévőkkel:
 
- A Mozgalom nem minősül társadalmi szervezetnek.
 
- A Mozgalomban résztvevők tetteikért, tevékenységükért a mindenkor hatályos jogszabályok szerint saját maguk felelnek.
 
- A Mozgalomban résztvevők összetartozásukat erősítve, a Mozgalom által szervezett vagy a Mozgalom tagjainak részvételével megtartott rendezvényen formaruhát kötelesek hordani. A formaruha áll: fekete nadrág, bakancs, fehér ing vagy galléros fehér póló, fekete mellény, hátán oroszlán, elől Árpád-sávos pajzs, fekete simléderes „Bocskai” típusú sapka, valamint a Mozgalomhoz való tartozást erősítve hétjegyű azonosítószám.
 
- Mivel az Új Magyar Gárda Mozgalom egy igen hosszú kifejezés, ezért a hétköznapi szóhasználatban és ezentúl minden írásos és elektronikus sajtóban csak a Magyar Gárda nevet használjuk.
 
- A Magyar Gárda jelen lévő szervezői azonnal jelezték, hogy több száz ismerősük szeretne azonnal csatlakozni a Magyar Gárdához az ország egész területéről.
 
2009. 07. 25.
Dabas
Magyar Gárda
Országos Sajtóiroda
(Kuruc.info)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready