2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök23:35 Közös védekezést kíván a közös veszély - az EU mediterrán országainak vezetői az éghajlati válságról tanácskoztak23:18 A magasabbegységek hadrendje és állománya a keleti fronton, 1941-45
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

Karácsonyi ajándék a füstös képű megszállóktól: Csíkszeredában meggyalázták a székely zászlót

A székelyföldi Csíkszereda főterén a megszálló oláhok ma éjszaka meggyaláztak egy nagyméretű székely zászlót. A csíkszeredai székely zászlót az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) kezdeményezésére vonták föl az idén februárban, s karácsony éjszakáján a megszálló kisebbség tagjai meggyalázták - adja hírül a magyarellenesseg.blogspot.ro portál.
Zoom
Zászlófölvonás idén februárban Csíkszeredában
Csíkszereda főterén az idén februárban a székely nemzeti érzés növelésére ünnepélyes keretek között fölvontak egy nagyméretű székely zászlót a Megyeháza közelében. Az Erdélyi Magyar Néppárt kezdeményezésére fölvont székely zászló 4,8 méter hosszú és három méter széles. A nyolc méter magas rúdon eddig háborítatlanul lobogó zászlót oláh megszállók karácsony szent éjszakáján - mintegy ünnepi kedveskedésnek szánva - leszaggatták a rúdról, és a földre dobták.
Zoom
A meggyalázott székely zászló ma reggel
A füstös képűek által ma éjszaka meggyalázott székely zászlót 2013. február végén ünnepélyes keretek között, a Székely himnusz dallamára és a Csíki Mátyás-huszárok tagjai díszőrségének tisztelgése közepette vonták föl. Az Erdélyi Magyar Néppárt csíkszeredai szervezete följelentést tett a román rendőrségen, az éjszakai zászlógyalázás eddig ismeretlen tetteseinek kézre kerítését és megbüntetését követelve.
Hering J. - Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready