2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

A nagy háború küszöbén

Reklám

Amennyiben a Nyugat továbbra is a cionisták irányítása alatt marad, a nagy közel-keleti háború elkerülhetetlen lesz.

A polgárháború előérzete (Salvador Dali festménye)
Minden jel arra utal ugyanis, hogy Izrael elszánta magát, és a közeli jövőben le kíván számolni ellenfeleivel: Iránnal, illetve a Hezbollahhal és a Hamásszal. Ha megkezdődik a  perzsa állam elleni háború, akkor az izraeli haderő egészen bizonyosan ismét benyomul Dél-Libanonba és a Gázai övezetbe is. A nagy összecsapás elkerülhetetlen. A kérdés nem az, sor kerül-e rá, hanem az, hogy mikor.
A cionista zsidó vezetők előtt Nagy Izrael álma lebeg. Be kívánják kebelezni a Gázai övezetet és Ciszjordániát, északon a határt legalább a Litani-folyóig szeretnék kitolni (a vízre Izraelnek nagy szüksége van), ezen kívül pedig a Szíriához tartozó Golán-fennsíkról sem hajlandók lemondani. Vannak persze olyan elképzelések is, amelyek akár a Sinai-félsziget egy részének, sőt bizonyos iraki területeknek a meghódítását is lehetségesnek tartják. Minderről azonban most nincsen szó, annál is kevésbé, hiszen az egyiptomi és az iraki rezsim amerikai-izraeli irányítás alatt áll. Velük nincs értelme háborút vívni. De Ciszjordánia, a Gázai övezet, a Golán-fennsík és Dél-Libanon bekebelezése igenis lehetséges, de csakis abban az esetben, ha a cionisták leszámolnak a két legerősebb hazafias-ellenálló mozgalommal: a Hezbollahhal és a Hamásszal. Azonban mindkét szervezet mögött Irán áll. Ha az Iszlám Köztársaságra sikerül végzetes csapást mérni, akkor a Hezbollah és a Hamász sem képes többé hatékony ellenállást kifejteni az izraeli hódítással szemben -vélik a cionisták. 
 
A nagy háború megkezdésének indoka pedig ismét csak egy hatalmas hazugság lesz: az iráni atomprogram léte, amely „halálos fenyegetést jelent a zsidó állam számára”. Izrael azzal a hamis állítással állítja maga mellé, sőt rángatja bele egy véres háborúba a nyugati világot, hogy Irán „le kívánja törölni Izraelt a térképről”. Ebből természetesen semmi sem igaz. Másról van szó. Arról, hogy a cionisták számára Irán jelenti az egyetlen komoly akadályt a Nagy Izrael megteremtése felé vezető úton. A másik akadályt a Szaddám Husszein vezette Irak jelentette, amelyet  Amerika megsemmisített. És nem azért semmisítette meg, mert a bagdadi rezsim „tömegpusztító fegyvereket birtokolt”, és nem is a „demokrácia megteremtése”, és még csak nem is az olajforrások megszerzése miatt rohanta le az amerikai haderő Irakot. Az Egyesült Államokat a cionisták hajszolták bele a háborúba Nagy Izrael illetve a közel-keleti zsidó hegemónia megteremtése érdekében.    
Izrael a legkevésbé sem bánta volna, ha a 2006-os libanoni, illetve a 2008–2009-es gázai agressziója idején sikerült volna belerángatni a perzsa államot egy nagy háborúba. Irán azonban – igen okosan – ellenállt az izraeli provokációnak. A zsidó állam viszont kínos helyzetbe került, két okból is: egyrészt a cionista média minden erőfeszítése és hazugsága ellenére ország-világ előtt lelepleződtek a zsidó hadsereg háborús bűncselekményei, másrészt pedig Izrael sem a Hezbollahot, sem a Hamászt nem volt képes térdre kényszeríteni. A cionisták meg vannak győződve arról, hogy ha az Iszlám Köztársaságot végzetesen meggyengítik, akkor mindkét ellenálló szervezet is megadásra kényszerül. Kétségtelen továbbá, hogy ha kitörne a háború Izrael és Irán között, a világ kevesebb figyelmet fordítana arra, mit művelnek a cionisták a palesztinokkal. A nagy háború során Izrael lényegében azt tehetne a palesztinokkal és a libanoni síitákkal, amit csak akar.
A palesztinok tömegeit lehetne elüldözni maradék hazájukból, akik pedig maradnának, végleg beletörődnek hazájuk elfoglalásába – gondolhatják a cionisták. Akik alighanem úgy vélik, hogy a mostani világhelyzet soha vissza nem térő lehetőséget kínál az izraeliek számára. Hatalmuk most lényegében korlátlan a nyugati világban: irdatlan pénzösszegek fölött rendelkeznek, kezükben a média legnagyobb része, és legfőképpen pedig a világ leghatalmasabb hadserege is az irányításuk alatt áll. (20 év múlva, amikor Kína az USA egyenrangú vetélytársa lesz, a cionistáknak kétszeresen is meg kell gondolniuk, mit tesznek, nem beszélve arról, a palesztinok demográfiai téren idővel le fogják győzni Izraelt.) De, ha a közel-keleti háború kirobban, és borzalmas következményei a nyugati világban is érezhetők lesznek, akkor vajon megértik-e végre Európa és Amerika népei, hogy kik és miféle célok megvalósítása érdekében követeltek tőlük vért és könnyeket?
Perge Ottó
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready