Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Blinken és Lavrov kétoldalú találkozót tart a jövő héten Izlandon22:20 Az ujgurok elnyomásának befejezését követelték Kínától egy ENSZ-tanácskozáson22:07 "A kormány elvesztette az uralmat az utca fölött" - polgárháborús helyzet alakult ki a zsidók és az arabok között Izrael számos pontján21:54 Fehér, férfi, nem ratyik a szülei, és nem nézik terroristának? - Lista segít az agyhalottaknak eldönteni, ki mennyire kiváltságos21:24 Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy néger Los Angelesben21:14 Drága honfitársaink: videón, ahogy egy bottal járó 60 éves nő megtámad egy katonai sátrat, mert zavarja a városképet21:09 Felvidéken júniustól kezdhetnek oltani a Szputnyikkal20:52 Oroszországban pénzbírságra ítélték a Telegramot20:35 Nagy-Izrael miatt eredménytelenül ért véget a Biztonsági Tanács újabb rendkívüli ülése20:20 Merkel külügyminisztere újabb migránsokra vágyik20:06 Ma sem fukarkodott a rakétákkal a Hamász19:51 Szakértői bizottság: a jelenlegi rendszer nem tud megakadályozni egy újabb világjárványt19:21 Ideje lenne elküldeni egy iráni tanulmányútra a magyarországi "homofóbia" miatt visítozó buzikat19:01 Jókor szólnak: a Pfizer vakcinája átprogramozhatja az immunválaszokat18:46 Antiszemét-gyanús EU-főképviselő: "az izraeli hatóságoknak tiszteletben kell tartaniuk a jeruzsálemi szent helyek státuszát"
24 óra legolvasottabbjai

Elcsatolt részek, Antimagyarizmus ::

Karácsonyi ajándék a füstös képű megszállóktól: Csíkszeredában meggyalázták a székely zászlót

A székelyföldi Csíkszereda főterén a megszálló oláhok ma éjszaka meggyaláztak egy nagyméretű székely zászlót. A csíkszeredai székely zászlót az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) kezdeményezésére vonták föl az idén februárban, s karácsony éjszakáján a megszálló kisebbség tagjai meggyalázták - adja hírül a magyarellenesseg.blogspot.ro portál.
Zoom
Zászlófölvonás idén februárban Csíkszeredában
Csíkszereda főterén az idén februárban a székely nemzeti érzés növelésére ünnepélyes keretek között fölvontak egy nagyméretű székely zászlót a Megyeháza közelében. Az Erdélyi Magyar Néppárt kezdeményezésére fölvont székely zászló 4,8 méter hosszú és három méter széles. A nyolc méter magas rúdon eddig háborítatlanul lobogó zászlót oláh megszállók karácsony szent éjszakáján - mintegy ünnepi kedveskedésnek szánva - leszaggatták a rúdról, és a földre dobták.
Zoom
A meggyalázott székely zászló ma reggel
A füstös képűek által ma éjszaka meggyalázott székely zászlót 2013. február végén ünnepélyes keretek között, a Székely himnusz dallamára és a Csíki Mátyás-huszárok tagjai díszőrségének tisztelgése közepette vonták föl. Az Erdélyi Magyar Néppárt csíkszeredai szervezete följelentést tett a román rendőrségen, az éjszakai zászlógyalázás eddig ismeretlen tetteseinek kézre kerítését és megbüntetését követelve.
Hering J. - Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready